icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

vinetuu
24. aug 2018

@ivankalaco ako v Amerike? to plati pre ludske bytosti, jedno kde sa nachadzaju 🙂) ja len pre info, nechcem o tom viest diskusiu, nech kazdy nalozi s tym ako vie. Podla som len informaciu podlozenu studiami.

tama321
24. aug 2018

@ivankalaco ahoj, prosím ta na čo je dobrý ten ananasový dzus? A kedy sa pije? Do ovulácie? dakujem

melmel78
24. aug 2018

@bylinka42 ahoj no mohla si sa k nam pridat aj skor 😉. Akurat som tvoj pribeh docitala a tiez si si presla peklom teda 😯. Aj tu sa mi potvrdilo ze vsetko je o ludoch o pristupe k pacientovi. Tiez som roky chodila do Iscaru a preto ma neprekvapilo ze co pises. U nich sa dost strieda personal lekarov ktori robia v nemocnici ci ambule a potom idu do Iscaru...funguju tak vsetci a nie len v Iscare. Zrejme aby zarobili ale zial toto netobia preto zeby naozaj chceli pomoct. Co je skoda ale cest vynimkam samozrejme. Neviem ku komu si chodila no fakt tragicky pristup. Ja som mala stastie lebo dr co ma riesila bola a je fakt dobra. Uz tam nerobi nevyhovoval jej system. Drzim ti palce nech je vysledok k vasej spokojnosti

melmel78
24. aug 2018

@darci17 kup si proteinove tycinky bez cukru a mas vybavene 😉. Znacku pisat nemozem asi by to odtialto vymazali ale pouzivaju sa na redukciu hmotnosti a predavaju v obchodoch s vyzivou pre sportovcov. Pripadne v lekarni Nutridrink bielkovinovy napoj aj mne ho dr odporucala

melmel78
24. aug 2018

@vinetuu diky za info no podla mna toto plati vseobecne na vacsinu potravin co by tehulky ci buduce mamicky nemohli jest. Nase stare mami mali 10 deti a jedli vselico a vela krat ani nevedeli ze su tehu. Pred tym ziadne studie neboli myslim ze niekedy to s tymi studiami prehanaju. Ale v podstate do urcitej miery mas pravdu...vsetkeho vela skodi 😉

melmel78
24. aug 2018

Ahojte baby vcera ako aj dnes nemozem uverit sprave, ze som tehotna ❤👏😍 Planujeme s doktorkou dalsie ivf a cakali sme na moj menzes. Lenze ten meskal a tak som sla na uzv, kde v dutine nasla nejaky divny utvar, ale nevedela identifikovat co to je. Menzes meska len 5 a dnes mi brali krv na HCG, kde sa to potvrdilo. HCG vyslo vyse 4000 ....Ja tomu vazne este neverim, asi ma musi niekto prefackat 😲

zjuzinka
24. aug 2018

@bylinka42 ahoj ..ja tiez chodim do reprofitu ..mame tiez zly spermiogram ibba 1% zdravych spermii..ja som mala pekne 4 blastocysty a ani jeden vklad nevysiel.. ☹ kolko vas bude stat genetika?

zjuzinka
24. aug 2018

@melmel78 to je supeeer ..gratulujem!

bylinka42
24. aug 2018

@melmel78 Gratulujeeeem...aj zázraky sa dejú, držím palce...

darci17
24. aug 2018

@melmel78 to je úžasná správa🙂, predpokladám, že prirodzene, keďže ste to netušili. Super, super, super🍀

ivankalaco
autor
24. aug 2018

@vinetuu To som napísala zo srandy 🙂 Určite si to tak aj pochopila 🙂 Konzultovala som to s lekárom, či je vhodný bromelain a papain pred otehotnením a v tehotenstve a nevidí dôvod, prečo by v prírodnej forme mal škodiť.. mám to odskúšané aj niekoľko krát na sebe.. Želám ti pekný deň 🙂 a ďakujem, že si napísala.

sticker
ivankalaco
autor
24. aug 2018

@tama321 Do ovulácie grepová šťava alebo grep (5 dní pred ovu) a 2 dni po ovulácii ananás alebo ananásová šťava (3-5 dní po sebe). Grepová šťava je dobrá na plodný hlien, ktorý je potrebný k oplodneniu a ananásova šťava zase pomáha k uhniezdeniu vajíčka 🙂 Dajú sa kúpiť aj rastlinné enzýmy, ale tie sú dobré iba ak má niekto problémy s trávením (to mi povedal lekár v CAR, keď som sa o tom s ním rozprávala).

ivankalaco
autor
24. aug 2018

@melmel78 To je krásne.. Gratulujem..

sticker
jania023
24. aug 2018

baby ja este nemam 42 a ani 40 ale uz dlho predlho sa snazime ale zatial bez uspechu. Mam 37 rokov a snazim sa uz 10 rok. 11 celych pokusov ivf a ani raz //.
Nastastie uz jedno dieta mame tak som stastna ale citim ze mi k uplnemu stastiu este jedno babo chyba

ivankalaco
autor
24. aug 2018

@jania023 Neviem si predstaviť snažiť sa tak veľa rokov a podstúpiť toľko IVF.. Našli lekári nejaký dôvod, pre ktorý sa nedarí?

jania023
24. aug 2018

@ivankalaco praveze nie nic nenasli, je to frustrujuce. Akurat ma geneticku mutaciu krvy ale to nieje dvovod preco sa ani raz neuchytilo. skusali sme vsetko mozne aj nemozne ale zatial bez uspechu.. v utorok idem na HSG nech si necham skontrolovat stav vajickovodou a maternice ci nieco nenajdu co by branilo pocatiu a budem skusat dalej prirodzene a dufat

ceklis
24. aug 2018

@melmel78 waw!!! Najzjavnejšia správa tu odkedy sem od apríla chodím!!! Srdečne blahoželám ❤️✊🏻

ceklis
24. aug 2018

@melmel78 malo byt najúžasnejšia 🤪

ivankalaco
autor
24. aug 2018

@jania023 Držím ti palčeky nech sa čo najskôr zadarí, nech sa ti splní to, po čom tak veľmi túžiš.. Ja mám zase za sebou 4 potraty a teraz som tehotná po IVF s DV, zatiaľ je všetko v poriadku a dúfam, že už bude iba dobre..

jania023
24. aug 2018

@ivankalaco gratulujem, u mna sa nepodarili ani ivf cize tam cesta tiez nevedie len sa obrnit trpezlivostou..pomaly mi dochadza ak mam pravdu povedat😀. Hormony mam ako mladica a nic☹

ketere
24. aug 2018

@melmel78 gratulujeeeeeeem 😘😘😘 kraaasna sprava 😊

ketere
24. aug 2018

Ahojte, tak uz mam po 😉 druhy mrazacik vlozeny 😍

ivankalaco
autor
24. aug 2018

@jania023 Ďakujem.. Ja viem, že si určite už asi všetko vyskúšala..ale bola si aj u bylinkárky?

ivankalaco
autor
24. aug 2018

@ketere Tak nech sa pekne zahryzne a drží sa najbližších 9 mesiacov 🙂

jania023
24. aug 2018

@ivankalaco ano mala som vsetko moze aj nemizne, bylinky, home, akupunkturu, vestenie a omnoho viac len teraz narychlo si nespomeniem. Nevzdavam to a uvidime.. mozno sa skor dozijem vnucata ako druheho baba ale nevadi pokial mam menstruaciu tak budem dufat🙂

heveri35
24. aug 2018

@melmel78 gratulujem a držím palce 😘

melmel78
24. aug 2018

@ceklis dakujem 😉 no pre mna aj okolie co vedia, ze kolko sa snazime to bol sok veru, prvy krat prirodzene tehotna....doteraz iba cez ivf

melmel78
24. aug 2018

@heveri35 dakujem pekne aj tebe drzim samozrejme palce 🙂

melmel78
24. aug 2018

@ketere jej drzim silnooo 👍 aby si sa ku mne pridala ❤👍

melmel78
24. aug 2018

@jania023 nemas az tak vela rokov zatial, ale tych pokusov teda fakt dost, mas moj obdiv...ja som uz po 4 ivf a niekolych KET stracala nervy. Viem, co prezivas....ale vies co, pusti to z hlavy a skuste prirodzene, mozno sa postasti ako mne 😘....aby som to nezakrikla 😉