icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

tecko28
28. sep 2018

@melmel78 ahoj, mohla by som aj ja poprosit vsetko co si brala cez IP? Dakujem

melmel78
28. sep 2018

@tecko28 Ahoj nech sa paci, tinktury co som brala 2 mesiace vkuse, na upravu cyklu a celkovo hormonov v tele https://www.svetbylin.sk/kura-k05-posilnenie-gy... k tomu som si davala asi kazdy druhy den cisty prirodny vceli pel. A vecer popijala Gynastan bylinkovy caj 🙂 . Po dobrati tejto kury som si dala jeden menzes pauzu, ci sa nieco zmeni a potom nasadila Gynex kvapky + ten vceli pel + brala som vitaminy pre sportovcov pre zeny, ktore obsahuju mnozstvo vitaminov, co my zeny potrebujeme tieto https://www.biotechusa.sk/p/471/multivitamin-fo...
Urcite neber vsetko naraz, ale postupne a sleduje ako sa ti upravuje cyklus, pripadne problemy, ktore mas. Bud v pohode naladena, lebo stres je tiez nepriatel, snaz sa hybat ako sa da, to prekrvuje panvu. Nemusis denne cvicit, stacia prechadzky a intenzivny pohyb na cerstvom vzduchu. Drzim palce, aby sa to podarilo 😉 a daj vediet ako pokracujes

melmel78
28. sep 2018

@tecko28 jej prepac, asi mi sibe, keby to zmazali, poslem do IP este raz

tecko28
28. sep 2018

@melmel78 ja uz velmi neverim, ale minuly mesiac som prvykrat po pol roku dostala MS, uz som bola zmerena s tym, ze prechod, mala som velmi nizku sliznicu. Teraz prisla MS trochu skor (23den), celkom slsne krvacam, co som uz dost dlho pred tou dlhou prestavkou nezazila, tak som si povedala, ze mozno predsa motyka vystreli a skusim sa podopovat bylinkami a vitaminmi. Dakujem, dam vediet ak sa podari 🙂

melmel78
28. sep 2018

@tecko28 skus uvidis, kazda sme ina, na kazdu neplati rovnaky meter 🙂 Mozno toto ti bude vyhovovat, mozno len nieco z toho. Kolko mas rokov? Ak si nebola dlhsie na gynde chod a nech ti zmeraju hormonalny profil hlavne FSH hodnoty, ak budu vysoke, je mozne, ze pomaly pojdes do prechodu. Ak nie, tak je to dobre znamenie.

tecko28
28. sep 2018

@melmel78 bola som v juni, ale chystam sa ukazat sa tam nech ma pozrie doktor, som zvedava na tu sliznicu. Mam 41. Velmi sa tym uz nechcem zaoberat, lebo s na to zas upnem a budem si chciet nieco dokazat a to nie je dobre (ako som mala moznost zistit). Takze ziadna liecba, stimulacie, hormony

melmel78
28. sep 2018

@melmel78 nemusis ist este do prechodu, ja mam tiez 40 rokov prec a vo februari 41, prechod nemam 🙂 . Spravne, neupinaj sa na to, rob ako uznas za vhodne, aby si sa ty citila dobre. Drz sa

melmel78
28. sep 2018

@tecko28 napisala som si sama sebe, asi tehotenske hormony otupuju mozog 😂 . Takze: emusis ist este do prechodu, ja mam tiez 40 rokov prec a vo februari 41, prechod nemam 🙂 . Spravne, neupinaj sa na to, rob ako uznas za vhodne, aby si sa ty citila dobre. Drz sa

bobricek1979
28. sep 2018

@melmel78 keď už sa tu bavite o prechode mne to tvrdili v centre už pred pár rokmi a napriek tomu som na prahu 40 spontánne otehotnela

melmel78
28. sep 2018

@bobricek1979 jasne ved aj v prechode sa da stale otehotniet, lebo este tvoje telo funguje ako tak.....Az ked nastane uplna menopauza, tak uz nic finito

bobricek1979
28. sep 2018

@melmel78 ale jasné no môj dr mi povedal, že mám ešte ďaleko k menopauze

bobricek1979
28. sep 2018

@melmel78 10rokov som sa liečila na neplodnosť stačilo nájsť super zubára vyliečiť zápaly ďasien a mŕtve zuby do mesiaca som bola tehotná

melmel78
28. sep 2018

@bobricek1979 parada no toto je presne to, co som pisala, ze telo musi byt cele v harmonii, bez zapalov, lebo vsetko so vsetkym suvisi 🙂 a teraz si tehu ci uz mas babo?

bobricek1979
28. sep 2018

@melmel78 teraz som tehu 17+2 termín mám v marci

ketere
28. sep 2018

@melmel78 ...bez zápalov... možno to je to, čo mne spôsobuje šarapatu ☹ ...mám reumu... a vyššie crp... inak dnes tretí KET 🙂🙏👶

darci17
28. sep 2018

@ketere držím palce, do tretice🍀

melmel78
28. sep 2018

@bobricek1979 uzasne 😍 a ako sa ti tehulkuje?

melmel78
28. sep 2018

@ketere reumu ach jo....kedy ti na nu prisli a aj beries na nu nejake lieky? Ja som mala tiez vysoky reuma faktor na imunologii cca 2 roky dozadu. Poslali ma na dovysetrenie do PN do NURCHu a nic nenasli. Vraj to moze prepuknut neskor lebo mam nabeh. Zial imunitne choroby su potvora pri otehotneni no da sa to na stastie riesit. Ked mas treti KET podarilo sa ti pred tym niekedy otehotniet? Drzim palce urcite sa hlas ze ako pokracujes ❤

bobricek1979
28. sep 2018

@melmel78 ďakujem no úžasné to bude až, keď to úspešne donosim furt sa bojím niečoho prvé a vymodlené tak vieš, ale ďakujem
😍💕

bobricek1979
28. sep 2018

@melmel78 a hlavne nech je malinká zdravá to je podstatné

ketere
28. sep 2018

@darci17 dakujem 😘

ketere
28. sep 2018

@melmel78 mam ju uz asi 18 rokov... nedosli mi na nic, ani v piestanoch, diagnoza-blizsie neurcena reumat.artritida... mam vysoke crpcko... konkretne nevedia nic.. a kedze so mnou nikto nemienil nic robit, posuvali si ma od dverí k dverám, tak som sa rozhodla pred rokom v novembri, ze lieky kvoli plánovanému tehu vysadim... a tehu stale nic, bolesti sa začínajú objavovať častejšie a častejšie... takže momentalne ani vlastne neviem, ci to co robím, robím dobre, ci si viac este neuškodím 🤔

melmel78
29. sep 2018

@ketere tazko povedat ci to vysadenie ma vyznam zalezi co si brala na to. Ked som chodila na reumatologiu dr mi hovorila ze v pripade tehu lieky na reumu neodporuca. Vraj ak su akutne stavy tak vtedy sa to riesi nejakou adekvatnou liecbou. To crp mas kvoli tej artritide zvysene urcite. Neskusala si nejaku prirodnu liecbu na reumu a zapal?

janulka232
29. sep 2018

Baby na 10 den som mala hcg 177
@ketere moja takže už aj ty maš drobca v brušku držim palce nech spolu tehulkujeme 🙂

melmel78
29. sep 2018

@janulka232 super dobra sprava 😊 tak uz len aby stupalo. Kedy ides na krv zasa?

janulka232
29. sep 2018

@melmel78 ďakujem do centra idem 11teho to zase bude dlhe čakanie

ketere
29. sep 2018

@melmel78 ano, aj mne povedala, ze sa pocas tehu nesmie nic brat, pokial to nie je akutne... navrhovala mi nejaky kortikoid, ze ten sa v tehu moze.. odmietla som ho.. ostatne moje som vysadila... nasla som liecitelku, ktora mi odporucila 3mesacnu ocistnu kuru (stravovat sa bez mlieka, mliec.vyr., bez syrov, bez masa, bez muky, bez cukru, okrem vajec a zeleniny som nemohla jest tusim nic, plus pit denne odstavenu cviklu a ine drobnosti k tomu).. a toto mi tusim lepsie pomohlo, ako vsetky lieky... crp kleslo, bolesti ustupili.. no ako som zacala jest normalne, sa to postupne pomalicky vracia 😏 asi by som mala tu ocistu drzat stale 🤔

ketere
29. sep 2018

@janulka232 dakujem 😉

melmel78
29. sep 2018

@ketere zaujimave s tym rezimom. To treba asi furt dodrziavat. Ja beriem kortikoidy teraz v tehu zial ako prevenciu lebo som bola davnejsie liecena na embryotoxicke latky. Sice liecba zabrala a uz to bolo ok ale nasadili mi nejake bezpecne davky 2x do tyzdna injekcie Dexamed a 1x za 3 tyzdne infuzky intralipidov. Tiez som neni nadsena no kedze mam za sebou skarede veci tak som na to pristupila. Asi do 15tt budem brat. Ale henta tvoja ocista je 100x lepsia ako vsetky lieky aj ked je na dlho. No nic snad tvoj KET bude uspesny uz teraz 😊😇

ketere
29. sep 2018

@melmel78 ved preto som zvolila taky "setrnejsi" rezim k telu, lebo uz mam tych svinstiev v sebe aj tak dost, aj za tych x rokov reumy a aj za ivf 😕 no nic, musim sa do toho zasa dokopat...