Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
Žienky, mám otázku ktorá je docela mimo témy....Tie čo ste podstúpili toľko stimulácií nemáte strach z toho vplyvu veľkého množstva hormónov na zdravie? Ja som to absolvovala len raz a strach mám veľký.
@tslobik ahoj, no samozrejme, urcite kazda jedna z nas ma z toho obavy a asi si aj precitala tie nekonecne dlhe letaky prilozene ako vedlajsie ucinky hormonov, ktore su pribalene pri nich. Je to o tom, ci do toho clovek chce ist, je to o jeho rozhodnuti, musi teda zvazit aj mozne riziko a dufat, ze sa mu nic nestane. Ja ked som to brala, tak som pozorovala zmeny na tele, ktore vsak po vysadeni zmizli. Trvalo vsak cca. par mesiacov, kym sa telo uplne ocistilo od toho bordelu. Ci budem mat nasledky neviem no pevne dufam, ze nie. Preco sa pytas? Planujes?
Tak babulky, máme to potvrdené... Tretí KET neúspešný ☹
@darci17 už mám za sebou 3 bez prestávky, vlastne od júna tlačím hormóny do seba.. som na 99 % rozhodnutá, že dáme aspom mesiac pauzu, nech sa prečistím, necítim sa moc dobre, som moc naliata, nafúknutá a o podráždenosti ani nehovorím.... V stredu idem k DR, tak mám dovtedy čas rozmýšľať... Na prd je to, že u mňa sa to oddiali nie o mesiac, ale aj o dva, keďže ja spontánne menzes nedostanem, takže zasa hormóny na to, aby som dostala o ten mesiac menzes... začarovaný kruh ☹
@ketere moja je mi to tak luto,že sa Ti nedari otehotniet.Daj si pauzu a sprav si vyšetrenie a potom šup do dalšieho kola.Nam už včera bilo srdiečko,ale od pondelka ako som bola v centre na sone od vtedy špinim tak dost som v strese
@janulka232 srdiečku sa teším, a špinenie snáď prestane, musí!!! držím moc moc palce :-*
@ketere jasne pauzu treba mne velmi pomohla. Tvoje telo bude citit kolko treba oddychovat. Ja som 4 mesiace po ivf a az potom som sa citila ok. Vidim ze sa pytas ceklis na imunovital. Segra sa teraz objednala a dali term 13.12 na konzultaciu a krv v ten den. Vraj skor nebolo. Jedine zeby sa uvolnilo. Tak si zavolaj cim skor vyzera ze sa dlho caka uz aj tu.
@ketere aj mna to veľmi mrzí :( viem si predstaviť čo teraz prežívaš.
Imunovital trval asi 3mesiace, určite zavolaj, možno teraz to bude lepšie. A skús aj tu Nitru zavolať, možno budú mat skorší termín). Hneď mi brali krv a taká 15min konzultácia bola u pani doktorky. Výsledky boli až o 3tyzdne. Oddychni si pred ďalším vkladom, aspoň mesiac dva, nevadí keď potom budú ďalšie hormóny kvôli tomu aby prišla ms. Moc moc držím palce. Daj vedieť čo povie doktor v car. Stále máte mrazacikov, to je naozaj velke plus. Viem, že to každý píše a nie je to bohvieaka náplasť na tu bolesť čo je v tebe, no je to ozaj výhoda. Vyjde to ✊🏻✊🏻✊🏻
Ahojte zienky tak dnes mam za sebou prve vaznejsie vysetrenie na gynde, urobili aj NT prejasnenie sije aj brali krv a dostala som knizku 😇. Vsetko je v poriadku, krpec vyzera vacsi ako podla poslednej ms asi o tyzden. Som v 12tt a zatial vsetko je v pohode 👏 . Velmi sa modlim aby vsetko pokracovalo tak aj nadalej. Sem tam ma zaboli brucho, pichne ma, ale mam obcas dni, no nie je ich vela, ked ma boli nepravidelne cely den. Potom na druhy den ako keby utalo. Mala ste to niektora? Ideme aj na Trisomy Nifty dali sme si to uplne najvyssie kedze na amnio sa nehodlam ist, ani dr mi to neodporucala. Dalsie vysetrenie ma caka zaciatkom novembra. Drzte sa vsetky, myslim na Vas a cakam az pribudne dalsia vesela tehulka ❤
@melmel78 ahoj, super správy. My mame tiež všetko v poriadku, screening v dvanástom tt dobre výsledky, ešte sme to poistili kombinovaným screeningom u Dr. Cunderlika v horskom parku. Tiež všetko ok. Dnes som bola na odberoch na trisomy testy. Tiež nechcem ísť na amniocentezu. Výsledky budú cca o týždeň. Zatiaľ nám dvaja Dr. nezávisle od seba povedali, že dievčatko. Tak uvidíme, či sa trafili.
@melmel78 áno ja som to mala je to v pohode nifty sme dali aj my super držím prsty neboj bude to fajn, čo dr povedal na to sijove prejasnenie
@melmel78 super správy držím mooooc palčeky
@janulka232 neboj to rychlo ubehne hlavne sa treba setrit a posluchat telo nerobit co nechces a robit co ziada 😊. Dakujem a aj tebe drzim palce
@bobricek1979 Dakujem tiez verim v pozitivny vysledok aj teraz som tam sla s tym presvedcenim 😊.. NT 1,2 v norme a ostatne parametre tiez. Len krpec je vacsi o tyzden
@kakatulik moja ako sme brali tu vmk? Po MS je dobre začať? Som 2dc a tento mesiac ma čaká iui. Tak chcem skúsiť znova tu vmk mám ju už doma.

@cherry1981 u nas nieje moznost adopcie. Nebyvam vo svojom a nemam narodnost a na SR by mi nikto babo neadoptoval