Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
Ahojte tak som dnes bola na Nifty testoch, brali mi krv zatial a vysledky budu za 5-10 dni vraj. Bola tam priamo aj doktorka, ktora zastupuje tu firmu tak som sa jej popytala na statistiku, presnost. Vraj presnost garantuju na 99,4% co je super, aspon sa clovek vyhne amniocenteze. Tripple testy na vrodene vady som mala 1:320 co nie je zle vzhladom na moj vek, ale chceme mat istotu pre pokojne tehulkovanie. Vraj tieto su lepsie ako Trisomy, su presnejsie a zistuju ovela viac syndromov nez Trisomy. Na Sk su 2 roky. Odporuca sa to vraj aj zenam, co maju darovane vajicka a vyssi vek.
@melmel78 aj ja som mala nifty
@bobricek1979 ano? A uz mas vysledky? 🙂
@melmel78 no to už sme mali v nejakom 13za nejaký týždeň zhruba
Babulky ahojte, dnes som mala kontrolu na 12dc. Sliznica vraj krásna, nádherná - 10 mm, a teda že nemôžeme dlho čakať, tak hneď nasadený utrogestan a v stredu 31.10.2018 štvrtý KET ❤🙏❤
...mimochodom výsledky na štítnu žľazu OK, AMH z cca 3,40 v januári, teraz 4,60 😀 tak nechápem :-/
@ketere super tak držím mooooc palčeky
@ketere super ked je krasna sliznica.Siiilno držim palce nech konečne to vyjde.Ako sa Ti tak super podarilo zvyšit amh? A kde chodiš do centra? Lebo aj ja sa chystam 31.10 do centra 🙂
@dolynkag Ahojky.. som 17 týždeň 🙂
@kakatulik Svadba dopadla super, všetko vyšlo tak, ako sme si priali..
@ivankalaco to už tak beží ♥️
@ivankalaco super gratulujem k svadbe a prajem všetko dobré na spoločnej ceste životom nech sa vám darí a krásne tehulkovanie🤰😘😘
@ceklis
@darci17
@santine
@janulka232
@butterfly333 dakujem krásne, verím, že to tentokrát vyjde ❤😍🙏

@santine to prečo si si reprodukčnú plne hradila? Ja som samoplatca a keď som sa informovala v NR , že koľko by to stálo,tak vraj že okolo 1000eur,tak som sa na to vývodka.