Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@mogaa neda mi nereagovat... mas sice logicke argumenty zalozene na statistike a pozorovaniach... lenze zivot kazdej osoby je absolutne individualny a statistiky mozeme brat globalne, ze nieco ma nejaku pravdepodobnost, napr. choroby v starsom veku - ale (zial? nastastie?) pre konkretnu osobu ani sami pre seba nemozeme vlastne s istotou nic predpovedat.
nuz, tiez poznam pripady, ked sa rodicia o svoje deti nemohli uz postarat 😢 napriklad v blizkej rodine zanechal otec dve deti na strednej.... mal 42, ked umrel ... dalsi umrel, ked malo dieta necele 2 ...a on 31 😢 a na druhej strane, je kopa ludi, ktori este okolo 70tky dokonca pracuju, chodia na vylety a su duchom a kondickou na urovni 50tnikov.
proste treba mat na pamati, ze starneme a nerobit sa "forever young"... ale zas hadzat flintu do zita kvoli veku, lebo co bude s dietatom o 20 rokov?... nuz nie, nevieme to. ale predsa treba byt optimistom, inak by sa ani rano z postele vstat neoplatilo 😉
@nata18 inak je na zvazenie, ze ak ivf je dovolene co je asi do 45( nie som si ista) tak by malo byt aj hradene poistovnou ako u mladsich .,. Teda tie 3 pokusy... nie je ziaden dovod preco to neziadat, a aj lekari su toho nazoru... ale zial sa tu rozvinul veľmi dobry obchod ... len napr inofolic jasne ucinkuju u pcs ale plat si plnu cenu, a preco ? Lebo sa nas nik kompetentny nezastane...
Pekny jw biznis s vyzivovymi doplnkami a mnohe z nich by mali byt preklasifikovane za lieky... len na slovensku to vsetko ide tri bodky...
@mogaa ale kočky vy stále nerozumiete? Ako čo vás je do toho kto koľko tu má rokov a chce deti. Je to každého osobná vec predpokladám že každá čo tu píšete ste mali dieťa v podľa vás tom takom normálnom rozmedzí a? Myslíte že teraz každá z týchto žien pôjde na potrat teraz hneď lebo "hedna baba povedala? Však vy ich vychovávať nebudete čo to riešite preboha. Raz presne tak ako mnohým tu z nás sa stalo môže stať aj vaším deťom že ich túžba bude tak silná že sa rozhodnú mať deti aj do tej 45 čo im poviete? Samozrejme a teda platí to aj pre vás keď tu budete kebo poviem vám život je nevyspytateľný a nepoznáme deň ani hodinu. Tak nesúdte a darmo sa ohradzate že je to názor, nieje.
Jj dievcata sme silne a inteligentne ... mozno preto mame problem 🙂))
Nechcem tYm nikoho urazit, len podporit dievcata bojijuce za svoje stastie...
KazdA robime co citime , ze je sprvne.
Ako keby naše staré mamy nerodili po 40-ke...... stále to bolo, je a bude. A hormóny v tehotenstve omladzujú, reálne, nie že sa to iba hovorí 🙂
Mám 45 rokov a som v 5 mesiaci a ak všetko dobre dopadne, tak chceme ešte jedno a vôbec ma nebude trápiť, ak budem najstaršia matka v Európe 🙂
@ivankalaco vážne Ivanka, ešte jedno? ja odpadnem 🙂 držím palce
@dolynkag Áno..Ďakujem.. 🙂
@ivankalaco Jééj zlatá, ja mám 43 rokov a bábo nikde a drahý už rozpráva o druhom 🙂 ja budem rada, keď sa prirodzene podarí aspoň to jedno, ak sa podarí 🙂
@dolynkag Snaženie, zatiaľ nič moc, dnes som 12DC blíži sa ovulka a beriem C, D3, E,Sarapis plus, prvý cyklus teraz som brala 5 dní fytosoju a ešte druhý cyklus DHEA, ale neviem čo z toho, robila som si aj test plodnosti včera. Už sa čiarka zružovieva, ale vraj je ešte negatívny, čo mi dáva nádej.
@dolynkag super držím palce nech je všetko v poriadku aj naďalej
@rybka0703 ten test je blbosť :( ja ti pošlem môj aký bol teraz, tento cyklus. Robila som si ho kvôli ivf. Takze test v pohode a krv v ten istý deň veľmi zle. Výsledky fsh som mala 20!!! Čo je už vysoké, ma byt max 12,5
Čiže tie testy sú blbosť, určite si daj spravit z krvi hormonálny profil. Ja som im celkom verila, o to väčší sok to bol pre mna :(

@mogaa presne tak isto ako ja neviem nič o Tebe tak ty nevieš nič o nas prečo mame,alebo poniektore ešte sa,len snažia mam v tom veku detičky.