icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

cuttina
20. nov 2018

@dolynkag mne hovoril doktor z centra, ze iba do 50-ky sa robi. To keby nam to nahodou nevychadzalo, chcela som vediet, kolko mame casu. My mame aj zamrazene a aj to posledny krat mozeme pouzit iba do 50-ky

nila1111
20. nov 2018

@dolynkag ten vitex, selen zinok, pupalku to vsetko zvlast, ci to dostat v dakom doplnku spolu ?
Ja uz teraz sa bojim ze ich vela jem...
Ecko decko, inofolic plus, alchěmulka kotvicnik...koenzYm q 10...magnezko
Skusali ste aj gynex kvapky ? Nevie niekto poradit pripadne davkovanie
Mozem sa este opytat na ten vitex a macu ako si davkovala a comu to ma pomoct ?
Matersku kasicku som chcela skusit, ale vyhovoril mi to jeden vcelar... a oni sa tiez snazili o babo...

nila1111
20. nov 2018

Dievcata podstupujete liecbu na slovensku ? Ci v zahranici ? Rozmyslam nad Brnom, len neviem komu tam sa zverit...
mam iba jednu zlu skusenost s Ke... takze hladam nieco co ma skusenisti aj s nizkym amh aj s vyssim vekom... dakujem

ivankalaco
autor
20. nov 2018

@nila1111 Reprogenesise.. Štelcl..

cuttina
20. nov 2018

@nila1111 Brno-Helios

dolynkag
20. nov 2018

@nila1111 Macu som brala každý deň a vitex prvý mesiac asi cely a druhy po ovu brala som všetko zvlášť

nila1111
20. nov 2018

@dolynkag dakujem , najlepsie je ze vacsina lekarov vravi ze nic netreba oba listovu... málo kto vie poradit

nila1111
20. nov 2018

@ivankalaco dakujem, nevies mozem mu napisat alwbo ako sa da k nemu dostat...

ivankalaco
autor
20. nov 2018

@nila1111 Na ich stránke je kontakt na recepciu, stačí zavolať a dohodnúť si termín a povedať, že by si chcela doktora Štelcla..

dolynkag
20. nov 2018

@nila1111 lekári to neuznávajú, lebo to nepoznajú, to sa v školách neučí, poznajú len chémiu, oni za to nemôžu, nečakaj že ti poradia, možno sa ich pár nájde, čo sa tomu súkromne venuje, ale asi malo

nila1111
21. nov 2018

Krasny den prajem, dievcata cvicite aj mojzisku ? Pomohla niekomu z Vas ? Pripadne masaze ?

melmel78
21. nov 2018

@nila1111 ahoj my sme chodili do Ba Repromedika dr. Petrova alebo Drabek. Boli sme spokojni. Reprogenesis sme tiez boli na konzultacii ale neviem ci sa k dr Stelclovi dostanes v lete mal stop stav pacientov a uz nebral. My sme sli za dr Koukalom ale neporadil. Co sa vitaminov tyka riad da podla svojho problemu ktory chces riesit. Na nizke amh moc toho nezabera lebo je dane aj vekom aj geneticky. Ale na kvalitu vajicok su rozne veci. Ja som brala a skusala tiez vselico. Najskor Macu s Kotvicnikom a k tomu Dheu. Potom bylinkove tinktury a listovkou a vceliu kasicku. Napokon som skoncila pri klasickych vitaminoch pre zeny co obsahovali vyssie davky vitaminov a dala sa do pohody. Ci to zabralo neviem ale asi jedno s druhym. Drzim palce

ingelika78
21. nov 2018

@nila1111 ja v zahraničí - ale ja tam žijem. Niekedy ked tu čítam pribehy si hovorím, nastastie, ja som mala vybornu skusenost, nemozem sa stazovat

melmel78
21. nov 2018

@nila1111 ja som mojzisku necvicila ale aktivna som bola urcite neni dobre sediet na zadku. Zdravy pohyb je dolezity. Poznam vsak kocky co chodili na akupunkturu a zabralo. Ale to je jedno s druhym spoliehat sa len na jednu moznost a cakat zazrak je blbost

heveri35
21. nov 2018

@melmel78 prosím ťa konkrétne ktoré vitamíny pre ženy si brala? Ďakujem

cuttina
21. nov 2018

@nila1111 ja som Mojzisku cvicila a pila jej caj a verim, ze vdaka nej sa druhy vklad vydaril. Inak som nebrala nic okrem kyseliny listovej.

melmel78
21. nov 2018

@heveri35 poslem do spravy co to bolo za znacku, nechcem robit reklamu nejakej firme tu 🙂 .

nila1111
21. nov 2018

@melmel78 mozes pls aj mne? Dakujem

ceklis
27. nov 2018

ahojte 🙂 ako sa mame? dlho sa tu nikto neozval, tak aby nam to tu nezapadlo prachom, pisem 🙂
haloooooooooooooooooo

kakatulik
27. nov 2018

@ceklis ty ako?

dolynkag
27. nov 2018

@ceklis presne som ráno na to myslela, že nikto nepíše..... ja idem o týžden na usg, tak som zvedavá, ako rastie fazuľka.... dnes 7+2

@ivankalaco už viete, čo to bude? prezradiš?

ceklis
27. nov 2018

@kakatulik po mojich novembrových hp odberoch, amh 0,15 a fsh 20, zlych imunologických výsledkoch (nasadeny medrol a este horsie vysledky ako bez neho), celkom dobre :D
skusam teraz nasadit vacsie mnozstvo hlavne vitaminu D3 a vratim sa k tomu sarapis plus a este rozmyslam nad tou dhea alebo kasickou vcelou ci co to je

@dolynkag drzim palce nech fazulka rastie a snad do konca roka nejaka fazulka este pribudne dalsej snazilke

ja som tento mesiac bola na tom soft ivf a teraz cakam co z neho, napriek tomu vysokému fsh narastol AZ jeden folikul :D tak to boli ine nervy. nakoniec pri odbere nasla doktorka este jeden mensi folik a najvacsi sok bol, ze v obidvoch boli ZRELE vajicka
OBE sa zatial spravne delia, no asi najviac rozhodujuci bude zajtrajsok, tak mam ine nervy :D z toho celého
ale nejako to beriem, ze bude bude a nebude nebude
akoby mi to bolo uz jedno a som zmierena s tym, ze to tymto softom uz "balim" a prestanem tolko riesit. Zacnem si pomaly hladat pracu a uzijem si vianoce 🙂

butterfly333
27. nov 2018

@ceklis držím mooc palce nech sa to podarí 😘

janulka232
27. nov 2018

@ceklis ja som bola v sobotu na velkom ultrazvuku-skrining v Martine chvalabohu všetko v poriadku.A celkom rychlo to uteka dnes už 12t+5d.To je super sprava,že maš dva vajička silno Ti budem držat palce aby to dobre dopadlo

ceklis
27. nov 2018

@butterfly333 a ty ako? idete na iui?

ceklis
27. nov 2018

@janulka232 nooo, ved to 🙂 ze vsetko tak rychlo leti, zachvilku Ivanka aj rodit pojde a bude riesit druhe, ozaj je to vsetko tak rychle, ze niekedy nechapem.
drzim palce aby vsetko islo na vybornu pocas celého tehu, na skriningu si bola u grochala? aky je?
a zistil aj pohlavie?

janulka232
27. nov 2018

@ceklis ano bola som u dr.Grochala.Je to zlaty doktor všetko ukaźe vysvetli.Tak hned sme sa objednali aj na 20 tyźden.Pohlavie zatial nevieme.No ved to,že ani sa nenazdame a zakladatelka temy pojde rodit 🙂. Aj ja by som bola rada keby aspon polovicu mam za sebou,lebo stale je tu strach.Viem,že aj ty berieš medrol tak ja sa neviem dočkat,že ešte tyźden a konečne končim z liekmi.A tešime sa potom na tvoje dobre spravy ;)

ceklis
27. nov 2018

@janulka232 ja som z toho medrolu na psychiatriu :( velmi velmi zle ho znasam a celkom mam aj nie moc pozitivne skusensoti okolo toho celého a objednala som sa este do nitry :( teraz ma stve, ze tam rovno nesla. uprednostnila som BA len kvôli tomu, ze dali o mesiac alebo dva skorsi termin. kolko medrolu beries teraz? aj ti ho nejako upravovali pocas tehu?

janulka232
27. nov 2018

@ceklis ja som z medrolom začinala pred rokom tam som začala brat 16mg,ale strašne ma bolela hlava dost často tak mi potom znižil na polovicu čiže 8mg ale mala som mimomaternicove tak potom som si dala pauzu.A teraz beriem od jula to svinstvo,lebo v auguste som mala neuspešny KET a potom hned v septembri som šla na dalši vklad,ale vkuse som brala iba pol tabletky.A teraz mam ešte tyžden brat po štvrtinke a končim s tym.Ale ten liek je strašne svinstvo predtym,ked som ho brala strašne som bola naliata v tvari aj na krku a ešte sa mi urobili na tvari jemne chlpky

ceklis
27. nov 2018

@ketere ahoooj, čo ďalej navrhol doktor? Hm?