icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

bobricek1979
8. jan 2019

@ivankalaco aha no určite to treba rozanalizovat tiež sa budem radiť s porodnikom aj svojim gynekologom.

melmel78
8. jan 2019

@kakatulik ahojcek😘 gulame sa, dnes ma pustili z nemocnice bola som tyzden, lebo mi tvrdlo brucho. Cpali do mna mega davky magnezia inak nic ine. Ale aspon porobili vsetky vysetrenia a viem, ze som ok aj malicky 🙏👶🙂 Aj ty mas Pink Fertil? Ja som brala 3tbl 1x denne, rano vzdy po jedle som si supla 🙂 a ty sa mas ako?

melmel78
8. jan 2019

@joysi ano 3tbl 1x denne, neboj sa toho a kludne si najdi rezim, aky tebe vyhovuje....mozes si ich dat naraz, alebo rano na obe a vecer. Ide o to, dostat do tela tie vitaminy 🙂 . Ja som za mladi neskusala otehotniet, lebo som riesila ine veci v zivote, co zial teraz lutujem, ale taky je zivot a zrejme to tak ma byt 🙂 .

melmel78
8. jan 2019

@ivankalaco vyborna sprava Ivanka, tesim sa s tebou, ja som sa vratila z nemocnice dnes, bola som tam tyzdne pre tvrdnutie brucha. Som v 24tt a tiez sa pomaly gulam Drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo nech si vyberies akykolvek druh porodu a kdekolvek

melmel78
8. jan 2019

@dolynkag jej pekna fotka uz len zaramovat 😀 Gratulujem a prajem vela zdravicka, nech vsetko dobre dopadne 🙏

melmel78
8. jan 2019

@dolynkag za mna ti mozem povedat len tolko, ze ten kto zazil predcasny porod a odtok plodovej vody, na amnio nepojde. Nechcem ta strasit, lebo poznam vela pripadov, ze to dobre dopadlo a je tam male riziko, ale predsa len je. Ja som sa tomu vyhla, nam screening tiez vysiel nejakych 1:160 a kyvla som nad tym rukou, lebo som sla este na Nifty testy a bola som potom kludna 🙂 . Zalezi na tebe, tvojom zdravotnom stave, ci si nachylna na rozne infekcie atd....

joysi
8. jan 2019

@melmel78 ja som mala 27 pri prvom 🙂 takže som myslela, že už je to okí mat babo 🙂 skúsim tie vitamínky a budem sa modliť nech sa to podarí 🙂 🙂

gabuska0608
8. jan 2019

@ivankalaco ako to leti držim palce 🙂

bobricek1979
8. jan 2019

@dolynkag a nechceš skúsiť tie nifty je to bez strachu

kakatulik
8. jan 2019

@melmel78 tak supeer,,kedy máte tp?
Inak nám sú kladené samé prekážky.
Keď sme sa po OP mohli začať snažiť,tak MM vykultivovali ureoplazmu,tak bral ATB. Ja som bola na výter až dnes, čiže opäť nič.
Ja som si naordinovala pinkfertil a MM bluefertil😀

joysi
8. jan 2019

@kakatulik ahoj bluefertil je pre muža? 🙂

kakatulik
8. jan 2019

@joysi veď hej to pre mm.😋

joysi
8. jan 2019

@kakatulik ďakovala...inak kukla som na net a nasla som niečo ako conceive plus gel mate s tým skúsenosť??? Keď už kupujem nech to stojí zato 🙂 😉

kakatulik
8. jan 2019

@joysi zatial velmi nie🙂

gabuska0608
8. jan 2019

@joysi ja ten gel mám doma,dobry je akurát na vrzgajuce dvere 😀 😀 ,sú to zbytočne vyhodené peniaze,môj názor

dolynkag
8. jan 2019

@joysi mám ho doma komplet len som ho otvorila, ale nepoužila, ak by si chcela, dohodneme sa určite

lela123
8. jan 2019

@dolynkag joj super.Krasne😍

lela123
8. jan 2019

@dolynkag ja by som nesla na amnio.Teda ani som nešla,keď som bola teraz tehu,a to mi vysli zle vysledky ale len tripple testy. Ostatne bolo o.k.Ak ti vsetko vychadza dobre aj sono.Ale rozhodnut sa musiš ty.

santeema
8. jan 2019

@dolynkag ja som dala radsej prenascan stoji sice viac, ale bezpecny a zisti co amnio

dolynkag
8. jan 2019

@santeema myslím že z amnio sa viac veci zisťuje

santine
Autor odpoveď zmazal
danicabbb
9. jan 2019

@dolynkag no vidíš to je perfektné tie riziká vychádzajú mätúco

melmel78
9. jan 2019

@kakatulik termin mam 25-30/4 cize este dllllha cesta predomnou 🙂 Ale musim sa priznat, ze uz teraz dostavam zabrat a to som len mierne za polovicou. Co bude neskor? Maly strasne kope a niekedy dostavam kopance az do mocaku, co dost boli. No to liecenie s ATB sme aj my absolvovali hadam 2x a nic prijemne, lebo ta to odstavi od vsetkeho. Ale zasa preliecis infekcie a budes mat klud. Drzim palce aby ste mohli zacat cim skor pracovat na babatku 😉

melmel78
9. jan 2019

@joysi conceive gel sme mali aj my kupeny a nic moc teda. Skor je to pre tych, co maju suchu sliznicu, len sme mali vsetko od toho dolepene 😀 Ale ci to zabera, no neviem.....podla mna je okolo toho reklama, no nepoznam nikoho, kto ma s tym pozitivnu skusenost a zadarilo sa im vdaka tomu

kakatulik
9. jan 2019

@melmel78 nooo ved toto....mm bol uz na kontrolnom vytere,tak dufam,ze to zu bude prec a ze ten moj, sice len prvy vyter bude negativny,lebo potom...zas cakanie...
Neviem,ale vraj sa moe stat,ze jeden e pozizitivny a druhy negativny...hmmmm....lebo ja,nemam fakt ziadne priznaky.....ani take ako som mavala pri mykoze.
Inaj aj sa malinky narodi 30.4.,bude mat narodky na nase vyrocie sobasa...😉

joysi
9. jan 2019

@melmel78 okí ďakujem....som kukla co je na trhu 🙂 ale tak skúsim najprv len ten Pink Fertil......keby si mala ešte nejakú radu tak mi daj vedieť 🙂 🙂

slniecko4
9. jan 2019

Ahojte..chcem sa opýtať,z ktorej stránky ste objednávali pink fertil? Ďakujem

santeema
9. jan 2019

@dolynkag nemam o tom info, ze co vsetko sa z amnio zistuje. ale ak by si mala mat dajake pochybnosti, tak ju daj a budes vediet na com si.

kakatulik
9. jan 2019

@slniecko4 ja zwww. otehotneneie.sk

slniecko4
9. jan 2019

@kakatulik ďakujem☺️