Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@kakatulik ahojcek😘 gulame sa, dnes ma pustili z nemocnice bola som tyzden, lebo mi tvrdlo brucho. Cpali do mna mega davky magnezia inak nic ine. Ale aspon porobili vsetky vysetrenia a viem, ze som ok aj malicky 🙏👶🙂 Aj ty mas Pink Fertil? Ja som brala 3tbl 1x denne, rano vzdy po jedle som si supla 🙂 a ty sa mas ako?
@joysi ano 3tbl 1x denne, neboj sa toho a kludne si najdi rezim, aky tebe vyhovuje....mozes si ich dat naraz, alebo rano na obe a vecer. Ide o to, dostat do tela tie vitaminy 🙂 . Ja som za mladi neskusala otehotniet, lebo som riesila ine veci v zivote, co zial teraz lutujem, ale taky je zivot a zrejme to tak ma byt 🙂 .
@ivankalaco vyborna sprava Ivanka, tesim sa s tebou, ja som sa vratila z nemocnice dnes, bola som tam tyzdne pre tvrdnutie brucha. Som v 24tt a tiez sa pomaly gulam Drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo nech si vyberies akykolvek druh porodu a kdekolvek
@dolynkag za mna ti mozem povedat len tolko, ze ten kto zazil predcasny porod a odtok plodovej vody, na amnio nepojde. Nechcem ta strasit, lebo poznam vela pripadov, ze to dobre dopadlo a je tam male riziko, ale predsa len je. Ja som sa tomu vyhla, nam screening tiez vysiel nejakych 1:160 a kyvla som nad tym rukou, lebo som sla este na Nifty testy a bola som potom kludna 🙂 . Zalezi na tebe, tvojom zdravotnom stave, ci si nachylna na rozne infekcie atd....
@ivankalaco ako to leti držim palce 🙂
@dolynkag a nechceš skúsiť tie nifty je to bez strachu
@joysi ja ten gel mám doma,dobry je akurát na vrzgajuce dvere 😀 😀 ,sú to zbytočne vyhodené peniaze,môj názor
@kakatulik termin mam 25-30/4 cize este dllllha cesta predomnou 🙂 Ale musim sa priznat, ze uz teraz dostavam zabrat a to som len mierne za polovicou. Co bude neskor? Maly strasne kope a niekedy dostavam kopance az do mocaku, co dost boli. No to liecenie s ATB sme aj my absolvovali hadam 2x a nic prijemne, lebo ta to odstavi od vsetkeho. Ale zasa preliecis infekcie a budes mat klud. Drzim palce aby ste mohli zacat cim skor pracovat na babatku 😉
@joysi conceive gel sme mali aj my kupeny a nic moc teda. Skor je to pre tych, co maju suchu sliznicu, len sme mali vsetko od toho dolepene 😀 Ale ci to zabera, no neviem.....podla mna je okolo toho reklama, no nepoznam nikoho, kto ma s tym pozitivnu skusenost a zadarilo sa im vdaka tomu
@melmel78 nooo ved toto....mm bol uz na kontrolnom vytere,tak dufam,ze to zu bude prec a ze ten moj, sice len prvy vyter bude negativny,lebo potom...zas cakanie...
Neviem,ale vraj sa moe stat,ze jeden e pozizitivny a druhy negativny...hmmmm....lebo ja,nemam fakt ziadne priznaky.....ani take ako som mavala pri mykoze.
Inaj aj sa malinky narodi 30.4.,bude mat narodky na nase vyrocie sobasa...😉
Ahojte..chcem sa opýtať,z ktorej stránky ste objednávali pink fertil? Ďakujem

@ivankalaco aha no určite to treba rozanalizovat tiež sa budem radiť s porodnikom aj svojim gynekologom.