icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

berginkan
29. dec 2016

@fialka88 to bolo len take povzdychnutie..

@jakales no takto. tie predpoklady co spominas su zial mylne, a kedze som v skupine, kde riesime prave toto, tak vela mladych zien uz nema vajcovody a zlou zivotospravou si dodrbali veci atd...takze to je fakt, len tvoj dojem. a co sa tyka zataze, ano suhlasim. kazdopadne zeny su silne a verim, ze ked velmi chcu vydrzia nemozne...
ja som neriesila karieru. jednoducho sa nam nedari 8 rokov otehotniet, vies to pochopit? ze aj take zeny existuju?

jakales
29. dec 2016

@fialka88 no mas pravdu, casto mam pocit ze 20ky su jak tetky bez zaujmov a bez pohybu... Ale ako tak citam tak zeny v tejto skupine su skor aktivnejsie 🙂

fialka88
29. dec 2016

@berginkan musí to byť veľmi ťažké toľké roky túžiť po bábätku...Hovorí sa, že keď to nejde, treba to pustiť "z hlavy" a potom to príde, že psychika je niekdy väčšia bariéra ako zdravotný stav. Aj keď viem, že mne, ktorá to dieťa mám, sa tieto slová "ľahko píšu." Pozitívne sa nalaď, že v budúcom roku sa dočkáš vytúženého dieťatka aj Ty.🙂

fialka88
29. dec 2016

@jakales asi áno. Ja napríklad viac športujem a vážim o 15kg menej, ako keď som mala 20 rokov.🙂

berginkan
29. dec 2016

@fialka88 nemam tento problem, je to tazke, ale my sme zmiereni s variantami. kazdopadne pani tu vyssie podla mna otehotnela preto 😀 prestala vsetko riesit

jakales
29. dec 2016

@berginkan moja a Ty vies citat? Nazaciatku som napisala ze chapem zeny ktore maju dieta po 40ke ak sa im vela rokov nedarilo otehotniet!!!! Teda v skratke moj nazor je ze dieta sa hodi mladsej z biologickeho hladiska zataze na matku a dieta .... A co sa mi nepaci ked zena si chce uzivat v zmysle flakat sa striedat chlapov a pod. A potom jej dopne a bodlo by uz aj potomstvo mat len v niektorych pripadoch je uz potom neskoro. ... Alebo ide na potrat a potom vo vyssom veku ked by chcela uz je problem... Cize z celej nasej diskusie vyplyva ze aj Ty alebo Vy si chcela babo len zial sa nedarilo :-/ a prajem Ti ak este necakas babo aby sa Ti splnil tvoj sen a mala maleho pokladika 🙂 a nerozculuj sa nad nazormi mojimi alebo niekoho ineho ved nepisem nic zle cim by som teba alebo niekoho mohla urazit

sylvine
29. dec 2016

@berginkan troska ta povzbudim... ja mam 40+ a tiez sme uz po 6 rokoch marnych nadeji neverili, ze by sa aj na nas konecne usmialo stastie... teraz som v 22tt 🙂 a cakame nasho vymodleneho princa ❤... a v nadvaznosti na tie negativa, co sa tu popisali, tak ked citam v nasej skupine, kde su ovela ovela mladsie kocky ako ja a ake maju problemy a zle vysledky testov, tak musim poklopat, ze ja pomaly ani neviem, ze som tehu...ziadne nevolnosti, ziadna unava a vysledky tiez dobre...klop klop 🙂

berginkan
29. dec 2016

@jakales nemam pocit, ze sa rozculujem ani ma neurazas ani ja teba. diskutujeme.. len nemam rada obmedzene nazory typu hodi sa nehodi sa, takto by to malo byt atd. sorry no, vyznelo to kadejako. necitala som vsetko, lebo to sa neda. a co sa tyka aj tych bab co zuruju a potom chcu mat, alebo kariera atd. nemyslis, ze kazdy ma pravo na dieta? aj take dievcata? nikto nema pravo sudit, a ani nie je nikde nic dane..to ci ma laebo nema niekto dieta, aj z biologickeho hladiska, je jeho vec.

berginkan
29. dec 2016

@sylvine klop klop. ano to mas pravdu. a tiez ked citam, ako su na tom vseobecne..uz som to vyssie pisala. dakujem 🙂

jakales
29. dec 2016

@fialka88 ani ja som kedysi nejak nesportovala skor teraz poslednych 7rokov ma chytil bike a poriadne ale teraz nemozem jedine dlhsie prechadzky lebo mam dole placentu :-/ a pri zatazi trocha krvacam ...

sylvine
29. dec 2016

@berginkan drzim ti velmi prsty, aby sa ti tiez splnila tato "zatial" nenaplnena tuzba 😉

kakatulik
29. dec 2016

@sylvine ahoooj!
'woow,ty si uz za polovicou. Super!
Je vsetko Ok? Kde vsade ta poslali?

jakales
29. dec 2016

@berginkan ved ja ani nesudim, ja som si to len premietla na seba nic viac... Kadza ma pravo si sama zvolit kedy je pre nu ten spravny cas. . ale zena co raz zabije svoje dieta tak ta podla mna si nezasluzi dalsie dieta .. Niesom ziadna cirkevnicka ale aj v napr.v 7tt je to uz premna zive stvorenie a dat si ho vziat je vrazda... Samozrejme ine je ak clovek nema navyber moc a ohrozil by svoj zivot ale k tomu sa nechcem ani vyjadrovat to su tazke temy ktore nemam rada....

berginkan
29. dec 2016

@jakales joj tak toto radsej no comment...prajem ti, aby si nikdy nemusela nic take riesit. a zdrave dietatko.

sylvine
29. dec 2016

@kakatulik ahoooj.... dakujem, ze si si na mna spomenula a zatial je vsetko o.k. 🙂....ano, uz za polovicou a ani neviem ako to zbehlo 😉... nic mimoriadne som neabsolvovala, co sa tyka tehu, aj napriek vyssiemu veku...vsetky tie vysetrenia, ktore su bezne v 13tt NT screening, 16tt tripple testy a 20tt morfologicky ultrazvuk.... jediny problem nastal, ked moj povodny lekar odignoroval odporucanie z NT screeningu, ze mam absolvovat vysetrenie na hematologii... nejakym zazrakom presne v tomto obdobi zistili mojej neteri syndrom lepivych dosticiek a je to dedicna choroba, tak potom konecne uz moj povodny lekar zareagoval na moje naliehanie a samozrejme sa zistilo, ze aj ja mam ten syndrom a od zaciatku tehu som si mala pichat injekcie alebo brat lieky a to som uz bola v 19tt 😠, takze som riesila aj zmenu lekara... ale vdaka Bohu je vsetko o.k. a ja uz beriem lieky... jedine sen o malej princeznej sa rozplynul uz v 13tt, ked nam lekar povedal, ze to bude maly loptos 😀, ale je to jedno, len nech je zdravucky ❤

kakatulik
29. dec 2016

@sylvine vidis ake je to zaujimave😲,ze sa to zistilo. A kto vie,ci by to uz vo vyssom stadiu vadilo. Spominam si ale,ze si pisala o tom,ze si prisla o babo. Mozno to uz vtedy bola pricina.
Ale ved jedno ci dievcatko,alebo chlapec. Hlavne nech je vsetko OK.
😍

sylvine
29. dec 2016

@kakatulik nooo je to dost velky problem, lebo keby sa to nezistilo, tak by som znova mohla prist o drobceka kedykolvek aj lekar v rizikovej ambulancii to vravel a nechapal, ze ten povodny na to kaslal, ale vdaka svagrine sa to zistilo a my sa dufam, uz budeme iba tesit 😉 ... inak ja ta stale citam v inej diskusii ako pokracujes s pripravami, tak velmi drzim prsty 😉

kakatulik
29. dec 2016

@sylvine no veru blizi sa to😀od zajtra o 4mesiace budeme svadbovat a ty budes uz mozno kocikovat. Kedy mas termin?

martina_l_l
29. dec 2016

Baby,prosim prezradte mi,co je to "kariera"u nas na slovensku???kazdy tu riesi volajake kariery no ja mam pocit ze i byt zamestnana je u nas uz kariera.
Bezdetne zeny v mojom okoli bud nestretli toho praveho,alebo aj niekoho maju ale nie je to nic extra,alebo sa im nedari....a popri tom chodia do prace ved nejaky zmysel ten zivot musi mat! Vsetky ich maju za karieristky a pritom ony by tak chceli byt stastne s vlastnou rodinou. Akoze fakt napoznam ziadnu zenu v 40tke ktora nema deti len preto ze chcela striedat muzov. Karierou u zeny podla mna povazujem napr.pani kohutikovu...(ci ako sa vola)

majaxy
29. dec 2016

Mim test, ukázal ducha,aj sestre som to poslala vravela že vidí ducha, no uvidíme o pár dní....

kakatulik
29. dec 2016

@majaxy ved daj sem na posudenie😉

fialka88
29. dec 2016

@jakales tak daj teraz pokoj biku, ešte sa s malým na biku prevezieš až až, neboj...aj nabeháš...ešte si to pamätám.🙂

sardinka336
30. dec 2016

@martina_l_l aale kdežeee...vobec nemam mnohe za karieristky...tie čo ja poznám ..... V čase ked si toho mozno fajn chlapa mohli klofnut tak to nejako nevyšlo. Zaváhali, vymýšlali alebo dali prednost prave kariernemu postupu kdesi v banke, menežmente...triasli na sa PhD. ved taka ponuka sa neodmieta, alebo iny dovod prečo sa vztah ,,prechodil,, a rozišli sa. Zaujimave ze len čo si chlap našiel novu priatelku, tak je do roka zenaty a maju deti...a ona? Ostala na ocot.......A vekom je to len horšie...normalny chlapi su uz zadany a okolo 40tky ostavaju uz len nejaky ,,zabudnuty,, alebo vadne kusy, čo si budeme hovorit. A tak ked nemaju tu svoju rodinu tak hladaju v inych sferach štastie - jedna študuje uz x tu vysoku školu, cestuje a stale niečo nove skuša, skáče z činnosti do činnosti ako blcha...druhá mi pride ako stara dievka, ktora uz nutne potrebuje ,,klobasu,,. Samozrejme uz su vo veku, ze maju svoj system, rezim a velmi sa nechcu nikomu prisposobovat kedže si uz roky robia same čo chcu.

martina_l_l
30. dec 2016

@sardinka336 normalni chlapi su zadani? Asi mas pravdu.denne sa o tom na mk presviedcame....myslis asi tych normalnych chlapov co maju milenky,opustaju tehotne priatelky a xy dalsich osudov..... ;)

sardinka336
30. dec 2016

@martina_l_l neviem, ja takeho chlapa nemam čo ma milenku a ,,opušťa tehotnu,, ani v mojom okolí sa taky nejako nevyskytuju...takze zase neextrémizuj. Ano, treba sa tým utešovat, ze ved kolké to maju s tými chlapmi ,,kríž,, tak radšej sama...a kolké nemaju? Ci tu bude nejaka zena zakladate temu o tom ako im to vcelku klape? No asi nie...preto čitame hlavne o tých, ktorým to nevyšlo...a uprimne aj chlapa si treba do istej miery vediet vybrat. (ok, niečo sa moze časom zmenit, niektorým prepne, to uznavam) ale mnohé zeny evidentne vidia, ze ich drahý má važne charakterove vady nezlučitelné s harmonickým rodinným zivotom a aj tak si s nim spravia dieta alebo su s nim vo vztahu ...chyba je zvyčajne na oboch stranách.

fialka88
30. dec 2016

@sardinka336 ako v niečom máš pravdu. Aj ja mám v okolí celkom fajn baby, majú cez 40 a sú samé a bezdetné. Len čo keď napr. jedna bola zamilovaná, on jej doslova "ležal pri nohách," na 30-ku bukréta ako svet a potom zrazu u nich doma narazila "na jeho kamarátku" v spodnom prádle...☹ Babu to zlomilo, napriek tomu sa znovu zamilovala, ale aj ten krásavec zrazu po vyznaniach lásky atď...(bol už rozvedený)...si to zo záhadných dôvodov rozmyslel. A to som nespomenula, že mala frajera celý gympel a keď išli na výšku, rozišiel sa s ňou kvôli inej cez list...A je to fajn baba, inteligentná, ale po toľkých sklamaniach sa upla na kariéru...mám ju rada, ale je to už na nej vidieť, že nemá muža, rodinu...žije len pre robotu a deti svojej sestry. No a takých a podobných žien je veľa. A ani táto kamoška nebola kariéristka, chcela určite rodinu, manžela...ale nevyšlo to. Ale aj chlapov 40-nikov takých poznám. A nemyslím si, že sú vyslovene všetci "nemožní," len skrátka tiež nestretli tú pravú, sklamali, uzavreli do seba a sú sami...mám takého aj v rodine.🙂

martina_l_l
30. dec 2016

@sardinka336 sardinka ty ked mas takeho super partnera,rodit uz nechces lebo v 40chces byt babka...naco potom vlastne chodis na mk resp.naco sa zapajas do diskusii ktore sa ta netykaju?mas potrebu vstat a rozdavat svoje "spravne" rozumy?baby sa tu podporuju lebo maju jeden spolocny ciel ;)
A na zaver moje motto:zariekaneho najvacsi krajec...nesud zivoty inych ked sama nevies co ta caka ;) pekny dnik

sardinka336
Odpoveď bola odstránená
lilianna1xs
30. dec 2016

Ženy nechajte to tak))))))) chlap keď chce tá za rohom to spraví )))))ja mám syna a Pi 13rokoch som ostala tehotná,Možno teraz je ten čas no neviem,hihi Známe mi hovorili poniektore hmmm chceš si to nechať ,Čo je natom niekedy je lepšie mat vzrelom roku dieťa žena má viac nervy na to dieťa a muž tak isto.Predtym som bola iná keď som bola mladšia jasne že som sa venovala dieťaťu ale bolo zo iné ako je to teraz,Muž je viac všímavý.Ale že vy má mal nechať muž,))))))čo sa má stať sa stane aj tak.))))))Muž keď bol mladšii bol betar ale prešli sme tie roky a sú tá nami.)))))))Každá žena si musí prejsť z mužom niečom ,Moja baba mi povedala tvoj Dedo bol dobrý Muz žila som znim toľko rokov krásne 8 deti sme mali zdravé a krásne a po Dedovej 60tke sme boli u jedných známych tam prišla jedna kolegyňa tvojho Deda z dávnych čias a sme rozprávali o minulosti a povedala mi Buď rada že som ti Nikdy nepovedala že ja som mala prvá tvojim mužom syna Dedo Jak sedel on onemel nevedel prísť k slovu.))))))takte nikto nikdy nevie Babička mi povedala netreba robiť hneď že môj Muž je svätý on je svätý keď spi.)))))

alietam
30. dec 2016

ja by som uz nesla do to dalsieho dietata aj ked mam len 35 rokov muza mam starsieho o 14 rokov a inak mu nepovedia len dedo ty co nas poznaju vedia ze je otec ja by som uz aj finacne nezvladla tretie dieta ked som si hladala pracu tak bol problem lebo dve deti keby som mala dalsie tak asi pracu nemam