icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

dolynkag
9. apr 2019

@melmel78 ako sa máš?

bobricek1979
9. apr 2019

@darci17 srdečne gratulujem a skoré zotavenie naša je tiež utorkova dnes má presne mesiac

melmel78
9. apr 2019

@dolynkag ahoj gulam sa gulam fucim a opucham 🙂. Zaliata som vodou a okrem tenisiek neobujem nic uz. Mam 3 tyzdne do terminu 😊. Chodim na poradne do porodky a zatial to vyzera na prirodzeny porod s epiduralkou. O sekcii nikto nic. Dnes som bola na uzv a mame 2800g. Vraj do terminu to bude cez 3kg max viac nie. A ty ako a co nove?

bunka1
9. apr 2019

Baby ahojte. Prosím šli by ste so zvýšenými embryotoxickými cytokínmi do IVF s DV? Máte skúsenosť? Pre mňa to znamená min. stopku na 3 mesiace kvôli liečbe, ktorá ani nemusí zabrať :(

dolynkag
9. apr 2019

@melmel78 jaj, to letí, tak len vydržkaj a pekne rýchlo a prirodzene poroď... ja sa tiež guľam, ale ja mám ešte riadne ďaleko do pôrodu, som 28 tt tuším a bruško mi tvrdne, tak predýchavam... máme asi kilo. Jaj budem čakať krásne správu, drž sa

melmel78
9. apr 2019

@dolynkag 28tt je super ale tiez uz pred koncom budes fucat 😀. Ja aj zle spavam lebo 3-4x za noc ist curat je otravne a ked nejdem tvrdne brucho. Beries magnezko na tvrdnutie? Mne to trochu pomohlo ale tvrdlo mi aj tak. Pomohlo mi lezat a predychat to a preslo to 😉. Aj ty sa drz samozrejme ze napisem az budem po 😘

melmel78
9. apr 2019

@bunka1 ahoj ja som s tymto bojovala a brala som 3/4 roka Medrol kortikoidy. Osobne by som nesla a pockala aspon 6-8 tyzdnov kym liecba zabere. Urcite pojdes na kontrolu na krv a ak by si mala vysledky v norme dr ti da zelenu na ivf. Kde ti to zistili na imunologii? Moze sa stat ked pojdes ze sa uchyti embryjko ale tvoje telo ho zabije. Aj tak po ustaleni hodnot pocas tehu budes brat kortikoidy aby udrzali tehu. Budu ta kontrolovat. Ja som bola na tom rovnako

dolynkag
9. apr 2019

@melmel78 magnezko beriem, nepomaha.... tak len počkám, kým to prejde, pri synovi tvrdlo od piateho mesiaca a donosila som ho do 37 tt, takže malo by to byť ok, lekárka kontroluje krčok, neskracuje sa, tak len pomalšie tempo mám... tak vydržať... čaká na nás krásna odmena

kakatulik
14. apr 2019

Ivke gratulujem zo srdiečka k Sofinke😘😘😘.

dadulkaf
14. apr 2019

@kakatulik už je na svete?

kakatulik
14. apr 2019

@dadulkaf áno. 9.4. ma to svojom statuse 🤗

dadulkaf
14. apr 2019

@kakatulik už som to našla. Malinká je krásna.

bobricek1979
15. apr 2019

@melmel78 ahoj držím prsty nech to zbehne a máš krásny pôrod potom daj vedieť a čo čakáš?

vilma7
15. apr 2019

Ja som tu už pekne davno spomenula môj príbeh, necelé 2 mes.po 40.tke som otehotnela prirodzene, syn má 2 roky a 3 mesiace, a v júni k nam pribudne sestrička. Vo februári som mala 43 r.tá sa nam podarila na prvý šup, ked som po 16.mes.odstavila syna od kojenia.

dolynkag
15. apr 2019

@vilma7 jej, super, držím palce.... synček sa narodil prirodzene?

vilma7
15. apr 2019

@dolynkag ano prirodzene, nechcela som ani epidurálku, 8 dní som ho prenášala. Cvičila s Aniballom, bez nástrihu, či potrhania. Obe tehu bezproblémové, jedine tehot.cukrovka, kt.má aj svoje pozitíva. Ani žalúd.ťažkosti, z práce ma v 9.mes vyháňali.

ariannazara
15. apr 2019

Vau celé som si to prečítala 🙂 neviete či už autorka ma bábätko? ♥️

dadulkaf
15. apr 2019

@ariannazara má Sofinku, 9.4.2019.

ariannazara
15. apr 2019

@dadulkaf áno vidím no super ze to nakoniec dobre dopadlo ♥️

melmel78
15. apr 2019

@kakatulik jej super ❤ a Ivka nas este asi nestihla navstivit, nech sem tiez posle nejaku fotku malinkej a potesi nas svojim stastim. Ja osobne na profily nechodim, staci toto 🙂 .

melmel78
15. apr 2019

@bobricek1979 dakujem pekne chlapceka cakame a uz len 2 tyzdne do terminu. Dnes som mala poradnu a stale som zavreta, ziadny naznak porodu 🙂 . Uvidime ako to pojde dalej, ale priznam sa, ze uz by som to najradsej mala za sebou, lebo opucham a nevladzem nic uz poriadne robit. Som take gulajuce sa cudo

melmel78
15. apr 2019

@vilma7 gratulujem, super to vyslo ze dve deticky a kratko po sebe 🙂 . Ja by som tiez velmi chcela dve, ale aj za toto jedno som vdacna. Citam ze bez epiduralu si sla, zrejme si nemala az take bolesti, ked si to zvladla bez toho. Ja som za epidural urcite, uvidime vsak, lebo kazdy porod je iny. Ty si masirovala hradzu ked aj bez nastrihu ci nebolo treba? Lebo mna kazdy strasi tymto

butterfly333
15. apr 2019

@vilma7 tak to je super že sa vám to tak podarilo. Ja budem mat v júni 40r no nedarí sa rok a pol minulý rok v júni v 6tt som potratila od vtedy nič. No bojím sa že sa to už ani nepodarí. 😞

vilma7
15. apr 2019

@melmel78 nie nemasírovala , cvičila som len s Aniballom. Bolesti som mala velké a od 23.00-13.22 na druhý deň porodila, v tom najhoršom pomáhal manžel masažou chrbta. Nám neodporúčali ani na prípravnom kurze epi a chcela som zažiť pôrod so všetkým ako ma byť. Teraz tiež pôjdem bez epi, da sa to prežiť.

vilma7
15. apr 2019

@butterfly333 už máš dve detičky, či este túžite po ďalšom? Ja som v oboch prípadoch brala len inofolic, ale dokopy nevybrala ani jedno balenie. Dr.bola v šoku, ked som bola v apríli u nej, ze chcem prestať kojiť a o par mesiacov tam už sedela tehu. Pri kazdej poradni mi vraví, vy ste ale plodná.

butterfly333
15. apr 2019

@vilma7 áno mam dve z predošlého manželstva. Teraz s nastavajucim mm by sme chceli spoločne tak neviem či sa to podarí. Vyzerá ze všetko ok no moje vajíčka už niesu to čo keď som mala 20r.. No snáď sa nájde jedno života schopné.

bobricek1979
15. apr 2019

@melmel78 no to poznám u mňa to bolo takisto a som orenasala 2tyzdne malej sa vibec nechcelo a uz mame mesiac. Budem na vas mysliet drzte sa. Moj dr sa vtedy smial ze som tak zavreta ze ani do velkej noci neporodim😁😁😁

bobricek1979
15. apr 2019

@butterfly333 držím všetko sa dá a verím že sa vám podarí 👍👶

dolynkag
16. apr 2019

@melmel78 nech ti to rýchlo a dobre utečie, prajem čo najľahší pôrod a zdravé utešené dieťatko nech si už len užívaš, čakáme správy najkrajšie

ivankalaco
autor
18. apr 2019

Želám krásne ránko dievčatá.. už týždeň som šťastná mama... zo srdca vám želám, aby sa aj vám splnil váš najväčší sen..