Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@daniela2707 dakujem
Babenky- mala ste nativ (cize bez estrofemu) pri darcovskych vajickach? Otehotnelo ste? Mne to lekar odporucil a neviem ci do toho ist.
@martinsen Krásna správa, želám šťastný koniec 😘😘😘
@nikolajka2 ja idem na ket s darovanymi v Brne a stale mi dabaju estrimax a ja im stale joborim, ze mi nezabera skor mi stopne rast tak potom sme sa dohodli na Lenzetto spray
Ahojte...som tu "nova",vlastne staronova....mam 43 r.a som tehotna...prve dieta som mala ako 23r.,po 11r.,ako 34 r.dalsie dieta ...v 39som si nasla partnera ,dieta nebolo v plane...brala som antikon.,dovolenka pri mori a zabudnute lieky doma,jeden vecer zmenili nase plany a teraz sa nevieme dockat ...dufam,ze vsetko dobre dopadne....k lekarovi mam ist o mesiac...,nech je to uz dobre vidiet....drzte nam palce...dakujem
Ahh...a co je najneuveritelnejsie....obe deti som mala po niekolkorocnych hormonalnych stimulaciach....PCO posledneho stupna,teraz sa to podarilo na prvy sup,neocakavane a pre nas maly(veľký )zazrak😍
@giuli to je super gratulujem a prajem všetko dobré
@butterfly333 dakujem
@evelka81 - je dobre mat Estrimax al. Lenzetto, lebo ja som isla bez a nevyslo nam to. Drzim palce.
@evelka81 - preco si vlastne nechcela estrimax?
@giuli gratulujem🙂 veľa zdravicka
@daniela2707 dakujem velmi pekne....bud.tyzden idem na sono,tak snad by to tam malo uz byt vidiet a pevne verim,ze je vsetko ok...to by som mala byt uz 8tt +0
@giuli niekedy sa stávajú zazraky🙂 moje prvé neplánovane tehotenstvo, pred 10timi rokmi... Teraz som sa začala snažiť, ale už mám 41..tak to ide ťažšie.... O dva týždne začínam IVF prvé. Držte sa.
@daniela2707 uvidis ,ze to das....ja sa z tohto stale neviem spamatat a ani verit,pokial nebudem mat tehotensku knizku v rukach....
@daniela2707 budem ti silno držať päste...👍👍👍🤩
@giuli ďakujem, tiež to u mňa vyzerá na PCO... Ale keďže som nikdy neriešila nič, tak ani nemám diagnózu. Syn sa pritrafil po vysadení antikoncepcie, menzes rozhádzany..tak som to brala tiež ako zazrak🙂 Ubehlo 10rokov,rozvod,novy partner a snažíme sa necely rok prirodzene....
@giuli užívaj si to stastie🙂
@daniela2707 dakujem....este to tak neviem tesit sa ,ako by sa patrilo...kludnejsia budem po sone bud.tyzden....bola som predtym 6.8. v 5tt+ 5 mam dojem a to videl nieco 2mm....povedal mi na rovinu,ze este to nechame otvorene ,vzhladom na vek ,ale ,ze to vyzera na zacinajuce tehotenstvo
@giuli ude to ok, neboj🙂 tuším každých 10rokov otehotnies🙂
@daniela2707 haha....ano....presne,kazdych 10r.,moja mama mi povedala,ze dufa ,ze v 53 to uz nedam
@giuli to nikdy nevieš🙂))
@nikolajka2 estrimax mi stopne rast sliznice ledva 5 mam snim. Lenzetto spray a cerveny rybezlak mi pomohol mala som 8,7 nikdy som este taku nemala ledva hranicne 7
Ahojte,,tak ja nemam dobre spravy...dnes sono 7tt+ 1 videl len prazdny gestacny vak...dal mi o mesiac kontrolu ,vraj to nechame na prirodu a uvidime,zatial nenavrhol kyret,vraj to moze odist aj samo😪🙄
@giuli to mi je ľúto, drzkaj sa... Hlavu hore. Posielam ti veľa síl.
@daniela2707 ďakujem ...akurat som zacala krvacat...takze to nechame odkrvacat doma a potom sa na sone ukaze,ci treba aj cistenie...