Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ettella @butterfly333 ja som pred pár mesiacmi prestala brať tabletky a teraz mám tiež cyklus pravidelný ako hodinky. Trošku čoho sa bojím je že si myslím že nemám dostatok ovulacneho hlienu. Ale zas nechcem sa moc sledovať aby som sa zbytočne nestresovala.
@croxley2013 ak mas nedostatok hlienu, pi grepovy džus pred ovulkou, alebo lanove semiačka si pridavaj do jedla...
@martinade ďakujem. Grepovy džús som pila tento mesiac ale nevidím nejakú zmenu.
@martinade moja ja som skúsila 2 IUI neúspešne tak ideme skúsiť ivf načo čakať keď moje vajíčka sú už k ničomu. Už nič neriešime by ani ovu nerobím už pol roka teraz dojedam vitamíny ktoré ešte mám a už konec nič nebudem brať možno ten femibion pri ňom ostanem. No už sa teším na marec verím že sa to podarí.
@croxley2013 ja som tiež pila ten grepovy džús no už to nepijem zistila som že mám hlienu aj bez neho.
Baby ja mam 44 rokov a v marci KET s darovanymi
Verim ze uspesny
@ingrid0105 drzim palceky.
@ingrid0105 aj my ideme s darovaným v marci do gyn five Blava. Už to riešite boli ste už v centre? Ja ešte nie lebo čakám na výsledky z reprodukčnej imuno a potom hneď do car.
@butterfly333 drzim silno prsteky
@croxley2013 no u mna cerveny grep robil divy... ale pila som ho dost...
@ingrid105 drzim prsteky
@ettela drzim prsteky, moznoze sa podari. V dnesnej done kopec chlapov ma problemy a nie zeny...
@martinade ďakujem
@martinade koľko si ho pila? Ja som pila tak pohár denne.
@butterfly333 ano ja v RG v brne
Cerstvy vklad nevysiel
Cakam kym zaberie medrol a v marci uz mozem ist podla imunologicky
Brala sim 12mg vysledky boli ok znizila ns 8mg pohorsili sa tak teraz zas 12mg a povolila vklad.
@martinade dakujem
@daniela2707 dakujem
@croxley2013 pila som 0,7 az liter. Rano a vecer. Cez vikend som po cely deň usrkavala. A mala som dost hlienu. Pila som z cerveneho grepu, asibod 6-8dc po ovu co je u mna 13-16.
aj nam sa do bliži .my ideme s darovanými spermiami niekedy v maji
@butterfly333 odkial vies ze tv. Vajicka si zle. Pokial si nemala ivf... tak to nevies...si 100% rozhodnuta, ze darcovske?
@martinade moja keď sa do teraz nepodarilo tak asi su na prd.
@butterfly333 iba ze ty si mala iui, teda vyber len z 1 folikulu/vajicka. pri ivf isto budes mat par na vyber... a az pri odbere sa da zistit ci vajicka su ok, dozrete, alebo maju zly obal.... ale drzim prsteky hocako as nakoniec rozhodnes.
@martinade no len co ak by to nevyšlo? Zbytočne vyhodené peniaze a ešte keď som samoplatca.
@butterfly333 to iste moze sa stat s darcovskymi....
@martinade áno môže no ja verím za sa to podarí.
@ingrid0105 ahoj,prosim ta,vies mi poradit,ked si chcem dat vyšetrit to reproimuno???et nevysiel,mam rste dvoch mrazacikov. Vklad obtyzden. Dnes som mala 42 rokov. Nevyznam sa v tych vysetreniach. Skusim sa popytat v centre do buducna,keby vklad nevysiel. Uz mam 11 rocneho syna z predchadzajuceho vztahu. Viem,ze tomimuno absolvuju aj zeny,ktore uz raz otehotneli a nedari sa im druhe. Dakujem
@ingrid0105 este dotaz. Vajicka mam vlastne...
@butterfly333 ono kvalita vajicok vekom klesa. Ja mam druhej kvality. V centre kde chodim su ocislovane. 1,2,3... cislo 3 uz nemrazia. Ja ak mi nevyjdu dva vklady,tak chcem skusit s darovanymi od mladej darkyne. Len poznam kocky,co vklad ani s darovanymi nevysiel. Viac pokusov,viac sanci. Drzim ti palce!!!!!
@daniela2707 veď to ani tie darovane niesu na 100% Že sa uchytí no ja verím že sa to podarí.
@butterfly333 musiš veriť,že sa podari.Nam sa podarilo až posledne embryjko.A už mame 7 mesačnu slečnu.A vobec nelutujem,že som išla do toho.

@croxley2013 @ettella @butterfly333 zienky isto sa Vam podari. My a mm sme bojovali par rokov, najprv sme to nechavali na prirodu, potom iui ale pri mojom veku to bola skoda vyhodenych peniazkov, kedze kvalita vajicok celkom klesa a nakoniec sa nam uz nechcelo skusat, tak sme mali ivf. Hoc až 3tie bolo uspešné, ake bolo. Momentalne som 16tt, 41 rokov, prve babo a este min. jedno by sme si priali... drzim Vam prsteky 💗