icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

evelka81
2. feb 2020

@ceklis asi to nasadzuje kazdej rovnako aj ja som sa divila na to , ze mam tnf zvysene len troska. Stale beriem 12 asi to znizim na 8.

butterfly333
2. feb 2020

@ceklis mne v blave na zvyšene cytokiny dala injekcie igamplia. Zajtra idem na kontrolný odber.

evelka81
2. feb 2020

@butterfly333 aj ja chcem ist na kontrolny lebo by som chcela ist tento mesiac na vklad, po vysledky si pojdes osobne alebo das poslat mailom? Kolko trva kym da vysledky?

butterfly333
3. feb 2020

@evelka81 práve som dorazila do imunovital a výsledky si nechám poslať nechce sa mi cestovať mám to cez 50km tam a 50 naspäť.

evelka81
3. feb 2020

@butterfly333 a kedy ich dostanes mailom? Mna boli hrdlo idem od obvodnej zobrala vytery dufam, ze to nebude na antibiotika a isla by som na kontrolny odber cytokinov. Ak to bude na antibiotika tak to budem musiet zrusit aj tento mesiac s vkladom. Kolko si platila?

butterfly333
3. feb 2020

@evelka81 ahoj práve idem už domov. No výsledky budú o 10- 14 dni a platila som 85€. Výsledky mailom.

ettella
3. feb 2020

baby, mám zvyšný Inofolic asi 20 vrecúšok. Pošlem za poštovné, ak má niektorá záujem

seedy
Autor odpoveď zmazal
ettella
5. feb 2020

@seedy ahoj, už som posunula

dadulka78
5. feb 2020

@ceklis a orientačné je to koľko, nech viem

ceklis
5. feb 2020

@dadulka78 zdá sa mi že 350 prvá vstupná prehliadka a potom podľa potreby, ja som platila za kontrolné vyšetrenia 60eur a za intralipidy 22eur za jednu infúziu, bolo ich spolu asi 5 alebo 6

dadulka78
6. feb 2020

@ceklis ďakujem

nila1111
19. feb 2020

Zaujimave, bola som v lete na imuno, vysli hrsnicne vyssie dake cyzokiny, ze pred vkladom b som mala brat medrol 4 mg... zaujimave ze u teba rovno take davky... plus o tych intrsaluoidoch nic neviem... pred stimulkou mi ich nechcel dat, ze to znizi daco... nuz so z toho jelen, asi by som si mala ich dat prekontrolocat , ale ambulancia imuniloga je vedla cakarne vseobecniara a to posledne co chcem je chytit ram chripku :(

butterfly333
24. feb 2020

@ceklis ja som bola na kontrolný odber 3.2 výsledky horšie než pred liečbou injekciami. Dala mi medrol niesu vysoké tie dávky?

ceklis
24. feb 2020

@butterfly333 :( ja som mala take zhoršené výsledky po medrole. Že mi vôbec nezaberal a len sa cytokiny zhoršovali. Neviem povedal :( no v Nitre doktorka robila nejaký výpočet, pomer tých hodnôt a cislo čo jej vyšlo povedala že je úplne v pohode. Ale ozaj netuším ako to počítala
Mne nasadila v ba medrol a v Nitre povedala že som mala prehnane dávky a nechape načo toľko do mna toho pchala :(
Fakt neviem. Tie cytokiny sú kvôli niečomu zhoršené. Nejaký zápalový proces je v tele, ale ty berieš aj tu serapeptazu, že?
:( ja by som išla do Nitry určite. Mne ten imunovital nejako nesadol

butterfly333
24. feb 2020

@ceklis zápal v tele už nieje to sa po injekciach zlepšilo a áno beriem už tretie balenie serepeptazu.

nila1111
9. mar 2020

@butterfly333 aku davku uzivas ? Mam objednane dalsie balenie od enerexu 120000 j, snad staci na mierne zvy sebe cytokiny

butterfly333
9. mar 2020

@nila1111 ja mam túto

ivankalaco
autor
3. apr 2020

Ahojte dievčatá..ako sa máte? Ako zvládate túto situáciu na Slovensku? Tento rok som chcela podstúpiť vklad a teraz je všetko v nedohľadne..

bunka1
3. apr 2020

@ivankalaco som 2 dní po termíne. Malej sa nechce ísť ani von do tohto chaosu. Rodiť bez manzela, s ruskom...

butterfly333
3. apr 2020

@ivankalaco ahoj moja aj my sme mali mať vklad 13.3 sme mali ísť do Brna na prvú konzultáciu no žiaľ všetko sa odložilo tak neviem kedy sa tam dostaneme zatiaľ beriem medrol na cytokiny dúfam že klesnú a budem môcť ísť keď nie do Brna tak ti unas.

ivankalaco
autor
3. apr 2020

@bunka1 Držím palce, nech ti všetko dobre dopadne a máš pri sebe čo najskôr malú princezničku ❤❤❤

ivankalaco
autor
3. apr 2020

@butterfly333 Radšej počkaj a choď do Brna..ja osobne nemám dôveru k centrám na Slovensku..musíme vydržať..

daniela2707
3. apr 2020

@ivankalaco ahoj...Mala som ist v aprili na ket- posleny mrazacik v Brne. A potom som chcela podstupit s darovanymi vajickami Ivf.. Teraz nevieme kedy bude moznost. Musime vydrzat! Len ja mam uz 42...Zvladneme!!!

butterfly333
3. apr 2020

@ivankalaco len do kedy čakať zatiaľ to nevyzerá ružovo že hranice otvoria tiež už niesom najmladšia budem mať o chvíľu 41r.

dolynkag
3. apr 2020

@bunka1 držím palce nech to ide hľadko

ivankalaco
autor
3. apr 2020

@butterfly333 ja som bola na prvom vklade ako 44 ročná a ak sa podarí ísť na druhý vklad, tak budem mať už 47 rokov..mimochodom v prípade DV vek nehrá rolu..

ivankalaco
autor
3. apr 2020

@daniela2707 veru musíme vydržať ❤

majoranka24
3. apr 2020

@ivankalaco Dakujeme za podporu.🙂

ivankalaco
autor
3. apr 2020