icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

nila1111
14. máj 2020

Dievčatá som po sebe po dvoch softoch ( ob mesiac), ani jeden nedokončený ( prvý pre koronou :( ) Ako rýchlo po sebe ste stimulovali ? Posledná stimulka bola teraz. Kedy by ste šli na ďalšiu ?
Jednak nechcem to preháňať s hormónmi a jednak radšej by som šla do Brna, ale vek ma veľmi tlači. Tu mi chcú dať silnejšie hormóny, keďže si myslia že nereagujem ...

ivankalaco
autor
15. máj 2020

@nila1111 Ja by som radšej počkala na Brno, nemôžem si pomôcť, ale neverím centrám na Slovensku. Nie že by som v nejakom bola, ale istý čas, keď som si vyberala centrum, čítala som asi tisíc komentárov a Brno z toho vyšlo najlepšie, sú tam 3 centrá a kvalitou sú takmer rovnaké, ja som bola v Reprogenesise. Koľko máš rokov? Ja budem mať v septembri 47 a pôjdem na vklad v tom istom čase..

cuttina
15. máj 2020

suhlasim. Ja som bola v Heliose v Brne, ale niektore vysetrenia som mala na Slovensku. A hoci Heios na Slovensku spoluzakladal primar z Brna a aj im zo zaciatku pomahal, ta uroven je niekde inde aj vedomostne. Teda tak to bolo pred tromi rokmi, neviem ako teraz.
@ivankalaco jeeej, takze uz za chvilu ides? 🙂 😍 A ako sa ma malinka? Kolko ste mali dokopy embryi?

ivankalaco
autor
15. máj 2020

@cuttina Malinká nám rastie ako z vody ♥ Má sa dobre a dnes má meniny 😂 Mali sme 7 embryí a do štádia 5 dňovej blastocysty sa dostali iba dve embryá, jedno mi vložili a druhé máme zmrazené 😊

butterfly333
15. máj 2020

@ivankalaco ako to letí koľko ma už malinka? Aj my ideme do toho brna reprogenesis no stále nemám dobré výsledky z reprodukčnej imuno cytokyni si stále vysoké a to ma trápi no dr z imuno odporúča ísť na ket aj teraz len pred ked aj po až do 15tt mám brať infúzie intralipidy no bojím.sa či sa to oplatí ísť keď niesu cytokiny v poriadku

evelka81
15. máj 2020

Juj dievcata keby toto uz konecne nastalo a mohli sme vyrazit do Brna. Inak akoze mi poslali z Reprogenezis zaplatit rocny poplatok za mrazenie embryi . Nebyt korony tak som uz na ket co uz nastastie len 40 € oproti cenam na Sk. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/551341-bab...

cuttina
15. máj 2020

@evelka81 fakt? To je nejak malo. Ja platim 2x120, teda rocny je 120 eur. 🤔

evelka81
16. máj 2020

@cuttina kde tolko platis?

cuttina
16. máj 2020

@evelka81 Helios CR

ivankalaco
autor
17. máj 2020

@butterfly333 Minulý mesiac mala rok 😉 už je z nej veľká slečna 😍 Ja by som išla, ak sa to má podariť, tak sa to podarí a zrejme to nie je na vadu, keď ti to odporučil aj lekár..

ivankalaco
autor
17. máj 2020

@cuttina My sme tiež platili minulý rok 40 euro..

butterfly333
17. máj 2020

@ivankalaco chceme ísť čím skôr no aj tak ešte niesu otvorené hranice tak zatiaľ pokračujem v medrole potom kontrolný odber cca koncom júna a potom už snáď smer brno. Už máme embryo tak sa tešíme 🙏🙏🙏

evelka81
18. máj 2020

Dievcata hranice budu otvorene bez nutnej karanteny ak budete v krajine 24 h tak ako ideme na to ??

nila1111
20. máj 2020

@ivankalaco ahoj, no ja budem mat 42 o par tzdnov :(
Snazime sa 4 rokY, zial neskoro som nasla mojho mileho. A mam za sebou 2 nezdary a jednu OP, po ktorej aa moje sance znizili o 50 a mozno aj viac percent ☹ . Ak to nevJde, tak pred event DV je ale vhodna operacia a rocna pauza :(
Mojej lekarke otehu a porodila 43 rocna zienka, a teuz 5 neuspesnych IVF mala za sebou... co mi dalo este nadej na zazrak...

bunka1
20. máj 2020

@nila1111 ja mám 44 a mám 6 tyzdnovu dcéru. Určite je nádej.

ivankalaco
autor
20. máj 2020

@nila1111 Prečo by bola nutná operácia?

nila1111
20. máj 2020

@bunka1 srdecne blahozelam, prirodzene alebo s pomocou Brna ? Ak sa smiem opytat

bunka1
20. máj 2020

@nila1111 Brno. IVF s DV.

rami2410
23. máj 2020

@nila1111 ahoj, ahojte baby. Som tu po veľmi dlhej dobe. Prestala som si sem chodiť čítať príspevky, keďže sa nam tiež dlho nedarilo. A bola som z toho smutná. Mam 46. Partner 33. Riešili sme Brno, Nitru, máme za sebou potrat potom umelé a veľa smutnych chvíľ, kedy vždy prišla menstruacia. Stalo nás to veľa peňazí a nervov. Prestali sme to riešiť. Začala som robiť všetko bez kontroly, či náhodou..... prestali sme riešiť doktorov a popravde ja už som sa rozhodla, že už do toho nejdem. No a dnes mám krásne 2 čiarky. Ale veľmi zmiešané pocity. Samozrejme to môže zase skončiť zamlknutym potratom, nejakým postihnutím a podobne. Ale zase sa potvrdilo, že keď človek na to prestane myslieť a riešiť to, tak to príde. Tak držte palce, keď uz sa to stalo, tak uz nech to výjde.

evelka81
23. máj 2020

@rami2410 drzim siplno palceky 🙂

monika_nm
23. máj 2020

@rami2410 velmi drzim palceky,nech vsetko dibre dopadne🙂

ivankalaco
autor
23. máj 2020

@rami2410 Držím palce 💝

majka765
23. máj 2020

@rami2410 silno drzim prsty 🙂

butterfly333
23. máj 2020

@rami2410 tak to je super velm držím palčeky nech všetko dobre dopadne a som rada ze niesom sama kto má o toľko mladšieho manžela. Ja mám 40r môj muž 27r. 2,5 r sa snažíme v júni 2018som v 6tt potratila od vtedy nič 2x IUI neúspešne. No tak sme sa odhodlali a ideme do Brna podľa výsledkov z reprodukčnej imuno či už klesli cytokiny lebo už skoro rok sú zvyšene troška klesli no nieje to ešte ono čakajú ma infúzie intralipidy pre ket aj po až do 15tt. Dúfam že po tom všetkom sa nám to podarí.

cuttina
23. máj 2020

@rami2410 krasa! Moc drzim palceky, nech sa to podari! 🙏❤️ Bolo by to tvoje prve babatko?

dolynkag
23. máj 2020

@butterfly333 nedávno som vo videu Id bukovskeho počula že niečo je veľmi dobre na tie citokiny tuším selen ale nie som si istá , držím palce

dolynkag
23. máj 2020

@rami2410 veľmi veľmi držím palce, mám 45 a dnes má dcérka 11 mesiacov je to niečo úžasne veľmi sa z nej tešíme

rami2410
24. máj 2020

@dolynkag tak to nesmierne rada čítam!! Robila si si určite aj testy a boli v poriadku? Veľmi sa bojím, že bude babeno postihnuté. Predsa len vek neoklamem....

cuttina
24. máj 2020

@rami2410 ved aj Judinyova v svojich 49 rokoch je dokaz, ze vsetko ide. 😀

rami2410
24. máj 2020

@cuttina ďakujem krásne všetkým za pozitívne slová. Už mám 21 ročnú dcéru 😊