Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@butterfly333 priznaky vobec neries, to naozaj o nicom nesvedci. Prvykrat som mala kopec priznakov a nic. Druhykrat bez priznakov a vyslo to. Skus este o dalsie 4 dni.🙏
@cuttina ďakujem skúsim.
Tak ja som planovala ze zazněm stimulivat, abuduci tyzden brno ... ale dnes 28 den a menses nikde, ja mavam kratsie cKly, ovu signalizovali testy okolo 11-12 dna, ale ovu asi neprebehla ( ziadna bolest, teplota nizka...aj ked pravda som ju nemerala pred ovu v lete), na menses sa citim uz tZden, ale prsia ani tuk ... stretli ste sa s tYm ? Dufam ze uz nie som v prechode :( , moze to byt po femare? Lekarka je na dovolenke, takze ani vyvolavacku asi tak skoro nesostanem :(
@nila1111 Neboj, moze to byt aj zo stresu a napatia. To pride. Daj si teplu vanu, cervene vino a pride to.😊
@efran krásne 😉 gratulujem 🎊
@ivankalaco ďakujem ❤️
@butterfly333 tým by som sa netrápila, poznám prípad, kedy baba mala negatívne testy a na kontrole krvi za dva týždne od vkladu boli výsledky pozitívne, no a ďalšia mala pozitívny test až na 11 deň od vkladu..
@butterfly333 ja som tiež brala medrol aj intralipidy a uspešny vklad bol až štvrty.Ale 6 den može byť ešte skoro na test.
@efran moja to je nádherné 😘 snáď sa aj ja dočkam
@ivankalaco ďakujem moja za povzbudenie no dúfam že máš pravdu. Keby máme ešte embryo tak ideme hneď no musím aj nasetrit a teda pôjdeme znova ja sa nevzdám.
@janulka232 no dosť až 4 vklad. Toto je nás prvý no s DE takže už embryo nemáme.
@butterfly333 určite áno. Veľmi ti držím palce ❤️
@efran ďakujem 😘
@butterfly333 neboj podarí sa to, držím ti palce 💝
@butterfly333 ja tiež som bola s darovanymi vajičkami.Silno držim palce nech si ešte najdeš na testiku dve čiarky
@janulka232 ďakujem ja som mala DE. No trapia ma tie cytokyni.
@butterfly333 mne chvalabohu medrol zabral,že šli mi dole hodnoty cytokíny.A ked su darovane embryjka,ked som dobre pochopila,tam davaju iba jedno?
@janulka232 áno my sme si dali len jedno. A aké si mala hodnoty cytokinov?moje výsledky
@butterfly333 tu su moje vysledky čo ja som mala
Baby, netrápte sa tymi cytokynmi...Ja som so zvýšeným otehotnehla... síce celé tehotenstvo na prednisone. Ale mala je v poriadku zdravá.
@janulka232 vôbec nemáš zle výsledky to si nevydela moje. No nechápem prečo ich mám také vysoké robím všetko preto aby sa znížili a bábo podarilo.
@bunka1 moja som na medrole od februára som 7dpt beriem intralipidy no nemám pocit že by to pomohlo. Ja už som zúfalá.
jej ahojte dlho som tu nebola 🙂 ako sa mate?
@melmel78 ahoj, nuz ja sa nemam cim chvalit, ivf v brne, sice prve ktore sa uskutnoxnilo , ale neuspesne( vajicko sa rozpdlo) ... chcela som skusit po mesiaci pauzy ale menses nikde ... uz 30 dc ... neviete nahodou ci sa vyvolavacka picha uz teraz, ci mam este pockat ci nenabehne sam?
Asi mi zostavaju len DV... takze u mna smutno
@melmel78 ja 8dpt nás prvý ket boli sme v Brne no test biely takže nič z toho 😔

@ivankalaco moja dnes som 6dpt a nič tak už viem že to nevyšlo 😔 viem že je skoro no ani žiaden priznak vôbec nič a tak som tomu verila že sa to podarí. Ja už neviem kde je chyba beriem medrol teraz chodím na intralipidy a nič.