icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

karmen007
5. júl 2020

@nila1111 Ahoj, tak ja som bola v Blave, V Brne cca 8x, a teraz v Prahe a nič z toho .....Brno je najlacnejšie, ale ani tam mi nepomohli, Praha je zasa veľmi drahá a ani tam nič .... a boli tam baby samé cudzinky Slovinky, Nemky, Angličanka boli staršie a im to vyšlo .....Ja už ani na tie zázraky prestávam veriť ..... Baby minule písali, že Monako - ako čo mi peniaze padajú z neba ?????? Je to môj osud ...... Nebudem predsa na to chodiť do 50 ???? Veď to je choré a stojí to neskutočné peniaze .... a organizmus vyčerpaný fyzicky i psychicky ..... kašlem už na to ....veď žiť sa dá aj bez detí ........ Mnohé herečky a moderátorky nemajú dieťa a pekne žijú ..... a mnohé ženy, ktoré ich majú, len po deťoch vrieskajú a bijú ich, nič viac ........ Sú rôzne ženy ...... Netreba ženy, ktoré nemajú deti odsudzovať ...... To je môj názor ....... Neviem, aký názor máš na to ty. ...... možno iný ......

nila1111
6. júl 2020

@karmen007 silny pribeh, asi som sa vzdala priskoro... ale ved ja som sa nevzdala, len mam lepsie a horsie dni ... zeny ci nemaju deti hadam nik neodsudzuje, aspon som sa a tym nestretla , hoci diskriminacia tu urcite je... na nas co sa nedari sa obcas pozera zhora, karierustky a posobne nadavky svetom letia a pritom to tak nie je :(
Co uz, nebudes sa s blbom hadat ...
KazdY sa zariadi po svojom a nech je stastny ci tak alebo onak ... drzim vsetkym palceky...

cuttina
6. júl 2020

@karmen007 ono problem je, ze ked zena nema dobre svoje vajicka, nepomoze jej ani Monako, ani Mongolsko. Ide naozaj o druh problemu. Ja na Cesko nedam dopustit, konkretne Brno, hlavne co sa tyka odbornosti embryologov.

nila1111
6. júl 2020

@cuttina kde v brne si bola ?

karmen007
7. júl 2020

@nila1111 Ahoj, pekne si to napísala a ďakujem Ti za podporu. Vieš, mňa sa ľudia dosť pýtali, prečo nemám dieťa ... mali dosť hlúpe poznámky ....až sa mi zdalo, že mnohí ľudia ženy, ktoré sú bez dieťaťa odsudzujú .... ale to je len môj pohľad na vec. Maj sa krásne a držím palce.

karmen007
7. júl 2020

@cuttina ja si myslím, že mám veľmi dobrú kvalitu vajíčok, teda mne nikdy lekári neodhalili príčinu neplodnosti, takže neviem o akých vajíčkach píšeš. Je percento žien, ktorým neodhalia príčinu, toho, že nemajú dieťatko, asi sa medzi ne radím...... ale tak ....

ckatka
7. júl 2020

@karmen007 ani mne nenašli príčinu... 15 rokov neplodna...A po 35ke bum a som v 4 mesiaci....stáva sa. 😂💙

cuttina
7. júl 2020

@karmen007 ja vobec netvrdim, ze mas zlu kvalitu vajicok. Nekvalitne vajicka vacsinou nie su schopne oplodnenia, alebo embrya z nich vzniknute sa pocas kultivacie zastavia vo vyvoji. Robili vam niekedy predimplantacne vysetrenie embryi? Poznam v mojom okoli dve zeny, co sa neustale stazuju na VSETKY IVF centra kade chodia, ale to, ze uz maju po 40-ke a maju nizke amh a pravdepodobne uz aj zlu kvalitu vajicok neriesia. To ako problem nevidia. Aj ja som po 40-ke a velmi dobre viem, ze ani ja sa uz nemam co vyhovarat na centra. Samozrejme, ze je x vynimiek, kedy aj starsia zena ma vlastne dieta. V mojej rodine napr. v 45 rokoch uplne prirodzene. Ale nie kazda mame take stastie...

nila1111
8. júl 2020

@cuttina tak ja sa pravom stazujem na centra, menovito tie kosicke, ale nie ako na celok skor by som mohla menovat, vola sa to amateritmus... resp zla volba lekara, vthladom na moje dg., brno uz vsetko ok ako ma byt .

cuttina
8. júl 2020

@nila1111 naprosty suhlas, ja som sa tiez stretla s lekarmi, co to robia len pre biznis.☹️ Uz len v Bratislave je ich niekolko. Preto treba skumat, ci su tam naozaj profesionali, ci maju nastudovane najnovsie studie a ich praca=vysledok ich naozaj bavi.

karmen007
14. júl 2020

@ckatka Ahoj, prajem Ti všetko dobré, nech sa Ti narodí hlavne zdravé bábätko, mala si viac šťastia ako ja .......

ivankalaco
autor
15. júl 2020

Ahojte dievčatá..čo máte nové? Ako pokračujete? Koľko bábätiek pribudne? ❤🤰👶

darci17
15. júl 2020

@ivankalaco u nás nie, stačia nám tri princezné. Ty máš teraz v lete vklad? Dobre si pamätám?

efran
19. júl 2020

Ahojte. V Maji som bola na vklade a som teraz v 12tt. V stredu 22.7. idem do poradne a tiež na trisomy test. Mám už 11ročnú slečnu. Prvé tehotenstvo bolo úplne bez problémov a toto zatiaľ..... všetky nežiadúce príznaky tehotenstva, tak si to vychutnávam.😂😂. Mám 42.

butterfly333
19. júl 2020

@efran moja to je super že si v poriadku držím palčeky nech všetko dobre dopadne. Ja mám 22.7 41r bola som 16.7 na prvú ket dnes 3dpt dúfam že sa stane zázrak a podarí sa to aj mne.

ivankalaco
autor
19. júl 2020

@butterfly333 veľmi ti to želám ♥

ivankalaco
autor
19. júl 2020

@darci17 Ahojky.. chceli sme na jeseň.. ale preložíme to pravdepodobne na budúci rok..

butterfly333
19. júl 2020

@ivankalaco ďakujem moja veľmi pekne

efran
19. júl 2020

@butterfly333 tak držím palce. To čakanie je najhoršie. 😔.

butterfly333
19. júl 2020

@efran to je

dolynkag
19. júl 2020

naša milovaná má už rok a väčšej radosti niet, ako mať toto stvorenie, ja som oslávila 45 a zatiaľ si to neviem vynachváliť, držím palce nech to vyjde každej, ktorá po tom túži aj po 40-ke

cuttina
19. júl 2020

@butterfly333 velmi ti drzim palce, nech sa vam podari! ❤️

janulka232
19. júl 2020

@butterfly333 držim palce 😉

butterfly333
20. júl 2020

@cuttina ďakujem veľmi pekne 😘

butterfly333
20. júl 2020

@janulka232 ďakujem veľmi pekne 😘

bunka1
20. júl 2020

Ahioj 🙂 mám 3.5 mesačnu dcéru. Mám 44 r. a vôbec sa necítim viac unavená ako pred tým... teda materstvo je úplná pohoda. Uvidím ako to bude keď bude staršia 😁
Baby, ktoré sa snažíte držím palce.

butterfly333
20. júl 2020

@bunka1 to je super aj ja sa na to veľmi teším byť znova mamou no nejak nám nieje dopriate 😔

dadulka78
20. júl 2020

@efran a kde si chodila do akého CAR? Bolo to DV, alebo tvoje?

efran
21. júl 2020

@dadulka78 chodila som do Gynfiv Nr a Ba. Bol to moj 3pokus.

ivankalaco
autor
22. júl 2020

@butterfly333 Ahojky..kedy sa chystáš testovať? Pozor na testy. Ja som si robila 6 deň po transfere digitálny Clearbule a bol pozitívny a klasický test 3 značky a tam sotva viditeľný duch druhej čiarky..