Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@rihana tak ti to poviem rovno, martinsen ktorej si tu akoze odpisala a radila ako vies s bylinkami pomoct otehotniet, tu uz dlhsie nie je, je stastnou maminou ... co som si vsimla ma deti asi dve.. takze tvore rady nepotrebuje
Podnebne ako si radila na rok tichom fore pre snazilky po 30 , dakej nic netusiacej dievcine, samozrejme to iste.., zazracne bylinky ...
Mozes mi tu nadavat kolko len chces, mna tu dievcata poznaju ... teba nie
Ak chves naozaj poradit , tak rad , ak chces predavat nezname latky, tak sa nemozem necinne prizerat. A myslim ze ma v tom podporia aj ostatne dievcata.
Ak ti krivdim a ozaj mas kvalitne bylinky tak prepac. Ale toto nie je forum urcene na predaj, obchodovanie podlieha v tejto krajine urcitemu poriadku ...
@rihana žiadne bylinky čo tu vôbec riešite príroda je príroda biznis je biznis. ..
Ahojte dievčatá. Ja mám 42 a 11ročnú dcérku. S mužom sme sa snažili 3 roky o bábo. Boli sme aj na IVF, neúspešne až ďalší pokus KET nám vyšiel. Momentálne som v 23tt, čakáme dievčatko. Trisomy aj morfologický test boli negatívne, všetko máme v poriadku. Držím palce vsetkym snazilkam po 40-tke❤️
@efran super gratulujem k dievčatku ako to letí už 23tt si pamätám keď si ešte len na ket išla. Nam žiaľ vklad nevyšiel 😪
Ahojte,ja len,že vás obdivujem,mám 40 a 2 zdravé deti,ďalších 2 anjelov. Na ďalšie bábo sa už necítim,aj keď mi je z toho smutno, ale teším sa z tých,ktorých mám...
ALE! Všetkým Vám držím palce,aby ste sa dočkali vytúženého bábätka!
Každej jednej z Vás zo ❤ prajem 🤰=》🤱
@butterfly333 hej letí to rýchlo. Mrzí ma to, že ti to nevyšlo. A ešte budete skúšať? Držím silno palce.
@efran ďakujem. No boli sme v Brne ale teraz nejdeme asi až na jar.
Ahoj dievčatá... Mešká mi ms dne je to 9den, bolesti ako na MS mam, potom. Prejdú.. Zas sa vrátia a zas stratia... Je možné že by som bola tehu, sex nechránený je stále... Robila som test neukázal nič včera ale dnes ako kukám tak kukal už ducha asi vidím... Alebo chcem vidieť.... Co myslite
@rearo daj testik pozrieme
@butterfly333 no skúste je to slabé, foto to ani nevie zachytiť ale lepšie bolo vidno v skutočnosti... Mam ešte jeden ale asi počkám pár dní ešte teraz mam 9 co mešká ms
@rearo super vyzerá to dobre držím palce možno si mala posunutu ovu.
spojenie spermie a vajicka moze byt az do 48-72 hodin, cesta vajcovodom a ryhovanie embrya do blastocysty 5 dni. To znamena, ze u teba by podla tohto bol vklad tak 9.12. a to je presne 5 dni... Ale hovorim, treba skusit o dva dni, hcg sa zdvojnasobuje. Este skoro na cokolvek.
Aj ti to tam vidim... ked som bola prvy krat tak som mala jemnuncierku az tyzden co mi meskalo... cize 14 den po ... to este nemusi byt vidiet,.. odporuca sa dva dni po meskani 🙂
Mocno drzim palceky