icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

rihana
Odpoveď bola odstránená
rihana
Odpoveď bola odstránená
nila1111
26. sep 2020

@rihana tak ti to poviem rovno, martinsen ktorej si tu akoze odpisala a radila ako vies s bylinkami pomoct otehotniet, tu uz dlhsie nie je, je stastnou maminou ... co som si vsimla ma deti asi dve.. takze tvore rady nepotrebuje
Podnebne ako si radila na rok tichom fore pre snazilky po 30 , dakej nic netusiacej dievcine, samozrejme to iste.., zazracne bylinky ...
Mozes mi tu nadavat kolko len chces, mna tu dievcata poznaju ... teba nie
Ak chves naozaj poradit , tak rad , ak chces predavat nezname latky, tak sa nemozem necinne prizerat. A myslim ze ma v tom podporia aj ostatne dievcata.
Ak ti krivdim a ozaj mas kvalitne bylinky tak prepac. Ale toto nie je forum urcene na predaj, obchodovanie podlieha v tejto krajine urcitemu poriadku ...

rihana
26. sep 2020

@nila1111 sorry ja som nevedela ze len v lekarni kúpené lieky si môžem tu spomenúť. 😲😲😲😲 Teba vsetci poznajú hej preto ani fotku tu nedas az taka si dôveryhodna osoba. Toľko k tvojmu smiešnemu komentu.

rihana
Odpoveď bola odstránená
cuttina
26. sep 2020

@dzus ved pisem, kazdy je iny. Ty si uz v 27 rokoch zrela, aj vela inych zien to tak ma. Ja zase az po 35-ke.😊

bobricek1979
27. sep 2020

@rihana žiadne bylinky čo tu vôbec riešite príroda je príroda biznis je biznis. ..

martinsen
28. sep 2020

@rihana ja už mám doma 9 mesačneho synčeka podaril sa úplne prirodzene, rodila som vo svojich 43 rokoch a 9 mesiacoch.

cuttina
28. sep 2020

@martinsen jeej, krasa. 😍 A toto bolo prve dietatko?

martinsen
28. sep 2020

@cuttina nie druhé ale po 16 rokoch

nila1111
29. sep 2020

@martinsen ahoj, prepac ze som ti mrkla so profilu, ale niekto ti tu akoze radil 😉
Mozem sa opytat, to druhe upne prirodzene alebo si bola predtym na ivf, alebo so aj brala dake vitaminy? Mna v ivf rovno odpisala aj ked som mala 40 aj teraz... teda... dakujem

martinsen
29. sep 2020

@nila1111 ja som nechcela ísť na IVF, podarilo sa prirodzene po 3 rokoch snaženia. Ja aj manžel sme však mali všetky výsledky OK. Moje AMH bolo 3,5. Nebrala som žiadne špeciálne vitaminy iba píla alchemilku a brala železo lebo som mala nízke.

efran
30. sep 2020

Ahojte dievčatá. Ja mám 42 a 11ročnú dcérku. S mužom sme sa snažili 3 roky o bábo. Boli sme aj na IVF, neúspešne až ďalší pokus KET nám vyšiel. Momentálne som v 23tt, čakáme dievčatko. Trisomy aj morfologický test boli negatívne, všetko máme v poriadku. Držím palce vsetkym snazilkam po 40-tke❤️

cuttina
30. sep 2020

@efran Velka gratualcia! ❤Taketo spravy vzdy potesia. 🙂 A kolko ste mali embryjok z IVF? Pocas tych troch rokoch ste skusali iba prirodzene a nic?

efran
30. sep 2020

@cuttina 2,5 roka prirodzene a cca po 10 mes. s pomocou sme otehotneli. Mali sme 3 kvalitne embryjka. Ešte jedno je v mraze, ale asi aj ostane 😉

nila1111
30. sep 2020

@efran nikdy nevies 🙂 blahozelam srdecne

butterfly333
30. sep 2020

@efran super gratulujem k dievčatku ako to letí už 23tt si pamätám keď si ešte len na ket išla. Nam žiaľ vklad nevyšiel 😪

kikulienkadd
30. sep 2020

Ahojte,ja len,že vás obdivujem,mám 40 a 2 zdravé deti,ďalších 2 anjelov. Na ďalšie bábo sa už necítim,aj keď mi je z toho smutno, ale teším sa z tých,ktorých mám...
ALE! Všetkým Vám držím palce,aby ste sa dočkali vytúženého bábätka!
Každej jednej z Vás zo ❤ prajem 🤰=》🤱

efran
30. sep 2020

@butterfly333 hej letí to rýchlo. Mrzí ma to, že ti to nevyšlo. A ešte budete skúšať? Držím silno palce.

butterfly333
30. sep 2020

@efran ďakujem. No boli sme v Brne ale teraz nejdeme asi až na jar.

rearo
14. dec 2020

Ahoj dievčatá... Mešká mi ms dne je to 9den, bolesti ako na MS mam, potom. Prejdú.. Zas sa vrátia a zas stratia... Je možné že by som bola tehu, sex nechránený je stále... Robila som test neukázal nič včera ale dnes ako kukám tak kukal už ducha asi vidím... Alebo chcem vidieť.... Co myslite

butterfly333
14. dec 2020

@rearo daj testik pozrieme

rearo
14. dec 2020

@butterfly333 no skúste je to slabé, foto to ani nevie zachytiť ale lepšie bolo vidno v skutočnosti... Mam ešte jeden ale asi počkám pár dní ešte teraz mam 9 co mešká ms

cuttina
14. dec 2020

@rearo ja ho tam vidim.

rearo
14. dec 2020

@cuttina vazne? az by to bolo naozaj ...sa zblaznim..po tom vsetkom ..

butterfly333
14. dec 2020

@rearo super vyzerá to dobre držím palce možno si mala posunutu ovu.

cuttina
14. dec 2020

@rearo no naozaj. Taky mini pidi dusik. Ja som mala obidve tehotenstva takyto na zaciatku, pri prvom 5ty den po oplodneni. Ale vyskusaj za dva dni, uz by mal byt silnejsi.

rearo
14. dec 2020

@cuttina no 5den ..ja mam tusim naposledy bolo 1.12 tutu mutu ...tak by mal byt tmavsi uz

cuttina
14. dec 2020

spojenie spermie a vajicka moze byt az do 48-72 hodin, cesta vajcovodom a ryhovanie embrya do blastocysty 5 dni. To znamena, ze u teba by podla tohto bol vklad tak 9.12. a to je presne 5 dni... Ale hovorim, treba skusit o dva dni, hcg sa zdvojnasobuje. Este skoro na cokolvek.

nila1111
17. dec 2020

Aj ti to tam vidim... ked som bola prvy krat tak som mala jemnuncierku az tyzden co mi meskalo... cize 14 den po ... to este nemusi byt vidiet,.. odporuca sa dva dni po meskani 🙂
Mocno drzim palceky