icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

ivankalaco
autor
29. sep 2022

@cuttina zabudla som ti odpísať, dodatočne gratulujem k dcérke❤, aj sme nad tým uvažovali, ale nakoniec sme sa rozhodli iba pre jedno dieťa,chceme sa jej maximálne venovať, aby jej po žiadnej stránke nič nechýbalo. Chodíme na balet, na angličtinu, na výlety a užívame si spoločné chvíle 😍 Dnes mám 49 rokov, ale pri nej sa cítim tak na 30😂 ani stárnuť nemám čas😂

cuttina
29. sep 2022

@ivankalaco dakujem krasne! Casto na teba myslim a aj mpjej kamaratke vlievam pozitivnu energiu, ked jej hovorim tvoj pribeh.❤️ Ona ma uz 45. Jedno dieta je urcite lepsie na plne venovanie sa, teraz to vidime, ked mame dve a nic nestihame.🙈 Vasa musi byt velka sikulka, ked toho tolko stiha.😊 A ano, tieto nase male deti nam uberaju na veku. Davaju nam mladu krv do zil.😂 Prajem ti a rodinke vsetko dobre!❤️

ivankalaco
autor
29. sep 2022

@cuttina Ďakujem😘😘😘

butterfly333
29. sep 2022

@ivankalaco áno drahá no rozhodli sme sa pre DV tak už čakáme na darkyňu kedy sa ozvú.

luciaaaaa
Autor odpoveď zmazal
ivankalaco
autor
29. sep 2022

@butterfly333 Držím palce, nech sa všetko čo najskôr podarí❤

cuttina
29. sep 2022

@butterfly333 moc moc drzim pslce, nech to vyjde!🙏 Viem, ako dlho sa uz snazite.☹️❤️

butterfly333
29. sep 2022

@ivankalaco ďakujem vám baby veľmi pekne dúfam že sa to už podarí aj nám.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@cuttina

cloviecka
29. sep 2022

@butterfly333 veľmi držím palce, nech vám to už konečne výjde 🙏🙏🙏

butterfly333
29. sep 2022

@cloviecka ďakujem veľmi pekne 😘

karina11
30. sep 2022

@janie7 Janka, držím palce, nech Ti to vyjde, neviem, či si ma pamätáš, tiež som písala v tejto skupine Snažilky 42+.......dakujem na nasmerovanie Brna, bola som 1.krát na embryotransfer a hned sa aj zadarilo, už držím na rukách trojmesačnú dcérku. ešte raz vďaka za ochotu pomôcť. Dr. Koukal bol fakt perfektný.

foma
Autor odpoveď zmazal
sofia1979
20. jan 2024

@ivankalaco ahojte je tu ešte niekto

mamandyka
20. jan 2024

@sofia1979 určite áno

sofia1979
20. jan 2024

@mamandyka tak to sa teším neviem, ako to tu funguje idem si to prečítať, keď môžeš tak ma troška na veď, ďakujem

ivankalaco
autor
20. jan 2024

Moja dcéra bude mať 5 rokov v apríli❤️myslím, že nás tu bolo v skupine viac, ktorým sa podarilo otehotnieť.

silviaa
20. jan 2024

Ahojte, ja som rodila ako 42 rocna, bezproblemove tehotenstvo. Mam nadherneho syna. Teraz ma 19 mesiacov. Nikdy sa nevzdavajte 🙂

sofia1979
21. jan 2024

@ivankalaco ja mám tiež skoro 5 ročnú dcérku v marci. Rodila som v 40tke. Ešte túžim po jednom..

ivankalaco
autor
21. jan 2024

@sofia1979 ja som otehotnela dva mesiace pred svojimi 45 narodeninami. Bola som na IVF s DV, určite to ide aj prirodzene, ja som dokonca pol roka pred IVF otehotnela prirodzene, ale potratila som krátko nato, ale, to bolo u mňa.

majinka81
21. jan 2024

@sofia1979 držím ti palce,ja mám jedno ale tiež už po 40-ke a neplánujeme,ale dúfam že vám to víde🥰

mamandyka
21. jan 2024

Ja som rodila ako 44 ročná a mám skoro 2ročneho chlapčeka. Je to oveľa náročnejšie ako s mojím prvým synom, ktorého som mala vo veku 23 rokov ale neľutujem.

dolynkag
21. jan 2024

jej tu som dávno nebola... ja som tiež uspešne porodila ako 44 ročná, doma mam 4,5 ročnú dcérku a toto bolo to najlepšie, čo ma v živote stretlo, uplne to zmenilo môj život, som s ňou doma stále, nechodí do škôlky a užívam si to maximálne

sofia1979
21. feb 2024

Nájde sa tu ešte niekto kto bojuje 40 plus nech si vymieňame rady skúsenosti?

janie7
21. feb 2024

@sofia1979 Ahoj, jasné. Ja som večne bojujúca, no už idem zrejme do poslednej stimulácie v marci. Môj Dr. to nevzdáva ešte👊🍀

sofia1979
21. feb 2024

@janie7 ahoj to je fajn, že bojujes môžem sa opýtať koľko máš rokov? Čiže čaká ťa ivf?

janie7
21. feb 2024

@sofia1979 no ja už by som nebojovala, ale Dr. bojuje aj za mňa a ostali mi ešte lieky z minuloročnej stimulácie, takže to teda ešte skúsime. My už ideme znovu do darovaného embrya a som povedala môjmu doktorovi, že nechcem skončiť ako Beňová, on na to, že ja zrejem do krásy ako víno, že to je úplne niečo iné😀 Vieš čo, IVF som absolvovala ako 41 ročná a druhé ako 42 ročná, aj keď sme nastimulovali pekný počet embryjok na môj vek to boli aj doktori milo prekvapení, neboli geneticky vhodné na vklad - pri tej genetike embryjí mi zistili, že mám nekvalitné vajíčka.
Mám 45 rokov.

janie7
21. feb 2024

@sofia1979 A ty si na tom ako? Dlho už bojuješ?😉

palculienka40
21. feb 2024

@janie7 to ma mrzi a drzim palce. My nestimulujeme nic, len davam vitaminy. Ja mam starsie dieta a s manzelom sme cakali druhe no bohuzial umrelo kvoli chybe lekarov. Mam 43 len este tuzim. Nebranime sa tomu ale ani netlacime na pilu. Len nad cim sa zamyslam je, ze za 5 rokov sa nam to podarilo len raz. Tak neviem ale cez lekarov nechcem ist.

janie7
21. feb 2024

@palculienka40 Juuuj, to mi je ľúto😕 U nás sa nič nenašlo okrem tích mojich nekvalitných vajíčok a malého polypu na hysteroskopii a keďže som nikdy ani neotehotnela, myslím, že lekári, resp. tento môj lekár je jediná nádej. No už som samozrejme zmierená s tým, že deti mať nebudeme.😕
A to prvé máš prirodzene?
Čiže

sofia1979
21. feb 2024

@janie7 no ja som večná bojovníčka desať rokov ma liečili pre neplodnosť v svojich 36,37 som podstúpila ivf aj lety nič. Dala som sa nejako dokopy a prestala som riešiť. Potom v svojich 40tich som prirodzene otehotnela čiže už jedno dieťa mám. Tak sa nám podarilo opäť otehu v 44 no bohužiaľ potratila som. Dr sa vyjadril, že to budú nekvalitné vajíčka keďže mám už taký vek. No vtedy som si prechádzala veľmi ťažkým obdobím. Ja mám ešte zmrazené vajíčka no uvidím dám ešte raz šancu prirodzene a uvidíme ja vravím ak Boh dá aj motyka vystrelí. A teda máš detičky? No prave toho sa bojím že už ani ja nemusím teda mať kvalitné vajíčka. Tiež mám 45.