icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

ninmar14
4. jan 2017

@malabiba
@sardinka336 hm zienky evidentne ste necitali celu tuto diskusiu mozno by ste pochopíi kto koho uraza... vyraz stara moze urazit len zenu ktora sa tak citi inu urcite nie... skuste si precitat ked budete mat cas tuto diskusiu od zaciatku a potom snad pochopite kto sa uraza a pre mna je komicke ze najvuac dotknute su tu tie ktore vvtejto diskusii nemaju co robit lebo nechcu mat dieta vo vyssom veku a rozdavaju tu neskutocne mudrosti

sardinka336
4. jan 2017

@ninmar14 ja som vobec neni dotknuta, ani urazena na to je nejaky anonymny portál velmi maly pán aby ma urazil.....skor tu ine sa ,,vyhrazali,, ako uz neprispeju lebo...a prispevky začinali štylom..,,milá pani,, smiešna, trapna...keby som toto tebe napisala tak nie si dotknuta nie? Jasne ze si...od začiatku sme pisali ze nech ma kazda zena dieta vtedy kedy sa citi, ideálne skor ako pred 40 a ked to inak nejde tak nech maju, ved oni sa budu starat. Co je na tom zle? Nič...skor si myslím ze to je uz take nastavenie v tom človeku, ze si neičo zoberie do hlavy a uz nech by ten druhy napisal aj zlatym pismom tak proste nie, som takto nastavena a nie, neberiem. Mna vyraz ,,stara,, vobec neuraza....nepodlieham spoločenskym trendom, ja sa teším na ,,zrelý vek,, a dufam, ze mi bude dopriate hlavne zdravie aby som sa mohla tešit z deti a pomahat aj s tými vnučatami ked budu. Určite budem rada ked dcery budu mat deti skor ako v 30tke..aby som mala dost energie im pomahat. Zase nebudem tvrdit ze v 70tke budem behat ako srnka a ze uz ten vek nebude citit...bude citit nech si teraz na prahu 40tky hovorim čo chcem. Ja som realista...

dadulkaf
4. jan 2017

Ahojte snažilky. Držím vám palce. Som jedna z vás. Prvé mimino sa nám podarilo až po 10 rokoch. To som už mala 40. Ešte jedno by sme chceli, tak dúfame, že tento rok sa to podarí. A tie ktorých sa táto téma netýka, nech si svoje komentáre a poučky nechajú pre seba, táto diskusia nebola založená pre ich moralizovanie, závisť a zášť. Tá čo nezažila trápenie s otehotnením nikdy nepochopí ženy, ktorým sa dieťatko narodilo neskôr. Nedávno bola pre nás založená skupinka, volá sa Tehotenstvo po 35+. Už tam máme aj prírastok.

berginkan
4. jan 2017

@dadulkaf jej 🙂 posli mi pls link do spravy na skupinku. dakujem

malabiba
4. jan 2017

@ninmar14 pozri si prispevok od liliany 15:45, posledne riadky...to, ze som mala deti mlada, neznamena, ze som fetacka...ved si majte diskusiu, ale neurazajte inych...a ty si sa do mna obula tiez, ze ci si myslim, ze nejaka Lakatosova a spol., zeny po 40-tke su stare....no nemyslim, nezaoberam sa tym a nikde som slovo "stara" v suvislosti s vekom a materstvom nepouzila...a vobec diskusia ma byt o tom, aby ste si vymienali skusenosti a nie o tom, aby ste sa obuvali do tych, co mali deti mlade...prajem vam ozaj vela stastia a hlavne menej negativnych myslienok

lilianna1xs
4. jan 2017

@malabiba Mladá pani ja som niekoho urazila?vsak ja som tiež tehotná preto som sa zapojila niejaka Dáma sa tiež zapojila k téme ktorá tehotná 40tke ani nieje.Uz ozaj to je pre tehotné Mamicki hento jedno akom veku je niekto.

berginkan
4. jan 2017

@malabiba prisla sem sardinka a zacala riesit stare mlade. navyse sama nema cim k tejto teme prispiet iba tu rozputala nepeknu diskusiu. takze tak

lilianna1xs
4. jan 2017

@malabiba Mladá pani ja som niekoho urazila?vsak ja som tiež tehotná preto som sa zapojila niejaka Dáma sa tiež zapojila k téme ktorá tehotná 40tke ani nieje.Uz ozaj to je pre tehotné Mamicki je to úplne,jedno akom veku je niekto šťastný aj tehotný .

ninmar14
4. jan 2017

@sardinka336 pozri sa...ja som sem prispela svojim nazorom preto lebo si myslim ze sa ma to tyka a budem rada ked snazilky podporim v ich rozhodnuti a je mi uplne jedno ci cakaju svoje prve dieta alebo piate a neviem si predstavit zapajat sa do for a diskusii na temy ktore sa ma absolutne netykaju....naco by som to robila????Aby som niekoho znechutila alebo nastvala?? Rada si vypocujem aj ine nazory ale od tych ktorych sa tema tyka .

lilianna1xs
4. jan 2017

@berginkan za pravdu sami ešte mame ospravedlňovať ,však dokonca sa tu,urazila moslimský ani tu téma oboch nebola až razu tu spomínala a urážala tie ženy .Nechajme ich tak,mame iné starosti pekný deň Vám prajem.

sardinka336
4. jan 2017

@lilianna1xs ja som urazila moslimske zeny? kde? ze som napisala, ze sa nemozu realizovat a robit karieru? to ta urazilo? No tvoj problém....ja sa bavim na tebe, mna taka ako ty urazit nemoze...zase tak nizko nie som aby som druhym priala zle ako ty...a ešte sa citiš ukrivdena. len aby sa to tebe nevratilo...ešte si neporodila a nemas v rukach zdrave dieta ale inym napišeš aby sa ich ,,detom niečo nestalo,,. Smutné.

ninmar14
4. jan 2017

@malabiba ja som mala prve dieta v 20tich neviem preco ma oznacujes😁velmi dobre viem ake je to mat v tomto veku a viem aj porovnat s materstvom po 40 tke... a vidis aj ty patris medzi tie vo sa tema netyka a si neskutocne urazena

lilianna1xs
4. jan 2017

Ženy Dámy nechajme to tak,Dajme si každá jedna dobrú kávu a Schladime sa.Je dnes krásne vonku u nás,tak treba každého ľúbiť okolo nás dať im pozitívnu energiu.Zabudnut na včera ))))).

sardinka336
4. jan 2017

@ninmar14 pozri toto je volna diskusia, kde moze prispiet kto chce...ak tu niekomu vadi nejaky nazor a nevie ho tolerovat - nemusi s nim suhlasit, tak nech si založí sukromnu diskusiu a tam si moze hladkat ego od rana do večera. Kazdej zeny sa tehotenstvo tyka pokial je v reprodukčom obdobi. Ja som nikde nenapisala ziadnej ze uz nema mat dieta, ale to sa zase budem opakovat.

lilianna1xs
4. jan 2017

Ženy Dámy nechajme to tak,Dajme si každá jedna dobrú kávu a Schladime sa.Je dnes krásne vonku u nás,tak treba každého ľúbiť okolo nás dať im pozitívnu energiu.Zabudnut na včera ))))).

karmela
4. jan 2017

Ženy uz prestaňte veď ta téma má názov snazilky tak predsa uz je jedno ci žena túži po bábätku v 18r ci v 50r ak sa nato cíti prečo nie?Fandim všetkým co chcú mat miminko ci prvé ci druhé ci piate..Teraz sa tu rieši od veci téma..Takze mier uz je to tu ako na trhu

lilianna1xs
4. jan 2017

@sardinka336 )))))))((.Pekny deň.Ja nezelam nikomu, nic zle dieta mam uz jedno je zdrave je vyslo ako ja,čo sa môže stať deťom som nemyslela zdravotné mám známu a cely čas našu kamarátku ohovára že sa dala umelo oplodniť 35rokov bez muža,Nakoniec jej dcéra 16st Mala a otehotnela,nakoniec chova ona vnuka 45rokov musi sa starat co urobi dcera musim este studovat stava sa vsetko ok,nechajme to tak nechcem vam ani nikomu ublizit.

vavrenka
4. jan 2017

@dadulkaf som sa prave chcela spytat, ci nie je nejaka skupina pre starsie snazilky nad 40+. prave kvoli tomu, ze do fora moze prispievat hocikto, co ja teda poprispievali, ze ano.. ja by som rada pokecala o svojich otazkach s kockami, ktorych sa to tyka, nie ktore to citaju len zo zvedavosti a potom napisu svoj nazor, ci je to spravne alebo nie.

henikav
4. jan 2017

myslim ze sukromne diskusie uz zial nefunguju, alebo sa mylim?
@vavrenka

vavrenka
4. jan 2017

@henikav myslis vseobecne sukromne skupiny? sukromky funguju, teda minimalne tie, co uz existuju. som vo viacerych, ci si mala na mylsi nejake ine?

nikky81
4. jan 2017

@dadulkaf aj ja by som sa rada do tej skupinky, prosim

nikky81
4. jan 2017

@vavrenka ona myslela diskusie, ako je táto 😉

vavrenka
4. jan 2017

@nikky81 ach, so, to mi nedoslo. som myslela, ze skupina. nie sukroman diskusia. hm, to neivem, ci este existuje... ale u mna je problem aj s tmyi skupinami, elbo mojim priatelom hend naebhne moja kativita, ze som sa dala napr. do snaziliek a hnd mi jedna kamoska zhrozene pisala.. to by som uz nerada zazila, aj tieto moje prispevky tu su uz pre mna riskantne. ludia maju velku potrebu riesit zivoty cudzich ludi

malabiba
4. jan 2017

@ninmar14 nie som urazena, to je tvoj nespravny odhad...tak ako bol nespravny ten, ze odsudzujem matky po 40-tke...tak ako je nespravny tvoj odhad o tom, ze tu lilianna nenadava mladym maminkam do fetacok a eliska zenam- bankam po 40-tke...a to clovek len tak nahodou nakukol a ohradil sa...tak neviem ako to suvisi so snazenim sa pi 40-tke...zbytocne ste si pokazili diskusiu...ale ved na vine su vzdy ti druhi

nikky81
4. jan 2017

@vavrenka ano , mas pravdu, tato skupina co tu baby pisali je verejna, uz som ju nasla a presne ukaze to vsetkym co ta maju lajknutu. jedine ze by ju baby zmenili na sukromnu

karmela
4. jan 2017

@vavrenka do súkromnej témy ta môže pridať autor súkromnej diskusie..Tam ti nevie čítať príspevky nik iný okrem prispievajúcich ktorým je povolené sa tam dostať..Nech ti skúsia baby poradiť kde je súkromná téma a ked tak si tam pridajú tvoj nick a budeš mocť prispievať tam

vavrenka
4. jan 2017

@nikky81 sukromky neukazuje priatelom?

nikky81
4. jan 2017

@vavrenka ja si myslim, ze nie a vlastne, teraz uz aj priatelov zrusili uz su len "oblubeni" ci ako. ale myslim ze sukromne nie
ty sa mas ako? kedy ides na ko?

karmela
4. jan 2017

@vavrenka do súkromnej témy sa nedostane nikto okrem označených nickov vytvorte si novú súkromnú tému a po ip si dajte vedieť názov len autor musí dať nicky ostatných ktorý tam budú chcieť byt a prispievať..

vavrenka
4. jan 2017

@nikky81 pisnem ti ip 😉