Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
Zalozte si soukr.skupinu ,tam nebudou prispivat makrely😇
ani som nevedela, ze je tehotna. jeej http://hudba.zoznam.sk/spravy/04-01-2017-janet-...
http://noizz.sk/veda-a-technika/v-akom-veku-je-... nieco na precitanie☺
no, som si to tu počitala, dufam, ze moralizacne okienko uz skoncilo vysielanie a pridavam sa do tohto amsambla. Zelam vsetkym kolegyniam radost do zivota a zdravie na tele i na duchu .

Skúšali ste niektorá Jonášovú metódu počatia? Čo si o metóde myslíte?
@ivankalaco ja som si to jedným očkom sledovala a mne to vždy vychádzalo na MS. Takže za mňa blbost, lebo ovulku som mala určite v iných termínoch. Ale to je fakt len moje subjektívne hodnotenie 😉.
@ivankalaco Napíšem zo svojej skúsenosti : Moja maminka porodila mňa vo svojích 38-mich rokoch a bola som už jej 8 dieťa, dnes mám 43 rokov, moja maminka by mala 81. Dožila sa 79-tich. Mojim sestrám cez prázdniny bavila deti, mne nie, už bolo treba opatrovať maminku, posledných 13 rokov. Niktorá z mojích sestier nemala problémy s plodnosťou. Až ja. Až tri roky po svadbe som čakala svoje milované vymodlené dieťatko. V 36 týždni som porodila mrtvorodené dievčatko. Nikdy nezabudnem a nikdy neprebolí. Keď sa ma dnes po rokoch niekto spíta koľko mám detí poviem tri, dve na tomto svete a tretie na mňa čaká na druhom brehu. Tomáško sa narodil 1,5 roka po Pavlínke opäť skôr v 31 týždni, dnes už bude mať 17 rokov, má DMO je vozíčkár a ja som 17 rokov pri ňom doma. Chcela som aby sa mal v živote na koho spoľahnúť, ked tu už mi nebudeme a tak som sa rozhodla skúsiť do ešte raz, v 31 rokoch som porodila svoje tretie dieťa, dnes už 12 ročnú Kristínku a tú som si už ochránila, ak jeden lekár povedal A a druhý B museli sa dohodnúť a byť v názoroch jednotní. Hoci som ležala v nemocnici od 27 týždňa donosila som na 39 týždeň, mala sa narodiť 7.1. a prišla na svet 31.12.2004. Týmto svojím príbehom som len chcela dať do pozornosti viaceré situácie. Ak je žena zdravá porodí zdravé bábätko i po 40-tke, no vždy musí počítať zo všetkým, môže a nemusí jej zdravie slúžiť. Tak vám všetkým snažilkám prajem nech sa zadarí a nech vynosíte svoj poklad bez komplikácií.
Robila som si znova test, je bielučký jak sneh, ale menzes stále nemám. V pondelok by som chcela ísť k lekárovi, ked sa mi podarí ísť, dám vám vedieť
Ach jaj...bojím sa, nechcela by som postihnuté dieťatko, a ani znovu prežívať to zlé...Neviem čo so mnou bude, ale samozrejme na interupciu by som nikdy nešla, a dúfam že nemám nejakú onkologickú chorobu
@ivankalaco o jonasovej metode pocatia mi uz vravela kamoska, vraj jej kolegyni vyratal datumi kedy pocne zdrave dieta a aj sa tak stalo, pocala podla jeho vyrataneho datumu a narodil sa jej syn 🙂. Chces to vyskusat?
@martinsen áno..celý deň to študujem 😉
@ivankalaco ja som mozno aj vdaka tomu otehotnela pred 2 rokmi na prvy cyklus co sme skusili a teraz ked sa dam dokopy, idem skusit znova. Aj pohlavie vyslo
@tecko28 Dala si si vypočítať alebo tu podľa internetovej stránky?
@majaxy ak sa smiem spytat ked píseš že mas 2deti v nebícku to si potratila či zomreli boli vazne chore?? Je mi to velmi lúto ja mám v nebi 5detí.
@ivankalaco ano, len takto na nete som pozerala, neviem ci to bola presne tato, alebo ina, no vyslo nam to vtedy, sama som bola velmi prekvapena, ze na prvykrat, vo veku 38, prve dieta
@butterfly333 potratila, je mi to ľúto, tvojich detí

@vavrenka nie, myslela som sukromne diskusie, skupinky funguju, diskusie uz nie co je skoda