icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

martinsen
7. jan 2017

@ivankalaco uz studujem aj ja tu stranku 🙂

majaxy
7. jan 2017

@butterfly333 koľko máš rokov? Ked chceš môžme popísať ip

butterfly333
7. jan 2017

@majaxy jasne mozme aj ked nemam 42+. Mám 37r zatial.

renimac
7. jan 2017

@vavrenka síce zvraciam prvú ligu už dva mesiace, ale zvykla som si 😀. A už ma dosť bolia kríže, ale inak sa veľmi tešíme 🙂.

vavrenka
7. jan 2017

@renimac jj, to zvracanie v 16tt az vraj max do 12tt poznam 😉, a schudla si, ci sa vahovo drzis?

kakatulik
8. jan 2017

@mimik07 fihaaa,pekne🙂

renimac
8. jan 2017

@vavrenka najprv som schudla 3,5kg a teraz uz pomalicky naberam, ale ocividne iba do brucha, lebo zo zadu som uplne rovnaka. Kamoska sa mi smeje, ze som ako 12-rocne decko, len to brusko mi vidno 🙂.

fialka88
8. jan 2017

@mimik07 to je super.🙂 Držím pevne palčeky.🙂

mimik07
8. jan 2017

@fialka88 dakujem

kakatulik
8. jan 2017

@mimik07 a aj si to nizke amh nejako specialne riesila?

mimik07
9. jan 2017

@kakatulik ahoj,nie. Doktor povedal ze s mojim amh je to asi ako vyhrat sportku. Par krat som si dala inofolic, ale vacsinou som zabudla. Ak baby nemate uplne ciste nuly,nevzdavajte to,raz este pride na rad to jedno z mala kvalitne vajicko. Toto mam dnesny test,1 den meskania a 16 DPO
Drzim vsetkym palce

majaxy
9. jan 2017

@mimik07 gratulujem, je to tam 🙂

mimik07
9. jan 2017

@majaxy dakujem

santine
9. jan 2017

@mimik07 blahozelam, to je super 🙂

mimik07
9. jan 2017

@santine dakujem

miriamn76
9. jan 2017

@mimik07 gratulujem☺

mimik07
9. jan 2017

@miriamn76 dakujem

mamamonika
9. jan 2017

@mimik07 Gratulujem!!!! 🙂 Kocky ja mam tiez nad 40, jedno dieta mam rodila som v 31 bezproblemove tehotenstvo a od 38 rokov mam 3 potraty za sebou vsetko 8-9 tt.Mam vsetky vysetrenia porobene, v podstate mi zistili len to, ze mam trochu hustejsiu krv, cize akonahle by som bola tehu musim kazdy den pichat fraxiparin . Okrem toho mam nizsiu hladinu vitaminu D, tak kazdy den beriem 3 kvapky VIGANTOLU. Netvrdim, ze sa teraz uplne cielene snazime o babo, nechavam to na prirodu, ak by este jedno malicke bolo potesime sa.🙂
A este k inofolicu ja mam ako tak presny cyklus a skusala som ho brat a uplne mi rozhadzal cyklus, cize ja ho neodporucam pokial mate ok cyklus.🙂

mimik07
9. jan 2017

@mamamonika dakujem a drzim palce ✊

majaxy
9. jan 2017

@mamamonika Držím ti palce...Ja by som asi nechcela byť tehotná, bojím sa či dieťatko nebude postihnuté v mojom veku a tak...No neviem čo bude, dnes som chcela ísť k lekárovi, no nešla som, pôjdem o 4 dni ked budem mať zas volno...ja viem, pchám hlavu do piesku jak pštros, ale mám strach. Sama neviem čo chcem, bojím sa rakoviny, prechodu, aj dieťatka

fialka88
9. jan 2017

@mimik07 gratulujeeem🙂

mimik07
9. jan 2017

@majaxy chapem tvoj strach, ja nevravim ze ja sa nebojim, ale velmi sme chceli a tesime sa ze sa podarilo. Viem ze krvne testy vyjdu zle kvoli veku,takze pojxem na odber plodovej vody,nech mam istotu. Aj s dcerou som bola, a potvrdilo sa ze je zdrava. Takze u mna je to tak, chcem mat istotu,ze dieta bude zdrave.

mamamonika
9. jan 2017

@majaxy Vieš čo je to úplne normálne, samozrejme, že každá z nás sa obáva v našom veku. Ale zas poznám kopu mamín čo mali dieťa po 40 a všetko je ok a detičky sú zdravé. Veď v dnešnej dobe sa už dá urobiť toľko vyšetrení, že už aj plodová voda sa nemusí brať odberom z brucha ale sa robia testy z krvičky.Ja som tiež taká zmatená, na jednej strane už mám 10 ročné samostatné dieťa, ale stále ten pocit, že keď my odídeme bude sama na svete bez súrodenca a možno o pár rokov odíde z domu preč študovať a ja budem mať 48 a prázdny byt...Na druhej strane , že či budem vládať druhé dieťa, či budem zdravá atď. ALE myslim, že keď každá z nás otehotnie tie pocity sa stratia. Preto je zásadne odmietam umelé oplodnenie, keď to má prísť príde a bude to, keď nie nebude, urobila som pre to všetko a proti prírode nechcem ísť, keďže otehotnieť môžem. 🙂

majaxy
9. jan 2017

No tiež som vravela manželovi, keby som bola tehotná, že je moderná doba a oni pozrú, či to dieťatko je vporiadku....Na interupciu by som nešla....Mám dva potraty za sebou, svoj názor na interupciu, s tým by som dalej žiť nevedela

renimac
9. jan 2017

Ináč , minule sme sa bavili s kamoškou, že paradoxne ak poznáme rodinu s dieťatkom s Downom, tak to boli všetko mladé maminy, keď otehotneli. Ani jedna vo vyššom veku.

majaxy
9. jan 2017

mám velký strach z tej návštevy lekára :( :(

fialka88
9. jan 2017

@renimac presne mne toto hovorila mama (keď naposledy rodila, mala 41 rokov), že v pôrodnici boli 25 ročné mladé dievčatá a porodili detičky s Downovým syndrómom. Ale nemusí to byť samozrejme pravidlo. Inak aj Tebe držím palčeky, nech tehotenstvo dobre prebieha a nech máš krásne a zdravé bábätko.🙂

majaxy
9. jan 2017

Podporte ma prosím, mám rakovinu, čii cistu....Tá myšlienka babätka ma úplne pohltila....

majaxy
9. jan 2017

Nie, nechcela by som bábätko, ale ked sa tak vnútorne zamyslím, tie preplakané roky....

fialka88
9. jan 2017

@majaxy tak najlepšia diagnóza by osobne pre mňa napriek veku bola tehotenstvo...Je to ťažké ale "nedeptaj" samu seba "diagnózami." Choď k lekárovi a potom sa uvidí. Verím, že to všetko bude ok, držím Ti palce.