icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

zuzicek88
27. feb 2017

@brigget to je ale pekny chrapun,moj manzel je sice starsi o par rokov nez ja,on nema problem mat deti,ale ja,jediny krat som mu povedala,ze si mohol najst mladsiu a mohol s nou mat deticky,on sa tak na mna vyrutil,ze toto uz nech nikdy v zivote nepoviem,on lubi mna a hotovo.Ked ta chlap naozaj lubi ,takto sa nechova a vobec ved naco si s tebou zacal,ved vedel,ze si starsia,co ti nedal pokoj,chrapun jeden.Kasli nanho,on si ta nezasluzi

zuzicek88
27. feb 2017

@brigget mal by sa za seba hambit,nie za teba

brigget
27. feb 2017

dakujem velmi pekne dievcence za podrzanie, dobre mi to padlo, on sa dlhodobo choval ku mne ako hu handre, odkedy ma lepsie miesto v praci nemal ani krstne meno pre mna, vraj jeho spravanie je adekvatne mojmu veku,, co sa cudujem a to by som bola zniesla aj modre z neba

kakatulik
27. feb 2017

@brigget dlab na neho. To nevedel na zaciatku kolko mas rokov.?
Bud rada,ze sa ukazal. Otras sa a uz sa neobzeraj. Zasluzis si byt milovana,nie trpena.
Moj snubenec je odomna tiez o dost mladsi. Vdy tvrdi,ze mu je jedno ci budeme mat deti. On chce mna a basta🙂

rula
27. feb 2017

@brigget hmmm za dobrotu na žebrotu. Naozaj otvor šampus a teš sa, ze to skončilo. Aj ja som si s bývalým frajerom dala rozchod po 10 rokoch a vtedy som si myslela, že už zostanem navždy sama a Pán Boh mi čoskoro doprial úžasného muža, ktorého s ním ani porovnávať nemôžem. V máji máme svadbu. Držím palce, aby si bola šťastná. Kúp si na seba niečo pekné, venuj sa sebe, rodine a pán dokonalý sa objaví. 😍

brigget
27. feb 2017

dakujem vam, naozaj vazim si to, a prajem vam vsetkym, aby ste taketo nieco ako ja nikdy nemuseli prezit,, on bude idealny pre mladu a dokonalu, lebo k tej sa bude chovat ako k princeznej

persica
Odpoveď bola odstránená
zuzicek88
27. feb 2017

@brigget vies ani k mladsej sa nebude chovat ako k princeznej a to nie je o rokoch,to je o charaktere a mladsia mu charakter nenapravi

zuzka2505
27. feb 2017

Dievčatá potrebujem radu v nedeľu mi skončil menzes som po dvoch MA jeden v apríli a druhý v novembri 2016 už som sa vzdala snaženia ale neviem prečo som dnes poobede mala nutkanie urobiť si test a toto mi vyšlo. Môže sa druhá čiarka ukázať ak aj nie som tehotná minulý mesiac sme mali sex 2 krát preto veľmi neverím že by som mohla byť tehotná

zuzicek88
27. feb 2017

@zuzka2505 no mas tam riadnu kolajnicku skus si kupit digitalny test,ale ja na tvojom mieste uz aj zajtra utekam ku gyn.

3d
27. feb 2017

@zuzka2505 podla mna si. Velmi ti to prajem.

zuzka2505
27. feb 2017

@zuzicek88 digitálny nemám tento som mala iba jeden. Je pravda že antikoncepciu neberiem ale dávali sme si pozor a doteraz som otehotnela iba vtedy keď sme sa o to snažili stále tomu neverím skúsim ráno kúpiť ešte jeden test ale tu u nás digitálny nemajú a potom uvidím čo ďalej

zuzka2505
27. feb 2017

@3d ďakujem ale neviem či tomu ešte mám veriť veľmi sa bojím práve pre ten strach som už nechcela ďalšie tehotenstvo

3d
27. feb 2017

@zuzka2505 Ak si mala slabu menstruaciu, tak to kludne moze byt tehotenstvo. Nicoho sa neboj. Ak si, kup si hned femibion aby si sa vyhla MA. Drzim palce 🙂

zuzka2505
27. feb 2017

@3d ten mám začnem ho hneď užívať a menzes bol slabší oproti tomu čo som mávala ale nejak som to nebrala do úvahy po tých kyretoch sa to mohlo zmeniť

3d
27. feb 2017

@zuzka2505 nemohlo. 🙂 sup sup daj si ho hned 🙂

zuzicek88
27. feb 2017

@zuzka2505 mam kamosku,ktora si davala pozor a ani nechcela deti a zadarilo sa,no mala mimomaternicove

zuzka2505
27. feb 2017

@zuzicek88 ja som dieťa veľmi chcela a stále chcem ale po tých dvoch potratoch mám veľký strach preto moja správa tak možno vyznieva že ho nechcem ale ja sa iba strašne bojím ďalšieho potratu že by som to už psychicky neustála

kakatulik
27. feb 2017

@3d ako zabrani Femibion potratu?

zuzicek88
27. feb 2017

@zuzka2505 ja som prisla o babo 4 krat a stale nie som mama,naposledy minuly rok v 12 tyzdni,kvolimyomom na maternici.Keby mi niekto povedal,co raz prezijem,nikdy neuverim.Viem ako sa citis,ver,ze sa to podari,ze to bude o.k.silno drzim palce.Urcite to bude o.k.

zuzka2505
27. feb 2017

@zuzicek88 ďakujem držím ti veľmi palce aby si to nabudúce dotiahla až do šťastného konca. Ja už jedno dieťa mám ale veľmi túžim potom aby mal súrodenca ale vzhľadom k môjmu veku mi už veľa času neostáva

zuzicek88
27. feb 2017

@zuzka2505 animne nie,ja som mala 8 augusta 40..stale verim,ze budem mama

kakatulik
27. feb 2017

@zuzicek88 ak sa smiem spytat,ako riesis tie myomy?

zuzicek88
27. feb 2017

@kakatulik uzivala som tabletky Esmya v sobotu som si dala poslednu tabletku a o tyzden idem na kontrolu,neviem este ci to pomohlo.Ide o to ze ja mam viac myomov najvacsi ma 2 cm,no mam ich z vnutra maternice a deformuju ju

kakatulik
27. feb 2017

@zuzicek88 2cm nie je vela,ale ked ich je vela...to su asi hormony,ktore vyradia ms,ze? uz sa mi nieco mari,ze sme si uz pisali. vsak?

zuzicek88
27. feb 2017

@kakatulik ja ani neviem..ale ano su to hormony

3d
27. feb 2017

@kakatulik Dava sa to preventivne lebo obsahuje okrem kyseliny listovej a vitaminov aj latku Matafolin, ktora pomoze zenam, ktore nevedia metabolicky spracovat vitamin b a kyselinunu listovu. Je to geneticka porucha o ktorej zenay nevedia. je to MTHFR mutacia. Zistuje sa to po 2, 3 potratoch na hematologii bohuzial.

rula
27. feb 2017

@zuzka2505 pekna dialnica na teste,,blahozelam. Setri sa, nasad vitaminy a prajem Ti zdravie az do porodu. 🙏👶

zuzka2505
28. feb 2017

Tak dievčatá zázrak sa nekoná dnes ráno som si urobila taký istý test a nič tam nie je. Vrchný je zo včera večera spodný z dnešného rána

rula
28. feb 2017

@zuzka2505 jeeeejda, tak toto snad nie, to je divne. keby aspoň zoslabla, ale úplne biely test ? čo to ? Mrzí ma to, že sa to takto zvrtlo, skus ešte poobede alebo zajtra ráno a budeš vedieť na istotu ako to je. ❤