Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
dakujem velmi pekne dievcence za podrzanie, dobre mi to padlo, on sa dlhodobo choval ku mne ako hu handre, odkedy ma lepsie miesto v praci nemal ani krstne meno pre mna, vraj jeho spravanie je adekvatne mojmu veku,, co sa cudujem a to by som bola zniesla aj modre z neba
@brigget hmmm za dobrotu na žebrotu. Naozaj otvor šampus a teš sa, ze to skončilo. Aj ja som si s bývalým frajerom dala rozchod po 10 rokoch a vtedy som si myslela, že už zostanem navždy sama a Pán Boh mi čoskoro doprial úžasného muža, ktorého s ním ani porovnávať nemôžem. V máji máme svadbu. Držím palce, aby si bola šťastná. Kúp si na seba niečo pekné, venuj sa sebe, rodine a pán dokonalý sa objaví. 😍
dakujem vam, naozaj vazim si to, a prajem vam vsetkym, aby ste taketo nieco ako ja nikdy nemuseli prezit,, on bude idealny pre mladu a dokonalu, lebo k tej sa bude chovat ako k princeznej
Dievčatá potrebujem radu v nedeľu mi skončil menzes som po dvoch MA jeden v apríli a druhý v novembri 2016 už som sa vzdala snaženia ale neviem prečo som dnes poobede mala nutkanie urobiť si test a toto mi vyšlo. Môže sa druhá čiarka ukázať ak aj nie som tehotná minulý mesiac sme mali sex 2 krát preto veľmi neverím že by som mohla byť tehotná
@zuzicek88 digitálny nemám tento som mala iba jeden. Je pravda že antikoncepciu neberiem ale dávali sme si pozor a doteraz som otehotnela iba vtedy keď sme sa o to snažili stále tomu neverím skúsim ráno kúpiť ešte jeden test ale tu u nás digitálny nemajú a potom uvidím čo ďalej
@kakatulik Dava sa to preventivne lebo obsahuje okrem kyseliny listovej a vitaminov aj latku Matafolin, ktora pomoze zenam, ktore nevedia metabolicky spracovat vitamin b a kyselinunu listovu. Je to geneticka porucha o ktorej zenay nevedia. je to MTHFR mutacia. Zistuje sa to po 2, 3 potratoch na hematologii bohuzial.

@brigget to je ale pekny chrapun,moj manzel je sice starsi o par rokov nez ja,on nema problem mat deti,ale ja,jediny krat som mu povedala,ze si mohol najst mladsiu a mohol s nou mat deticky,on sa tak na mna vyrutil,ze toto uz nech nikdy v zivote nepoviem,on lubi mna a hotovo.Ked ta chlap naozaj lubi ,takto sa nechova a vobec ved naco si s tebou zacal,ved vedel,ze si starsia,co ti nedal pokoj,chrapun jeden.Kasli nanho,on si ta nezasluzi