icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

santine
20. apr 2017

@haannka no vselico sa stava. Aj kolegynke s problemami a zrastami, sa narodili 2 deti normalne pocate. Ked to uz vzdali. Aj ja tuzim po babatku a muz este viac 🙂 pracu mam dobru, s dcerkou 11 r. uz nie je tolko starosti, tak bolo by este uzasne mat jedno dietatko.

haannka
20. apr 2017

@santine presne...vravis mi z duse 😉

modraopica
21. apr 2017

@santine Ja mám 43 rokov, dnes opäť duch na teste, už mám pripravený digitálny Clear Blue, len nemám odvahu ho použiť, aby som nebola sklamaná ☹

mimik07
21. apr 2017

@modraopica meska ti ms?

modraopica
21. apr 2017

@mimik07 ešte nie..má byť až 25.4.

mimik07
21. apr 2017

@modraopica ja mam mat 27.4. ale netrufam si este testovat. Mozno v nedelu,ked budem 10 dpo

rula
21. apr 2017

caute baby, mam 42 a potrebujem gynekologa, ktorý mi bude nápomocný pri otehotnení a nebude na mna kaslať kvôli veku. Prosím, dajte typy komu chodíte a ste spokojne. Aj pocestujem, pomoooc TT, TN, NR,BA..... Som aktívny vodič, je mi už asi jedno, pôjdem aj do Košíc, nikdy som tam nebola😂 Ďakujem

renimac
21. apr 2017

@rula skus Koch. Napr. Mudr. Smolik, ten ťa neodbije.

rula
21. apr 2017

@modraopica držim palce aby pozitívny digi test bol dôvodom na Tvoju nekonečnu radosť.🙏

rula
21. apr 2017

@renimac ďakujem za odpoveď aj za srdiečko.
Chodíš k nemu aj Ty ? Vezme ma do svojej Ambulancie?

renimac
21. apr 2017

@rula 😉 Áno, som jeho pacientka už rok a pol, a určite ťa vezme. Má len jedno mínus - nedá sa zazmluvnit k pôrodu 🙂. Ordinuje v Ružinove.

rula
21. apr 2017

Ak to nie je tajne, kolko mas rokov ?

rula
21. apr 2017
renimac
21. apr 2017

@rula O pár týždňov 31. Viem, k 40 ďaleko, ale nič to nemení na mojom postoji mať dieťa po 40-ke, ak sa na to niekto cíti 😉.

rula
21. apr 2017

@renimac vieš, ja sa na to cítim, len moj dr. bol naposledy ku mne neprijemný a dal mi najavo, že v mojom veku nemam čo mať dieťa, preto hľadám lekára, ktorému môj vek nebude vadiť a pokúsi sa mi pomôcť a nie ako ten môj mi až pri odchode len tak medzi rečou povedal, že mám folikul 20 mm , čo bolo dosť podstatne, skoro som odpadla.

renimac
21. apr 2017

@rula myslím, že sú aj normálni doktori. Skus toho Smolika, on je človek nad vecou.

rula
21. apr 2017

@renimac ďakujem Ti. Našla som , že je v Ružinove. Aký poplatok tam platíš ?

persica
Odpoveď bola odstránená
rula
21. apr 2017

som realista a nemám ružové okuliare a navyše mám zdravotnícke vzdelanie, uvedomujem si koľko mám rokov a čo je biológia ženského tela, ale bol to hrozný zážitok, nechcem už k nemu ísť. A mám na to ešte jeden dôvod, známa u neho odmietla odber plodovej vody, veľmi jej vynadal a a do pôrodu sa s nou na poradni nerozprával . Pfuuu silná káva.

rula
21. apr 2017

@persica zabudla som nick

persica
Odpoveď bola odstránená
rula
21. apr 2017

@persica ja neviem, prečo je taký. Bol vychytený gynekológ a teraz na neho počujem nepekné veci... Asi už to nezvlada, bola som nahnevana aj do plaču mi bolo, ten tón akým mi to povedal počujem doteraz... a to som neni citlivá bábika, práve naopak... A to nevravím o tom, že mám ,,dolu,, kopu diagnóz , ktoré celé roky len sleduje a podľa mňa už to malo všetko byť vonku... musím ho zmeniť už len kvôli sebe, aby som bola zdravá... tehu bude už len bonus ak Pan Boh da.

persica
Odpoveď bola odstránená
renimac
21. apr 2017

@rula ako tehotná 299€, ale v tom máš neobmedzený počet UZV a kopec vyšetreni. Pre netehotné je poplatok 120€ rocne. V tom máš už všetko.

rula
21. apr 2017

@persica
Áno, určite ho zmením, už som sa asi rozhodla pre MUDr. Smolíka, ešte budem na nervy, či ma naozaj do svojej ambulancie vezme. U nás ma pred týždňom dvaja odmietli a bolo to frustrujúce a aj som si poplakala....

rula
21. apr 2017

@renimac Ďakujem. Nie sme na tom najhoršie,sme schopní to zapalatiť a ten tehotenský poplatok by som zaplatila s takou radosťou😍💃🤰

renimac
21. apr 2017

@rula ja som najprv platila tých 120, a keď sa mi konečne podarilo otehotnieť, doplatila som 179€. A neľutujem. A verím tomu, že Smolik Ta vezme, nedávno mi zobral pod seba aj kamošku. Držím palce 🙂.

rula
21. apr 2017

@renimac hneď v pondelok mu volám. Tak na mňa mysli. Ďakujem Ti za všetko, v pondelok sa Ti ozvem. Prajem pekný víkend a oddychuj a šetri sa. Pohladkaj za mna artistu.

renimac
21. apr 2017

@rula daj potom určite vedieť a nemáš za čo, dala som len tip 😉. Pekný víkend aj tebe a som zvedava na info v pondelok. Artista pozdravuje 😊.

rula
21. apr 2017

@renimac Ďakujem. V pondelok ma tu čakaj.

sticker