Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
Ahoj, napíš mi ty prvá. Maj sa pekne.
@zltyslonik tebe musel asi niekto veľmi ublížiť, keď máš potrebu písať takýmto štýlom do takmer každej témy. Nie je v tebe skutočne ani troška empatie? Zhodou okolností mám v rodine dve ženy, ktoré sa márne snažili celý život otehotnieť. Ich neplodnosť nebola ani následkom antikoncepcie a už vôbec nie interupcií. Dokonca ani partnerov nemajú starších. A vieš aký šťastní by išli na stužkovú aj vo vyššom veku? A vlastne čo je to vo vyššom veku? Okolo šesťdesiatky? Až tak by to na tej stužkovej kričalo, keď dnes veľa žien má deti okolo tridsiatky? Prepáč, ale píšeš tu také kraviny, že až. Nebudú vládať tancovať na stužkovej? Čo sa tam tancuje akrobatický rockenrol? To je podmienka preto, aby mal človek deti? Matka so SM, alebo otec po úraze tiež nemôže tancovať, no a? A že otec nevládze hrať s dieťaťom futbal? Dnes, keď bežne šesťdesiatnikov a sedemdesiatnikov stretáš behávať a na bicykli? To skôr tí mladší majú životný štýl od PC do kaviarne. Otec, ktorý je pripútaný na invalidný vozík tiež nedokáže hrať futbal, nemá právo mať deti? Rodičovstvo je hádam o niečom inom ako o hraní futbalu a stužkovej, ktorú dnes deti často ani nemajú. Tieto ženy sa na materstvo podľa mňa pripravujú po zrelej úvahe a zvážení svojho zdravotného stavu. A čo je lepšie materstvo dvadsaťročnej, ktorá prežíva neuveriteľné stresy, lebo sa jej pritrafilo, nemá ukončenú školu, nič ušetrené a partner sa do rodičovstva nejako nehrnie?
Ja tu všetkým mamičkám držím palce, aby sa im zadarilo a privinuli po čase k sebe voňavý uzlíček.
@zltyslonik Moja a Ty na čom fičíš prezraď?😀Ak tvoj príspevok bol ako fór tak beriem, ak nie tak asi urýchlene potrebuješ psychológa ,ty kde žiješ a ako uvažuješ???? Prosím Ťa najdi si inú tému a tam sa vyjadruj tu nikto o tvoje múdrosti nestojí.🙏
@mamamonika pozri si jej príspevky v iných témach a pochopíš. Je to nejaká zakomplexovaná chudera, alebo človek nespokojný so svojím životom, že má potrebu písať takýmto štýlom. No je to anonymné, zjavne jej to robí dobre.
@maslenka Hmmm podľa mňa jej uškodil ten dnešný posun času.😂😂😂
@zltyslonik A co je spravne???? Snad nechces niekomu nariadovat kedy ma mat dieta! Tak navrhni presadit zakon ,ze zena musi mat dieta do 30!Ja som mala prve dieta v 30 odvtedy som 3x potratila a preto sa este snazim , ze mozno len predsa mi bude dopriate. Ty si si vsugerovala,ze tu su zeny ,ktore sa kurvili,uzivali si,boli na potratoch a po 40 sa rozhodli mat dieta,ale to si uplneee mimo moja.Ak sa nemas s kym rozpravat doma,hejtujes tu a chces urazat zeny v tejto skupine tak sa spamataj. Uz viac sa k Tebe vyjadrovat nebudem,skoda slov !Zi a nechaj zit!
@mamamonika nerozčuľuj sa, nemá to zmysel, nestojí za to
Viete mi niektorá poradiť? 25.3. mi meškala menštruácia 2 deň, test bol biely, do dnešného dňa MS nedorazila..bolia ma trošku sem tam prsia a mala som slabý výtok ružovo hnedej farby, mierne ma pobolieva v podbrušku. Dnes som si robila opäť test a je biely. Stalo sa vám to už niektorej? Mám test zopakovať za 2 dni?
@modraopica hm... kolko mas rokov ? Skus zajtra ráno inú znacku testu a možno MS ešte stále mešká. Dnes je 27.3 , ešte počkaj, nestresuj.
@zltyslonik Ty si si prečítala názov skupiny? Je tam snažilky 42. Je názov skupiny: Mať či nemať dieťa po 40? Tak asi si Tvoj názor dala do nesprávnej skupiny.Všetky čo sú v tejto skupine vedia čo tehotenstvo po 40 obnáša. O akej falošnej ľútosti hovoríš? Máš pocit, že sa tu niekto prehnane ľutuje? Ty si fakt strašne empatická osoba.... Môj známy hovorí : názory sú ako diery v prdeli má ich každý. Tak si tie svoje nechaj do inej skupiny a už nás tu s nimi neotravuj prosím Ťa.
Ja by som vám chcela zaželať veľa šťastia! Ja sama by som to asi nedala, povedala som mužovi že keď nebude do 35ky,nebude vôbec, preto máte môj obdiv. Moja babka mala 9 detí a posledné mala dobre po štyridsiatke a keď toto moje bábo čo čakám bude dievčatko, tak sa bude volať po nej. Dieťatko potrebuje predovšetkým lásku a príjme vás bezvýhradne celou dušičkou, jemu bude jedno, koľko máme rokov 😉
@zltyslonik nenapadlo ti dakedy, ze moze byt aj dovod, ze to dieta jednoducho nemozes mat z nejakeho dovodu? ja som sa snazila od 21 rokov pre tvoju info, ani jedn umele prerusenie ten isty partner az doteraz, ziadne odkladanie dietata, aby som si "uzila"....problem bol vo mne a vyriesil sa ked som mala takmer 4o. teraz som najstastnejsia na svete, mam dve krasne a zdrave deti a bonus toho je, ze sice mam viac rokov, ale zaroven nemusim stresovat, ze nemam kde byvat, na com sa vozit a energie mam viac ako dost, elbo je to o zivotnom style a stravovani a nie o veku. dokonca som aj celkom oddychnuta, lebo mam pri sebe doma pani na par hodin v tyzdni pri detoch a ja so mozem trosku zrelaxnut. jedine, co mam mrzi, ze keby mam krpcov skor, tak s nimi mozem byt v zivote dlhsie, ale nic s tym nenarobim, robila som vsetko pre to, aby boli a boli neskor..tak to malo byt. tak ta poprosim, neries tu kocky ako ja, ries sama seba, lebo ked mam potrebu pisat take veci, mas problem sama so sebou, aj napriek tomu, ze si mala deti skor. zelam ti vsetko dobre a aby si bola stastna a spokojna, potom tu take komenty neuvidime🙂
👍 presne ako pises. Ja sice estem deti nemam,ale vie si predstavit,ze by som si to materstvo aj vedela lepsie vychutnat. A k tomu ze byt s nimi dlhsie? Nikdy nevies kolko komu bude dopriate. Deth. Dnes vyletia rychlo z hniezda,cize zit pre vedome pre pritomny moment je asi najlepsi recept.
Dievcata,co keby sme take provokaterky ako tuto najnovsiu odignorovali. Nech si vedie monology sama pre seba. Asi je to sucast terapie.😝
Len nie argumenty typu "rodicia nebudu vladat tancovat na stuzkovej", alebo "otec so synom nebude moct hrat futbal"! Su do smiechu alebo do placu? 🙉
Kolko otcov tridsiatnikov so synom nikdy futbal nehralo z uplne malichernych dovodov, napr. radsej sedia pred telkou ci za pocitacom, alebo je dovod uplne klasicka lenivost!...😠 A byt po 40tke zas neznamena koniec sveta - kolko 40tnikov je stihlych a fit, a kolko 30tnikov je obeznych a bez kondicie...
Alebo tanec na stuzkovej? Tak zas smutny pripad - nedavno sme mali v rodine pohreb 42-rocneho pana, ktory sice ma uz deti na strednej... no smrtelne problemy so srdcom mu uz neumoznia si zatancovat na ich stuzkovej 😢
Takze taketo abstraktne vizie typu "co by bolo a nebolo" naozaj nie su spravny dovod netuzit po dietati aj vo vyssom veku...
Vela zdravia a uspesny vysledok snazilkam... a stastny zivot vsetkym diskutujucim 👍
@bmuller Ano, tiez sa smejem tým racionálnym argumentom typu bude "starý na stužkovú" . Poznám nespočetne veľa ľudí ktorí v 50 vyzerajú lepšie ako tí v 40 a sú určite lepšie kondícii . Čiže generalizovať všetko a všetkých takýmito argumentami je viac než smiešne.... a po druhé nechápem prečo tu majú niektoré užívateľky potrebu moralizovať a prispievať do témy, ktorá s nimi nemá nič spoločné. Som myslela, že názov témy je jasný .... keď majú potrebu, nech si založia tému dieťa v dvadsiatke a tam moralizujú...🙂
tagon ❤ ❤ ❤
@modraopica
@persica
@brigget
@miriamn76 dakujeme moc..snad sa zosuladime aj doma so starsou dvojrocnou dcerou☺
Ahojte zienky 🙂 co mate noveho? Aby nam to tu celkom nestichlo. My ok ale nic noveho. Dnes akurat prihodny cas a muz na SC... a cas leti. Na pobavenie napisem, ze mam novy strih a vsetci vravia, ako ma to omladilo, ze az o 20 r. 😉
@santine Nového? Ja ducha na teste a dúfam, že bude silnieť 🙂
@modraopica vyborne, tak nech silnie a vsetko dobre napreduje. Kolko ste sa snazili? Smiem sa spytat, kolko mas r? Ja v lete 41... doma uz mam dcerku.
Zienky. Ja mam v lete 40. Pred 2 tyzdnami som bola na svojom 6.ivf...neuspesne. Myslite ze by malo nejaky vyznam kupit si ovulacne testy a sledovat to aj ked mam vraj nepriechodne vajcovody? Mam jedneho syna (9) ale tuzba mat druhe babo je neprekonatelna.

@karmen007 Ahoj napis potesim sa