Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@santine Ja mám 43 rokov, dnes opäť duch na teste, už mám pripravený digitálny Clear Blue, len nemám odvahu ho použiť, aby som nebola sklamaná ☹
@modraopica meska ti ms?
@mimik07 ešte nie..má byť až 25.4.
@modraopica ja mam mat 27.4. ale netrufam si este testovat. Mozno v nedelu,ked budem 10 dpo
caute baby, mam 42 a potrebujem gynekologa, ktorý mi bude nápomocný pri otehotnení a nebude na mna kaslať kvôli veku. Prosím, dajte typy komu chodíte a ste spokojne. Aj pocestujem, pomoooc TT, TN, NR,BA..... Som aktívny vodič, je mi už asi jedno, pôjdem aj do Košíc, nikdy som tam nebola😂 Ďakujem
@modraopica držim palce aby pozitívny digi test bol dôvodom na Tvoju nekonečnu radosť.🙏
Ak to nie je tajne, kolko mas rokov ?
@renimac vieš, ja sa na to cítim, len moj dr. bol naposledy ku mne neprijemný a dal mi najavo, že v mojom veku nemam čo mať dieťa, preto hľadám lekára, ktorému môj vek nebude vadiť a pokúsi sa mi pomôcť a nie ako ten môj mi až pri odchode len tak medzi rečou povedal, že mám folikul 20 mm , čo bolo dosť podstatne, skoro som odpadla.
som realista a nemám ružové okuliare a navyše mám zdravotnícke vzdelanie, uvedomujem si koľko mám rokov a čo je biológia ženského tela, ale bol to hrozný zážitok, nechcem už k nemu ísť. A mám na to ešte jeden dôvod, známa u neho odmietla odber plodovej vody, veľmi jej vynadal a a do pôrodu sa s nou na poradni nerozprával . Pfuuu silná káva.
@persica ja neviem, prečo je taký. Bol vychytený gynekológ a teraz na neho počujem nepekné veci... Asi už to nezvlada, bola som nahnevana aj do plaču mi bolo, ten tón akým mi to povedal počujem doteraz... a to som neni citlivá bábika, práve naopak... A to nevravím o tom, že mám ,,dolu,, kopu diagnóz , ktoré celé roky len sleduje a podľa mňa už to malo všetko byť vonku... musím ho zmeniť už len kvôli sebe, aby som bola zdravá... tehu bude už len bonus ak Pan Boh da.

@haannka no vselico sa stava. Aj kolegynke s problemami a zrastami, sa narodili 2 deti normalne pocate. Ked to uz vzdali. Aj ja tuzim po babatku a muz este viac 🙂 pracu mam dobru, s dcerkou 11 r. uz nie je tolko starosti, tak bolo by este uzasne mat jedno dietatko.