Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@selinaliana super. ja budem mat 10.7 43
@rula oslavime ich spolu;)
@selinaliana dufam, ze detskym sampanskym😍🤰
@rula ja beriem acido folicum ci ako sa to pise kyselina listova
@rula no hadam hej ;)
@selinaliana
@rula
Dievcata, ak je toto vas datum narodenia, tak to je nahodicka, lebo to je aj moj 😀 budeme oslavovat spolu
@zibi ja mam mutaciu MTHFR C677T vraj mi zle vstrebava kys.listovu mám si dat predpisat acidum folikum??
@santine fakt a kedy mas ty presne?
@butterfly333 no skus..aj ked femibion je u teba lepsi.
@zibi prečo mysliš že je femibion lepší pre mňa?
kupila som si rovno 2 krabicky. Pocuj a staci ta 1 tbl denne?
@selinaliana tiez desiateho a o desiatej, budem mat 41... 🙂
Vidim, ze su tu same julove 🙂
Hehe aj ja.😉
@santine ja som 26 .7
@santine tak to dame nejaku oslavu
ale ale ... tak by sme sa mohli spolocne presunut z juloviek do mamickovskej skupiny napr. marcovcata 2018 , ...🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤰
@butterfly333 lebo pri tej mutacii sa horsie vstrebava klasicka kyselina listova a ze lepsie ju telo vie spracovavat vo forme metafolinu, ktory obsahuje femibion ... tak ktovie. zalezi aj ci mas homzygot alebo heterozygot

@rula v pohode... treba oddych
ved mozno aj inym kockam sa hodi
inak ja som za vitaminy , no cielene a vyssie davky dva tri mesiace a dost.. je lepsie brat vysie davky na konkretny problem, ako podprahove davky, ktore nic neriesia a dlhodobo ... vela veci sa s inymi nemoze, vela vycikas, niektore vitaminy pomahaju ale vo vyssich mnozstvach a vela bab nevie kolko a s cim kombinovat ... tak to som radsej za komplexny prenatalny multivitamin a mas to jedno 😀
nech sa podari vsetko a aj babo ...