icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

santine
12. jún 2017

@mimik07 jej, blahozelam zo ❤, tak sa vam podarilo, vsetko dobre k tomu prajem, nech drobcek pek e rastie 🙂 ani nevies, ake je to povzbudzujuce vidiet taky pekny obraztek z UZV!

rula
12. jún 2017

@mimik07 jeeej gratulujeeem. Vela zdravia a Bozieho pozehnania. 🙏

rula
12. jún 2017

@spiska drzim palce, nech Ti ciarky silneju.

fialka88
12. jún 2017

@mimik07 srdečne gratulujem. Nech ide tehotenstvo ako po masle a nech máš drobčeka už v náručí.😍

bevab
12. jún 2017

@mimik07 supeeer 🙂

mimik07
13. jún 2017

@santine
@rula
@fialka88
@bevab dakujem baby,ste zlate.
Ano,uz aby som ho mala na svete,pre mna bohuzial byvaju tehu skor ako 9 mesiacov choroby,take som mavala nevolnosti. Prva bola vcera navecer a druha dnes rano,chvalabohu zatial bez vracania,co by som aj uvitala radsej taketo,lebo ked mi to zacne,tak zas sa vo mne neudrzi ani glg vody. Nesmiem sa nechat vyhladnut,lebo potom ma uz zacne napinat a uz darmo nieco zjem. Snad to nepride do toho najhorsieho

kakatulik
22. jún 2017

@mimik07 ahoj,ako sa drzite?

mimik07
23. jún 2017

@kakatulik ahoj, dakujem,zatial v pohode. Uvidime co bude v utorok u gyn.

kakatulik
23. jún 2017

@mimik07 potom daj vediet. Velmi Ti fandim.

mimik07
23. jún 2017

@kakatulik jasne dam a dakujem ti

santine
23. jún 2017

Ahoj @mimik07, aj ja drzim palceky. Dnes ma potesila kamoska, 30 tt, 39 r, otehu po 3 mes. Tak sa drzte a krasny vikend vsetkym. Ja cakam ms.

danielaliliana
18. aug 2017

Ahojte dievcata,citam tieto prispevky od zaciatku a @mimik07 si ma velmi povzbudila,dakujem 😉 ,mam tri deti-sami chlapci,dvaja 21 a 20 a najmladsi 11.S manzelom sme sa rozhodli vyskusat popracovat na dalsom tak dufam,ze to vyjde ,kedze mam 41 rokov.Zacali sme s tym pred mesiacom takze este je skoro nooo.Kupila som coenzym q10,b6,b12,c,vit e a zelezo, Pekny den prajem 😉

mimik07
18. aug 2017

@danielaliliana ahoj. Tak sme na tom skoro rovnako. Moji traja chalani maju 22,19, 13 a dcera 4,5.
Teraz cakame...vraj to vyzera na chlapca, aj by sme chceli, tie baby su hrozne 😂
Ale hlavne nech je babo zdrave. Nam sa podarilo po roku, ale aom potratila v januari, a teraz toto sa podarilo v maji. Uzivala som Inofolic, 2 sacky denne, ale nie 2x denne, ale jednorazovo vecer 😁 Akosi mi na to neostaval cas. A to som bola beznadejny pripad podla mojho byvaleho gynekologa. V aprili som zmenila a bum, maj bol uspesny.
Hlavne sa nedaj odradit, ver a uvidis ze to pride.
Ja zacinam zajtra 17 tt, bud.piatok ma caka amniocenteza, kedze som "vekovka" ale vetim ze vsetko bude ok. Ved dam tu potom vediet.
Este raz- drzim palce a vela stastia

danielaliliana
18. aug 2017

@mimik07 ,s prostrednym synom som bola tiez na amnio a to som mala 21 rokov,lebo vysledky krvi boli dva krat po sebe zle,a amnio dopadla dobre.To bude dobre uvidis,drzim palce. Ja si ten inofolic nemam ako kupit kedze zijeme v zahranici,a v lekarni na mna pozerali jak na puka 🙂 ,ale tak bud.tyzden zajdem na gyndu a popytam sa. Mne v lekarni poradili hlavne ten coenzym q10 a vitamin e spolu s ceckom,kvoli tomu ze som starsia- na kvalitu vajicok ci ako to vraveli 😒

mimik07
18. aug 2017

@danielaliliana na kvalitu vajicok je aj ten Inofolic, tak si objednaj cez net, pozri viac stranok, su rozne ceny

butterfly333
18. aug 2017

@mimik07 pozeram že čakaš piate bábo to ste plánovali??

mimik07
18. aug 2017

@butterfly333 ano.mam druheho manzela a chceli sme spolu

butterfly333
18. aug 2017

@mimik07 to je pekne držim palčeky a prajem krasne zdrave tehu až do konca.🤰

butterfly333
18. aug 2017

@mimik07 a je super že sa vam zadarilo my sme sa snazili 3r od 35rokov teraz mam 38r no vyse 3r a nič tak sme to v juni stopli mám s terajším mm dceru jednu a chceli sme ešte jedno no nedarilo sa iba minuly rok no v 7tt ma.

mimik07
19. aug 2017

@butterfly333 dakujem

slavinocka16
1. sep 2017

Baby, ja sa k vám pridávam, a prajem krásny večer! 🙂 som mesiac po MA.. Kedy sa môžeme začať snažiť? 🙂

mimik07
4. sep 2017

Tak babule, amnio mam za sebou, predbezne vysledky po 5ich dnoch ze su dobre, kompletne budu 18.9., pytala som sa geneticky, ci sa tam moze este daco zmenit za tie zvysne 2 tyzdne, povedala ze zvycajne nie. Tak sa tesime a verime ze uplne budu ok. A sme zvedavi, ci sa nam potvrdi aj pohlavie zo sona (vraj chlapcek)

kakatulik
4. sep 2017

@mimik07 super! Gratulujem zo srdiecka.

danielaliliana
4. sep 2017

@mimik07 gratulujem ❤

santeema
4. sep 2017

@mimik07 blahozelam🙂 a tesim sa s tebou, nech je vsetko v poriadku🙂

fialka88
4. sep 2017

@mimik07 super. Teším sa a srdečne gratulujem.🙂

jojina11
4. sep 2017

@mimik07 blahoželám zo srdca

mimik07
6. sep 2017

Dakujem vam vsetkym 😘

danielaliliana
9. sep 2017

Ahojte dievcata,niekedy v auguste som tu prispela ze sa s manzelom snazime o 4 babo.Mam 41 rokov a hned na druhy cykus sa to podarilo,prvy test som robila 9 DPO-slabunko pozitivny,druhy test 10DPO ciarka silnejsia ako den predtym,no a teraz 13 DPO a 27 DC jasne kolajnicky. chcem k tomu dodat ze inofolic som zacala brat len teraz v auguste dva dni po poslednej menstruacii,dva krat denne ale naraz vecer -po odporucani @mimik07-este raz dakujem mimik aj za krasne a povzbudive slova ❤ . zijem v zahranici takze z lekarne som objednala kde bolo 30 sackov,a ostali mi posledne dva sacky ked som si robila prvy test.k tomu som brala este,ale to som zacala uzivat pred poslednou menstruaciou-coenzym q10,vit e,c a becka.ale urcite mal nato vplyv inofolic,lebo taku ovulaciu som nepocitovala min rok dozadu. tak teraz mi prosim vas drzte palce nech to dotiahneme do stastneho konca-asi je to vekom ale teraz mam asi najvacsi strach.predtym som bola akasi viac odvaznejsia istejsia a silnejsia,moji chlapci maju 21,20 a 11 rokov, prajem pekny den vsetkym.

miriamn76
9. sep 2017

@danielaliliana gratulujem prajem krasne bezproblemove tehulkovanie☺