icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

zuzicek88
2. mar 2018

@melmel78 velmi pekne ti dakujem,aj ja tebe velmi silno drzim palce,urcite sa to podari,len treba verit a tesit sa

darci17
2. mar 2018

@zuzicek88 ahoj, ja idem do reprofitu 6.3. Ideš do Brna? My áno. Tak potom napis, aby som vedela, na čo sa pripraviť. My sme chodili do ferticent v ba. No nič iné nerobili, iba ivf s vysokými dávkami hormónov. Keď som chcela IUI, tak ma vysmial, či v mojom veku. No nechce sa mi s nimi dohadovať, veľa dievčat písali o reprofite chvály, tak verím, že sa nám podarí, o čom snívame.

zuzicek88
2. mar 2018

@darci17 Ahoj ano ideme v pondelok,no skoda,ze nejdes aj ty,by bolosuper,poznat tam niekoho,jasne,ze ti napisem co a ako bolo a ak smiem vediet ty mas kolko rokov ?ja 41 a v GF som bola 3 krat na umelom dva krat cez poistovnu a raz ako samoplatci,no uz sa mi nepacil pristup,pripadalo mi to rovno,ze dalsi kus prosim,ked som sa pred stimulkou pytala ako to vyzera,jeho odpoved bola to co tam ma byt,to tam je a stale sa ponahlali,lebo ze je nas vela,no to pre mna nie je odpoved za 3000 e takze tak

darci17
2. mar 2018

@zuzicek88 ahoj, tiež mam41 v decembri. Minuly rok v marci sme boli prvýkrát, prvé hneď, vysoký vek. Druhé zmerali amh, vyšlo nízke 0,09. Tak vysoké dávky hormónov. Vyšli tri vajíčka, oplodnili sa, vložili dve, ostala som tehu. Tiež nebilo srdiecko, tak kyret. Ten mi ponúkol doktor z centra za 300€. Odmietla som, išla na Kramáre, zadara. Potom stále niečo, keď sme mali rozbehnuté druhé ivf, ochorela som. Preto sme chceli v decembri IUI. Nevyšlo. V januáry cysta, hormonálna antikoncepcia mesiac. Hurá, cysta odišla s ms. Február ivf stimulácia, neskoro odber, dominatný folikul odišiel, dva boli jeden prázdny, druhý nezrely. Tak hneď darované vajíčko. Lenže ja som chcela zmerať amh, nech v Brne viem, ako na tom sme. V stredu výsledok 0,98;). Nechápala som ja, ani Sestricka. No už tam nechcem ísť, viem, že v Brne robia nativ aj minimálne stimulácie. Tak som zvedava.

zuzicek88
2. mar 2018

@darci17 no tak to si na tom bodobne ako ja ja som mala 41 8 augusta a moje AMH je 0,59 .To mas super,ze ti to AMH tak krasne stuplo a to len tak,alebo si nieco uzivala? Ani ja uz nechcem ist na sk do ziadneho centra,aj ked toho Brna sa obavam,kvoli vzdialenosti.Inak uz som sa s mojou gyn.dohodla,ona mi bude robit folikulometriu ,tak nebudem sa musiet motat do brna

zuzicek88
Autor odpoveď zmazal
zuzicek88
2. mar 2018

@darci17 a som rada,ze si mozem o tom s tebou popisat.Dakujem

darci17
2. mar 2018

@zuzicek88 aj ja som rada. Koho máš gynekológa? Lebo aj my mame stres, že behať hore dolu popri práci. Ku komu v Brne idete? My mame termín o 14 tej. Budem práve v polovici cyklu. Áno brala som vitamín D3, inofolic, macu peruansku, materskú kasicku a pel. Femibion. Tak fakt neviem čo pomohlo. Nám ponúkli doktorku strakovu a je mi to jedno, hlavne, že sme dostali termín.

kakatulik
2. mar 2018

@demetria to fakt? Dobre vedieť.

zuzicek88
2. mar 2018

@darci17 my mame termin13.30 a lekar sa vola Kozumplik.Byvame blizko NR,no pojdeme tam uz rano okolo 8-9 radsej skor,moze byt vselico na cestach a aj nevieme kde,kto vie,ci sa bude dat zaparkovat...

santine
2. mar 2018

@zuzicek88 ahoj, aj ja som mala v lete v juli 41 a boli sme u Kozumplika ☺ Mne vyslo AMH 1.78, rok predtym som mala 1.97. 100 mil spermii/ml, 75 % perfektna pohyblivost ale len 2 % spravna morfo. A Kozumplik nam navrhuje ISCI IVF, teda to najumelejsie opl. Neviem co si o tom mysliet. My by sme radi prirodzene este. Este tento mes skusime a potom sa rozhodneme. V pondelok mam dostat ms.

zuzicek88
Autor odpoveď zmazal
zuzicek88
2. mar 2018

@santine Ahoj no to mas ake suprove AMH v nasom veku,no super,ja uz nechcem stracat cas,prirodzene,no ty s tvojim AMH si to mozez dovolit.Ak ti mozem poradit,ako som otehotnela prirodzene.Boli sme na dovolenke,ja som mala akurat ms,hned v prvy den po ms sme sa boli kupat v luckach na dve hodiny,si myslim,ze to nam velmi pomohlo,vyskusaj ak to nemas daleko tam

dadulkaf
2. mar 2018

@ivankalaco držím palce. Možno teraz , keď si pokojnejšia a "netlačíte na pílu" tak vám to vyjde a v máji už nebudeš musieť nič riešiť. 😉

simimi
2. mar 2018

Ahojte pridam sa aj ja, mam 42 rokov syna som rodila ked som mala 38 uz sme boli rozhodnuti, ze druhe dieta kvoli veku nebudeme mat aj ked je manzel o 9 rokov mladsi odo mna. Lenze tento tyzden zacal moj maly hovorit ze chce surodenca a pyta sa ma ako sa bude volat a ja som teraz hotova z toho mam zmiesane pocity aj ano aj nie, manzel je za.

ivankalaco
autor
3. mar 2018

@simimi Ja by som určite išla do toho 🙂 Veď nie je nič krajšie..

ivankalaco
autor
3. mar 2018

@dadulkaf Ďakujem..nemyslím si, že by sme mali také šťastie..ale nezahodili sme včerajšiu šancu 🙂 Zostal mi aj Conceive plus gel, tak sme použili aj ten..nech to aspoň minieme 🙂 🙂 🙂

simimi
3. mar 2018

Ano je to krasne, pri synovi sa mi po odstraneni myomu podarilo otehotniet da sa povedat hned a co ked teraz to tak nebude, poznam sa budem stresovat. Ach tolko otazok mi beha teraz v hlave, co ak nebude zdrave, ach jaj.

darci17
3. mar 2018

@zuzicek88 to chápem, cesty sú skutočne nevyspytateľné. S tým parkovaním ma to ani nenapadlo, ale dobre vedieť. Tak sa ozaj teším, keď das info.

ivankalaco
autor
3. mar 2018

@simimi Nad takým niečim, že by sa nepodarilo alebo nebolo zdravé ani neuvažuj..my plánujeme IVF s DV ..myslím pozitívne, aj keď tu na nete je veľa žien, ktorým IVF nevyšlo na prvý..druhý a ani na xy pokus..ja verím v dobrý koniec 🙂

slavinocka16
3. mar 2018

@ivankalaco a nechcela by si, takého liečiteľa vyskúšať.. Ja som bola asi 3.krat u neho a pomohlo.. Po 3.raze som o 2.tyz som zostala tehu. Vidím, že si z TT..nie je to tak ďaleko.. Veľa vecí vie povedať..viac info ti môžem poslať do IP.

ivankalaco
autor
3. mar 2018

@slavinocka16 Ďakujem, si zlatá..bola som aj u liečiteľky, ktorá mnohým párom pomohla, je veľmi známa..nič nepomohlo....vieš ak sú raz staré vajíčka a už nie sú geneticky v poriadku, tak nepomôže nič iné..iba IVF s DV..

ria294
3. mar 2018

@slavinocka16 prosím možem sa spýtať o akého liečiteľa ide?

santine
3. mar 2018

@zuzicek88 aj ja sa tesim, ale otazna je kvalita vajicok a schpnost udrzat tehu. Napr. tuto Mimik otehu aj s nizkym AMH a ake krasne zdrave babo ma ☺
@simimi ahoj a vitaj ☺
velmi sa s tym zeny po 40 nechvalia, ale ako vidno, mnohe este tuzia po dalsom dietatku.

slavinocka16
3. mar 2018

@ria294 pošlem ti do správy.

simimi
3. mar 2018

@santine ano srdce mi hovori ano treba surodenca ale rozum mi to stale stopne.

zuzicek88
3. mar 2018

@santine a aky je Kozumplik,ake si mala s neho pocity a s celej konzultacie?

santine
3. mar 2018

@zuzicek88 stretli sme sa len raz. Prisiel mi trosku unaveny (boli sme az popoludni) ale sustredeny, zdvorily a celkom fajn. Hovoril na rovinu a zda sa mi, ze ma snahu ist za riesenim problemu. Tak dufam, ze budete spokojni. Nam ho pridelila koordinatorka.

zuzicek88
3. mar 2018

@santine dakujem

rula
4. mar 2018

@zuzicek88 ahoj,v tych luckach je nejaky bazen, alebo co, ako to tam funguje? Daj info, prosim. Dakujem.