Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ivankalaco aahoj! Dufam,ze ms neprisla,☺
@kakatulik zatiaľ nie..
@butterfly333 neviem.. vyskúšala som takmer všetko.. ale možno zmena stravovania, žiadna múka ani cukor..
@ivankalaco aj ja už som vyskúšala všetko brala som inofolic combi aj clostilbegyt a nič teraz som 4dc a ďalší cyklus s clostilom tak uvidíme
@tanija133 dakujem pekne 😍 9 mesiacov snazenia prve 3 bez nicoho naslepo 😊 potom vidim ze to nieje ako za mladych cias tak som nasadila folic acid a alchemilk cajik ms som nemala az tak pravidelne striedavo medzi 28dc -33dc zacala som sledovat BT a ovulaciu mala som aj anovulaky asi 2 v September som pridala vitaminy magnezium b complex b6 vit. C aj tribulus .v decembry uz aj inofolic a inositol a vo February aj gynex a v ten mesiac som otehu. Upravila som trochu aj dietu menej sladkeho a mene j peciva takze neviem co pomohlo okrem panbozkovej pomoci 😊😍 myslim ze inofolic a inositol su to dobre veci vela som sa docitala o tom 😊
@ivankalaco no ako ty pokracujes?😉
@kakatulik ..dva dni po termíne ms som začala mať slabúčko rúžový výtok a koniec , tak happy end sa nekoná :,( ale nevadí, ja som to očakávala, vedela som, že tá šanca je veľmi malá..
@ivankalaco ach moja, to mi je ľúto. Normálne už prišla ms?
@kakatulik Koniec.. mám aj po ms....už som tu písala, že v máji ideme do Car do Brna, tak že to tak tragicky neberiem, aj keď mi to samozrejme bolo ľúto..ale mám to šťastie, že mám pri sebe úžasného muža, ktorý ma vždy podrží nad vodou a vďaka nemu mám krásny život..
Žienky, myslíže, že keď mám 37, môže sa to ešte podariť? Čo je najlepšie užívať?
@ivankalaco ved ja vie ze ideš do Brna, ale aj tak.. Veľa šťastia želám.
@ivankalaco je mi to luto,že to nevyšlo,že musiš riešit umele oplodnenie.Ale nabuduce to určite už vyjde. Silno držim palce.Ked sa nemylim tak ty ideš riešit,ale z darovanymi vajičkami.Ja idem v aprili na KET z darovanymi vajičkami.Aj,ked prvy vklad bol uspešny,ale nedopadlo to dobre
@kakatulik Ďakujem..chceme vklad dvoch embrií z DV..
@ivankalaco tak nás potom pinformuj ako to pokračuje.
@janulka232 Ďakujem..držím ti palčeky, aby ti to vyšlo..❤❤❤
@kakatulik Samozrejme, budete prvé, kto sa to dozvie 😘❤😉

@ivankalaco ďakujem veľmi pekne. Tebe co pomohlo?