icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

butterfly333
18. mar 2018

@ivankalaco ďakujem veľmi pekne. Tebe co pomohlo?

kakatulik
18. mar 2018

@ivankalaco aahoj! Dufam,ze ms neprisla,☺

ivankalaco
autor
18. mar 2018

@kakatulik zatiaľ nie..

ivankalaco
autor
18. mar 2018

@butterfly333 neviem.. vyskúšala som takmer všetko.. ale možno zmena stravovania, žiadna múka ani cukor..

butterfly333
18. mar 2018

@ivankalaco aj ja už som vyskúšala všetko brala som inofolic combi aj clostilbegyt a nič teraz som 4dc a ďalší cyklus s clostilom tak uvidíme

mimik07
18. mar 2018

Takto sa nám už usmieva nás smejko.
V utorok mal 6 týždňov, vyskiera sa už od 4.tyzdna. Krásne opätuje úsmev, a usmieva sa aj keď mu rozprávame.
Je úžasný. Prajem vám všetkým baby, aby vám to vyslo

ivankalaco
autor
18. mar 2018
duracelka13
18. mar 2018
hope40
18. mar 2018

@mimik07 ooowww je zlatucky prajem vela zdravicka vam obom ... ja som zacala 7tt a uz zhanam vybavicku pre nas oriesok 😍 aj ked este nevieme ci 👱‍♂️ci👱‍♀️ tak neutralne farby zatial 😊 neviem sa dockat .....

kakatulik
18. mar 2018

@mimik07 ako rastie cukricek nadherny😍😘

kakatulik
18. mar 2018

@hope40 uz si bola u dr? Je vsetko OK?

hope40
18. mar 2018

@kakatulik jaaj moja tu v UK prve sono as 12tt 😐 citim sa dobre ako tehulkaa verym ze vsetko je ok .. posledny krat som bola tehu pred 10rokmi tak som aj zabudla nieco 😊

kakatulik
18. mar 2018

@hope40 jaaaj,ty si v uk? Tak to je ine.

mimik07
18. mar 2018

@hope40 gratulujem a držím silno ✊

tanija133
19. mar 2018

@hope40 Tak su tehluka , supeeeeeer, gratulujem...Co mylsis , co ti najviac pomohlo na tehu?

hope40
19. mar 2018

@tanija133 dakujem pekne 😍 9 mesiacov snazenia prve 3 bez nicoho naslepo 😊 potom vidim ze to nieje ako za mladych cias tak som nasadila folic acid a alchemilk cajik ms som nemala az tak pravidelne striedavo medzi 28dc -33dc zacala som sledovat BT a ovulaciu mala som aj anovulaky asi 2 v September som pridala vitaminy magnezium b complex b6 vit. C aj tribulus .v decembry uz aj inofolic a inositol a vo February aj gynex a v ten mesiac som otehu. Upravila som trochu aj dietu menej sladkeho a mene j peciva takze neviem co pomohlo okrem panbozkovej pomoci 😊😍 myslim ze inofolic a inositol su to dobre veci vela som sa docitala o tom 😊

kakatulik
20. mar 2018

@ivankalaco no ako ty pokracujes?😉

ivankalaco
autor
26. mar 2018

@kakatulik ..dva dni po termíne ms som začala mať slabúčko rúžový výtok a koniec , tak happy end sa nekoná :,( ale nevadí, ja som to očakávala, vedela som, že tá šanca je veľmi malá..

kakatulik
26. mar 2018

@ivankalaco ach moja, to mi je ľúto. Normálne už prišla ms?

ivankalaco
autor
26. mar 2018

@kakatulik Koniec.. mám aj po ms....už som tu písala, že v máji ideme do Car do Brna, tak že to tak tragicky neberiem, aj keď mi to samozrejme bolo ľúto..ale mám to šťastie, že mám pri sebe úžasného muža, ktorý ma vždy podrží nad vodou a vďaka nemu mám krásny život..

tslobik
26. mar 2018

Žienky, myslíže, že keď mám 37, môže sa to ešte podariť? Čo je najlepšie užívať?

kakatulik
26. mar 2018

@ivankalaco ved ja vie ze ideš do Brna, ale aj tak.. Veľa šťastia želám.

alenie_
26. mar 2018

@tslobik urcite!

kakatulik
26. mar 2018

@tslobik jasne. Hlavne kyselinu listovú. Ta Ti síce nepomôže otehotnieť ale je dobrá na zdravý vývoj bábätka. Inak si najskôr od sleduj ci ovulujes a kedy, aby ste sa mohli snažiť v pravý čas.

janulka232
26. mar 2018

@ivankalaco je mi to luto,že to nevyšlo,že musiš riešit umele oplodnenie.Ale nabuduce to určite už vyjde. Silno držim palce.Ked sa nemylim tak ty ideš riešit,ale z darovanymi vajičkami.Ja idem v aprili na KET z darovanymi vajičkami.Aj,ked prvy vklad bol uspešny,ale nedopadlo to dobre

ivankalaco
autor
26. mar 2018

@kakatulik Ďakujem..chceme vklad dvoch embrií z DV..

kakatulik
26. mar 2018

@ivankalaco tak nás potom pinformuj ako to pokračuje.

ivankalaco
autor
26. mar 2018

@janulka232 Ďakujem..držím ti palčeky, aby ti to vyšlo..❤❤❤

ivankalaco
autor
26. mar 2018

@kakatulik Samozrejme, budete prvé, kto sa to dozvie 😘❤😉

tslobik
26. mar 2018

@kakatulik Veď toto.., sa mi zdá, že mám anov.cykly a po lekároch nemám kedy behať. Skúsim niečo prírodné na podporu....