Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ivankalaco super, no tak hadam u mna motyka vystreli 😉. Lebo ja som pred tym ked som cakala dvojicky mala snad vsetko: migrenu, prsia, bolesti, vracanie, zaludok, unava, klby, .....Tiez som citala, ze je nejake percento zien, ktore su tie stastnejsie a nemaju priznaky. Ty sa ako mas? ako sa citis?
@ivankalaco
@tslobik ďakujem
@ivankalaco robila som si inak dnes rano test a negativne. Zajtra idem na krv nech to potvrdia. Zvlastne, ze sa u mna prejavili akurat posledne 2-3 dni stavy, ktore som pred tym nemala. Mozno ze to mam aj z liekov. V noci mi bolo zle na vracanie, vlci hlad na mna prisiel, tazko od zaludka. Cez den zasa zavrate, navaly tepla a vzdy na vecer sa to spusti. Cez den som ok. Robila som len tento jeden test od firmy Galdema, nejaky co som nasla doma. Cize zrejme nie som tehu
@melmel78 To mi je ľúto..tie stavy mohli byť aj z liekov,ak berieš umelé hormóny..
ahojte baby, takze som negativna 😢
@melmel78 viem si predstaviť tvoje sklamanie a bolesť.. je mi to naozaj ľúto, že si sa tak veľmi snažila a takto to skončilo ☹
@ivankalaco musim si da pauzu, som v jednom kolotoci a v hlave nic ine, len snazenie. Potrebujem vypnut a zabudnut na to a zacat nejako ocistovat telo od toho bordelu hormonalneho, co do mna napchali. Uz som si kupila Femigard kvapky bylinkove a tiez chcem skusit akupunkturu. Pocula som, ze to velmi pomaha a zaradim do programu jogu.
@melmel78 Tie kvapky sú dobré, ale aj Gynex kvapky a Gynastan čaj. O akupunktúre som čítala, ale nikdy som na nej nebola..
Dnes som 13 DC.. Ovulačný test je pozitívny a ja neviem, či má zmysel sa prirodzene snažiť.. predsa len mám za sebou 4 potraty a 18 mája ideme do Brna do CAR dohodnúť termín IVF s DV..
@ivankalaco a prečo nie. Do mája sa môže ešte všeličo stať.
@kakatulik Ja viem..napríklad si môžem zlomiť ruku 😀😀😀
@ivankalaco ved to🤣
@ivankalaco 😂😂😂😂
@kakatulik
@ivankalaco
vy opice😂
ano, snaz saaa
@rula Áno..snažím sa..práve som si objednala dve kabelky 😂😂😂
@ivankalaco ak sa smiem opytat prečo musiš ist do dv,ked dokažeš v pohode otehotniet? Ako baby radia mala by si sa ešte snažit 🙂
@janulka232 Vekom kvalita vajíčok klesá a u žien vo veku po 40 - ke je geneticky dobrých iba 10-20% a potratovosť je vyššia ako 50 %.. Mám za sebou 4 potraty, jednoducho aj keď príde k oplodneniu vajíčka, nie je už kvalitné a tehotenstvo zaniká.. Pre DV som sa rozhodla sama, vidím to ako jediné riešenie..
@ivankalaco no to je blbe. Ak niekto otehotnie kazdy treti mesiac tak to to v ramci toho roka ani neda :(
@ivankalaco ja mam zase nizke amh,takže tiež som to musela riešit z dv.Ale maš pravdu v našom veku už ta kvalita klesa a aj ich je pomenej.
@janulka232 Máš dieťatko z DV? Kde si bola na IVF?
@bevab Je to o náhode, kedy sa aké vajíčko uvoľní.. Väčšinou sa také vajíčko ani neoplodní, alebo je z toho biochemické tehotenstvo..
@ivankalaco mozem sa spytat? 4 potraty za sebou ? Pocas akej doby ? 🤤 a nezistovali pricinu? Ano je pravda ze vajka su menej kvalitne a vysia sanca na potrat ale okrem toho nieco ine? Ja som po 1x v zivote potratila pred dvoma tyzdnami tiez mi to povedali o tych vajkach a to .ale kedze som sa minuleho roku liecila na zrazeniny v krvy odporucili mi vysetryt zrazanlivosti krvi a podla toho popripade nasadit lieky no ja si myslim ze asi to bol dovod u mna preco som potratila 😣
@ivankalaco ja chodim do Žiliny.Darkynu sme mali v novembri uchytilo sa hned na prvy krat,ale mala som mimomaternicove tehotenstvo.Teraz som musela mat pauzu a v aprili idem na KET,takže zatial dietatko nemam
@hope40 1potrat v auguste 2016, 2 potrat február 2017, 3 potrat máj 2017, 4 potrat marec 2018.. Tie prvé dva boli v 11 týždni a v 7 týždni, tie druhé v 6 a 5 týždni.. Prvý potrat bol spôsobený vírusom a druhý tým, že som mala silný zápal močových ciest.. Pri posledných dvoch neviem, nedostala som sa ani k lekárovi na potvrdenie..

@melmel78 Nemala som bolesti pŕs a podobne, ako som čítala na internete alebo tu na MK..cítila som sa tak, ako sa cítim bežne..žiadne chute, žiadne vracanie..len ako keby menštruačné bolesti, tak som vždy čakala na menštruáciu..