icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

ivankalaco
autor
27. mar 2018

@melmel78 Nemala som bolesti pŕs a podobne, ako som čítala na internete alebo tu na MK..cítila som sa tak, ako sa cítim bežne..žiadne chute, žiadne vracanie..len ako keby menštruačné bolesti, tak som vždy čakala na menštruáciu..

kakatulik
27. mar 2018

@melmel78 sójou som mysle sójové flavonidy. To sa užíva pár dní cyklu ako clostyl, ale je to prírodné. Aj tu je téma a nie jedna. Osobne skúsenosti nemám. Ja mam estrogénov na rozdávanie.

melmel78
27. mar 2018

@ivankalaco super, no tak hadam u mna motyka vystreli 😉. Lebo ja som pred tym ked som cakala dvojicky mala snad vsetko: migrenu, prsia, bolesti, vracanie, zaludok, unava, klby, .....Tiez som citala, ze je nejake percento zien, ktore su tie stastnejsie a nemaju priznaky. Ty sa ako mas? ako sa citis?

melmel78
27. mar 2018

@kakatulik diky za tip 😉, urcite pozriem. Ja mam prave malo estrogenov, beriem aj teraz tabletky

kakatulik
27. mar 2018

@melmel78 práve preto som ti to odporučila. Tu je výhodou, že aj výstelka normálne rastie. Pri tých umelých je to trosku problém.
Co berieš?

mimik07
27. mar 2018
melmel78
28. mar 2018

@kakatulik pozriem na to, beriem teraz po transfere 3x1 Estrofem tabletky s 2mg estrogenom, ale ked budem negativna na hcg tak mi to vysadia. Neberiem to stale. Ta soja znie zaujimavo.

melmel78
28. mar 2018

@ivankalaco robila som si inak dnes rano test a negativne. Zajtra idem na krv nech to potvrdia. Zvlastne, ze sa u mna prejavili akurat posledne 2-3 dni stavy, ktore som pred tym nemala. Mozno ze to mam aj z liekov. V noci mi bolo zle na vracanie, vlci hlad na mna prisiel, tazko od zaludka. Cez den zasa zavrate, navaly tepla a vzdy na vecer sa to spusti. Cez den som ok. Robila som len tento jeden test od firmy Galdema, nejaky co som nasla doma. Cize zrejme nie som tehu

ivankalaco
autor
28. mar 2018

@melmel78 To mi je ľúto..tie stavy mohli byť aj z liekov,ak berieš umelé hormóny..

melmel78
29. mar 2018

ahojte baby, takze som negativna 😢

ivankalaco
autor
29. mar 2018

@melmel78 viem si predstaviť tvoje sklamanie a bolesť.. je mi to naozaj ľúto, že si sa tak veľmi snažila a takto to skončilo ☹

melmel78
29. mar 2018

@ivankalaco musim si da pauzu, som v jednom kolotoci a v hlave nic ine, len snazenie. Potrebujem vypnut a zabudnut na to a zacat nejako ocistovat telo od toho bordelu hormonalneho, co do mna napchali. Uz som si kupila Femigard kvapky bylinkove a tiez chcem skusit akupunkturu. Pocula som, ze to velmi pomaha a zaradim do programu jogu.

ivankalaco
autor
29. mar 2018

@melmel78 Tie kvapky sú dobré, ale aj Gynex kvapky a Gynastan čaj. O akupunktúre som čítala, ale nikdy som na nej nebola..

ivankalaco
autor
2. apr 2018

Dnes som 13 DC.. Ovulačný test je pozitívny a ja neviem, či má zmysel sa prirodzene snažiť.. predsa len mám za sebou 4 potraty a 18 mája ideme do Brna do CAR dohodnúť termín IVF s DV..

ivankalaco
autor
2. apr 2018
kakatulik
2. apr 2018

@ivankalaco a prečo nie. Do mája sa môže ešte všeličo stať.

ivankalaco
autor
2. apr 2018

@kakatulik Ja viem..napríklad si môžem zlomiť ruku 😀😀😀

kakatulik
2. apr 2018

@ivankalaco ved to🤣

rula
2. apr 2018

@ivankalaco 😂😂😂😂

rula
2. apr 2018

@kakatulik
@ivankalaco
vy opice😂
ano, snaz saaa

ivankalaco
autor
2. apr 2018

@rula Áno..snažím sa..práve som si objednala dve kabelky 😂😂😂

janulka232
2. apr 2018

@ivankalaco ak sa smiem opytat prečo musiš ist do dv,ked dokažeš v pohode otehotniet? Ako baby radia mala by si sa ešte snažit 🙂

ivankalaco
autor
2. apr 2018

@janulka232 Vekom kvalita vajíčok klesá a u žien vo veku po 40 - ke je geneticky dobrých iba 10-20% a potratovosť je vyššia ako 50 %.. Mám za sebou 4 potraty, jednoducho aj keď príde k oplodneniu vajíčka, nie je už kvalitné a tehotenstvo zaniká.. Pre DV som sa rozhodla sama, vidím to ako jediné riešenie..

bevab
2. apr 2018

@ivankalaco no to je blbe. Ak niekto otehotnie kazdy treti mesiac tak to to v ramci toho roka ani neda :(

janulka232
2. apr 2018

@ivankalaco ja mam zase nizke amh,takže tiež som to musela riešit z dv.Ale maš pravdu v našom veku už ta kvalita klesa a aj ich je pomenej.

ivankalaco
autor
2. apr 2018

@janulka232 Máš dieťatko z DV? Kde si bola na IVF?

ivankalaco
autor
2. apr 2018

@bevab Je to o náhode, kedy sa aké vajíčko uvoľní.. Väčšinou sa také vajíčko ani neoplodní, alebo je z toho biochemické tehotenstvo..

hope40
2. apr 2018

@ivankalaco mozem sa spytat? 4 potraty za sebou ? Pocas akej doby ? 🤤 a nezistovali pricinu? Ano je pravda ze vajka su menej kvalitne a vysia sanca na potrat ale okrem toho nieco ine? Ja som po 1x v zivote potratila pred dvoma tyzdnami tiez mi to povedali o tych vajkach a to .ale kedze som sa minuleho roku liecila na zrazeniny v krvy odporucili mi vysetryt zrazanlivosti krvi a podla toho popripade nasadit lieky no ja si myslim ze asi to bol dovod u mna preco som potratila 😣

janulka232
2. apr 2018

@ivankalaco ja chodim do Žiliny.Darkynu sme mali v novembri uchytilo sa hned na prvy krat,ale mala som mimomaternicove tehotenstvo.Teraz som musela mat pauzu a v aprili idem na KET,takže zatial dietatko nemam

ivankalaco
autor
2. apr 2018

@hope40 1potrat v auguste 2016, 2 potrat február 2017, 3 potrat máj 2017, 4 potrat marec 2018.. Tie prvé dva boli v 11 týždni a v 7 týždni, tie druhé v 6 a 5 týždni.. Prvý potrat bol spôsobený vírusom a druhý tým, že som mala silný zápal močových ciest.. Pri posledných dvoch neviem, nedostala som sa ani k lekárovi na potvrdenie..