Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@butterfly333 brala som iba femibion mesiac pred a sledovala som termin ovulacie. Milovali sme sa presne v den ovulacie po 4 dnoch bez seba a bum;)
@kuki13 tak to je super že sa vám takto hneď zadarilo. Ja verím že sa to podarí aj nám dúfam že tento rok. V lete budem mat 39.
@santine Držím ti palčeky, nech sa dá všetko čo najskôr do poriadku ❤
Tak dnes som si urobila digitálny test..chcela som ho urobiť až v utorok , ale urobila som ho dnes, je negatívny..počkám na menštruáciu a pôjdem k lekárovi, pre istotu, nech viem, či je všetko v poriadku 🙂 Prikladám link na článok, ktorý ma veľmi zaujal, týka sa DV https://ona.idnes.cz/ivf-geny-darovane-vajicko-...
@ivankalaco ahoj. Nečítala som celú diskusiu ale postrehla som že sa snažíte. Si po IVF alebo prirodzené? Lebo si tu hodila link o DV.
@ivankalaco ten negatívny test ma mrzí 😔 tak verim, že bude všetko v poriadku a môžete sa pustiť ďalej do DV . Každopádne budem na teba v utorok myslieť ❤️
@evita246 chystám sa na IVF s DV..
@ria294 Ďakujem 🙂
@ivankalaco drzim palce. Ja by som mala mat na druhý mesiac KET s DV.
@evita246 ahoj mna tiež čaka KET z DV myslela som,že stiham ešte toho mesiaca,ale takto vyzera,že pojdem až na mesiac,lebo mi mi nejak nechce prist ms
@janulka232 Ahoj. Držím palce nech to výjde. Ja musím ešte počkať lebo som po neúspešnom KETe. Teda sa uhniezdilo ale nevedia kde. Mam este zvyšky hcg tak musím počkať. A mala by som ísť v native. Ty si už mala DV?
@evita246 dakujem aj Tebe držim palce.Ja som mala v novembri ET z dv bolo to uspešne hned na prvy krat,ale zle to skončilo mala som mimomaternicove tehotenstvo.A teraz už možem ist na KET,ale nechce mi prist ms
@janulka232 daj si červené vínko a vaňu 😁. Kam chodíš?
@evita246 už ho pijem na litre a nič nepomaha😲 Ja chodim do Žiliny a ty?
@janulka232 ja do Brna😀
@
@janulka232 ake lieky si brala pri ET?
@evita246 ja som brala iba progesteron a ked som začala špinit tak ešte estrimax.Ja som pred darkynou nemusela brat antikoncepciu predtym sme skusili ešte nativ,ale nebolo vajičko tak hned som na to mala vklad s dv,kedže skoro rovnako sme mali cyklus
@janulka232 A pred ketom si nebrala nič na sliznicu? Si mala naplánovaný nativ IVF a už si mala aj darkynu? Wau🤗
@janulka232 ja som nebrala tiež antikoncepciu. Mam pravidelné cykly. Ale pichli mi nejakú injekciu .
@evita246 V máji ideš na Ket?
@evita246 ja som predtym mala ET ešte,len teraz pojdem na KET a teraz budem zase brat druhy den ms estrimax a potom progesterone.Ja som po liečbe z imunologie chcela ešte skusit s mojim vajičkom preto sme sa dohodli,že ked nebudem mat vajičko tak až potom berieme darkynu
@ivankalaco ak bude dobrá sliznica a bude folikul tak áno v native. Ak nie tak potom v júni s liekmi. Ja mám od liekov vysokú sliznicu 18 mm 😢
@janulka232 A koľko máš ešte mrazacikov?
@evita246 Držím ti palčeky, nech sa ti to už v máji podarí 🙂
@evita246 jedneho sme použili a ešte mame troch už sa na nich tešim snad si čim skor budem moct ist si po jedneho.Ale snad to už dopadne dobre so štastnym koncom.A ty maš kolko?
@janulka232 aj ja mám ešte troch. 2 vyšetrené pud a jedno bez vyšetrenia.
@ivankalaco ďakujem. Aj Ty ideš v máji?
@janulka232 nie pud 😁 ale pgd 😉
@evita246 Áno.. dohodnúť sa na IVF s DV..

@kuki13 tak to veľmi gratulujem. Aj si niečo brala? Ja všetko možné a zatiaľ nič.😐