Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@evita246 nie, ale idem do Reprogenesisu a tam sa dlho nečaká.. vraj už v júni môžem podstúpiť IVF
@ivankalaco ja som mala v Reprofite hneď v ten mesiac. 😁
@ivankalaco ahoj...aj ja idem do Reprogenesisu...16.5. ideme na konzultaciu, tiez by sme chceli v juni stihnut ivf....
Baby dúfam že tento rok bude NÁŠ 🤗
@haannka Ja idem 18.5 🙂
@ivankalaco super...tak hadam budeme pisat len same dobre spravy 😉
@haannka Dúfam , že áno, že to budeme mať čo najskôr za sebou a s dobrým koncom, ja sa tak veľmi teším..nepripúšťam si, že by sa to nemuselo podariť..verím tomu, že ten hore nám to tento krát už dopraje 🙏🙏🙏
@haannka ahoj Teba si ešte pamätam,ked si bola na vklad,ale nebolo to uspešne.Tento krat musi nam to všetkym vyjst
@janulka232 ahoj...ano...no u mna uz tych vkladov neuspesnych bolo habadeeeej....tak sme si povedali, ze este zazracne Brno a ak nic, tak koniec.
@haannka Vlastné vajíčka, alebo idete do DV?
@ivankalaco vlastne...chcem soft prip.nativ
@haannka Ja idem do DV..
@haannka tak držim palce nech je to tento krat uspešne
@janulka232 dakujem krasne aj ja to vsetkym nam hlavne tejto skupinke...
Ahojte dievčatá 🙂 Máte niečo nové? Mne zmenili termín z 18.5. na 21.5., lebo doktor, ku ktorému som objednaná ide na lekársky kongres 🙂
@ivankalaco a ty maš čo nove? Ako si dopadla u doktora? Ja idem v pondelok na injekciu,lebo mi už strašne dlho meška ms.A potom snad už pojdem na KET
@janulka232 ahojky, dobre, všetko v poriadku 🙂
@ivankalaco Ahoj, ja nic nove, v piatok budem mat vysledky z reumatologie, co som bola, tak som zvedava a objednam sa na konzultaciu do centra k mojej dr, chcem sa poradit ohladne diagnostickej laparoskopie, nez pojdeme do dalsieho pokusu. Ty si do ktoreho centra isla kvoli tym darovanym vajkam? Ty chces darovane vajicka, ci rovno embrya? Si spominala, ze to centrum je speci na starsie zeny? Nasla si nejake recenzie na nich?
@melmel78 Tak ti držím palce, nech máš dobré výsledky. Ja idem na vyšetrenia pred IVF 21.5. do Genesisu do Brna. Keď podstúpim IVF, čo dúfam bude čoskoro, tak budem mať DV..Idem tam na základe odporúčania, lekára som si vybrala sama, tiež podľa hodnotenia, ako ho hodnotili ženy, ktoré u neho podstúpili IVF s DV a podarilo sa IVF na prvý krát, tak dúfam, že aj ja budem mať také šťastie..
Ahojte, pridávam sa k vám... Po neúspešných stimuláciách pre IUI sme sa na odporúčanie lekára rozhodli pre IVF.. momenálne čakám na ms, a ideme stimulovať... Tiež mám reumatologický problém, no toho času som bez liekov, kvôli príprave na tehu...
@ketere Ahojky..vitaj 🌷🌷🌷 držím palce, nech sa IVF podarí 🙂
@ivankalaco ďakujem 🙂 neviem, prečo, ale strašne sa toho bojím...
@ketere Verím ti..aj ja sa bojím, ale keď si predstavím, že sa to podarí a budeme mať drobca, som ochotná preto urobiť čokoľvek..
@ivankalaco Tak to áno, verím, že sa nám všetkým čoskoro zadarí 🙂
@janulka232 Ahojky..na tej injekcii si bola?
dievcence ak sa smiem spytat kolko mate rokov? aj my by sme este tuzili mat ale neviem ci este do toho. Same to nejde ,chodili sme aj do centra a nic,potom som to uz na chvilu vzdala,ale ta tuzba je silna...
@ivankalaco Ahoj.Ano bola som včera na injekcii a už,len čakam kedy dojde ms
@ivana1234 Ahoj,kedže je tu tema 42+ tak asi sme tu skor ženy okolo 40

@ivankalaco takze ešte nemáš darkynu?