icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

butterfly333
5. sep 2016

@ivankalaco dakujem vekmi pekneee 😉 😉 😉

eliwedd
5. sep 2016

Vsetko je o okolnostiach, pristupe, individulanych zivotnych pribehoch a pod. Mama mala 36+ked som sa narodila. Dnes uplne bezne, poviete, ano. Ale v case, ked som bola dieta, som z detskeho pohladu pocitovala, ze je "ina" ako mamy mojich spoluziakov. Nevenovali sa mi tak detailne, ako by som si ja teraz predstavovala vztah s mojimi detmi. Napr. nasi nechodili na vylety a dovolenky so mnou. Nemala som tolko zazitkov ako moji rovesníci. Teraz su pre mna tieto veci uuplne nepodstatne, dali mi vybornu vychovu, naucili ma preciznosti a vytrvalosti,milujem ich. Ja mam 32+,o vytuzene dieta som zial prisla, a budem robit cokolvek aby som raz vlastne dieta mala,hoc aj v 40+. Preto nesudte, neradte,nemoralizujte iba ak, povedzte vlastne skusenosti. Zelam vsetkym vela sil ♥.

jojina11
5. sep 2016

@eliwedd musím povedať, že moja mama mala mňa v 39, bola som štvrtá v poradí, sama som mala prvé tri deti do 25,a keď som porodila Vladku mala som 39,presne ako moja mama, povedala som si, že stačí...Nie je to ľahké, neviem, či sa ešte podarí otehotnieť a donosit a porodiť, ale chcem to skúsiť, koli sebe, koli môjmu manželovi (som druhýkrát vydatá) a koli Vladke.... Počúvala som pozitívne aj negatívne názory, každý má na nejaký názor právo, ale tiež ma každý právo rozhodnúť sa podľa seba, takže všetkým, ktorí sa snažia želám šťastie a radosť a žiaden strach

ivankalaco
autor
5. sep 2016

@jojina11 Želám ti, aby sa ti to splnilo 😉

dziacka
Odpoveď bola odstránená
ivankalaco
autor
6. sep 2016

@dziacka Ďakujem veľmi pekne 😉 😉 😉

jojina11
6. sep 2016

@ivankalaco ďakujem

kakatulik
6. sep 2016

@ninmar14 inak ak ta na tej profilke si ty a nie tvoja dcera,tak potom klobuk dole a myslim,ze by nikoho ani vo sne nenapadlo ze mas po 40.tke..... 🙂

ella2015
6. sep 2016

Milé dámy, snažilky a všetky túžiace po bábätku. Kamarátka pred 2 dňami porodila krásne dvojičky a má 42 rokov, síce museli ísť vonku predčasne, ale nateraz je všetko v poriadku. Deti sa majú dobre, maminka síce horšie ale všetko sa spraví, takže nádej umiera posledná

ivankalaco
autor
6. sep 2016

@ella2015 Hneď by som s ňou menila 😉 Ja mám tiež dvojičky, ale už majú 23 rokov..želám detičkám a ich maminke veľa radosti a šťastíčka 🙂

dada7701
6. sep 2016

...baby mne sa teraz zhoršil stav s platničkami, takže dávam si prestávku so snažilkovaním...myslím,že ked začneme opat tak už budem v kategorii 40+, ale nevzdávam to....prajem všetkým,ktoré sa snažia,aby si čím skôr našli vytúžené dve čiaročky na testoch 🙂 🙂

ivankalaco
autor
6. sep 2016

@dada7701 Želám ti, aby si bola čo najskôr zdravá a mohla si sa snažiť s nami 😉

dada7701
6. sep 2016

@ivankalaco dakujem krásne, dúfam,že to čoskoro prejde....chcela by som este dat dcérke súrodenca, nech nie je sama... "ve dvou se to táhne líp" 🙂

ivankalaco
autor
18. sep 2016

Želám všetkým peknú nedeľu..ja sa už neviem dočkať, kedy sa budeme môcť začať snažiť. 20.9. idem na kontrolu, poctivo papkám Femibion, vitamín E a aj Ladeevitu. Tú mi odporučil lekár, že je dobré ju užívať nie len počas tehotenstva, ale aj pred otehotnením.. Pijem aj alchemilkový čaj..a verím na zázraky 😀

karmen007
19. sep 2016

@ivankalaco Ahoj, a môžem sa Ťa spýtať, jednu otázočku ? Založila si túto tému ženy nad 42 rok., ale veď ty máš už deti ? Ja som si myslela, že nemáš žiadne deti. Ja si myslím, že to je veľmi dôležité, ak žena ktorá, má nad 40 rokov nemá vôbec žiadne dieťatko, a tá ktorá ešte chce napr. 2 alebo 3 dieťa. To nie je to isté. Žena, ktorá mala dieťa 1 v 20 al. v 25 , a chce ešte i po 40 má si myslím už o budúcnosť postarané keďže má deti ako tá ktorá ich nemá vôbec. To je môj názor. Maj sa pekne. Píšeš, čo všetko užívaš, ja som užívala veľa prípravkov, a malo to veľmi malý efekt na otehotnenie. A takisto verím v zázrak, a ten sa stále v mojom prípade nedeje. Všetko dobré prajem.

ivankalaco
autor
19. sep 2016

@karmen007 Ahojky..spokojne sa ma môžeš opýtať, čo len chceš..rada ti odpoviem.. Ak žena už deti má, to neznamená, že nebude túžiť po ďalšom 🙂 Vždy som chcela mať veľkú rodinu.. Mám dospelé deti (23 a 19 rokov) s mužom, ktorý zomrel..Dnes mám iného muža, o dosť mladšieho ( o 7 rokov), ale tak to je dnes celkom bežné..ale k veci, on nemá žiadne deti a má ich veľmi rád..vieme sa o dieťatko po každej stránke postarať a nemám teraz na mysli len hmotnú stránku..svoje deti som si ako malé nemohla veľmi užiť, lebo som na ne zostala sama, keď mali 6 a 2 roky..musela som tvrdo pracovať a popri tom som študovala na VŠ..dnes už pracovať nemusím..nie preto, že by som bola bohatá, ale preto, že mám partnera, ktorý sa vie o rodinu postarať.. No a moje vyjadrenie k tomu, že mám o budúcnosť postarané 😉 Ja som nemala deti za tým účelom, aby sa mal kto o mňa v starobe postarať 😀 ale aby som mala koho ľúbiť 🙂 Ja som užívala iba kyselinu listovú..jeden mesiac a na druhý mesiac som otehotnela..bohužiaľ tehotenstvo skončilo MA v 11 týždni..Teraz užívam Femibion a Ladeevita, vitamín E ( posilňuje maternicu) a pijem alchemilkový čaj. Samozrejme sa aj trošku inak stravujem, je dôležité, aké potraviny človek konzumuje..Ty už detičky máš? Ak sa môžem opýtať, koľko máš rokov a ako dlho sa snažíš otehotnieť? Držím ti palčeky, aby sa ti to čo najskôr splnilo 😉 A ver tomu zázraky sa dejú, len niekedy to dlhšie trvá..

karmen007
19. sep 2016

@ivankalaco ďakujem ti za odpoveď. Mala si nie jednoduchý život, keď si zostala sama s 2 malými deťmi, prepáč. Si veľmi silná žena. A ten výrok - mať o budúcnosť postarané som myslela tak, že máš deti, ktoré ľúbiš, a ony zasa ľúbia teba. Tak som to myslela, že máš rodinku a zažila si tehotenstvo - ten krásny pocit, keď si čakala detičky. Tak som to myslela. A teraz keď máš priateľa a chceš s ním dieťatko - tak to je OK.
No a ku mne. Ja som veľa rokov nechcela deti - žila som takým komediantskym životom, spievala som v zboroch, chodila po dovolenkách, no užívala som si. Mám 40 rokov a 3 mesiace a s mužom som 10, 5 roka a za sebou len 2 IVF neúspešné. Keby bolo na mne som mohla do 40 mať minim. 7 IVF, ale môj muž na to nechcel veľmi dlho pristúpiť, stále rozprával, že chce aby som prirodzene otehotnela. Ale stále sa nedarilo. A teraz posledn. 6 rokov som prišla o prácu a ešte mi nevyšli tie IVF. A to beriem AD - 1 tbl ráno, potom Euthyrox na štítnu žľazu, vitamín C, vitamín D a Inovolic a manžel Folandrol. Tiež jem veľa zeleniny, športujem, som pozitívne naladená, veľa sa smejem, cestujeme a veľa čítam. A stále nič. Ale už kašlem na to. Moja psychika je veľmi citlivá, a preto už sa zmierujem, s tým čo je. A také rady, že otehotnejú i 42, 43, 44 ročné, to už nechcem počúvať. Ak ma bude mať Boh rád i po tých rečiach v minulosti (o nechcení dieťaťa), tak sa stane zázrak a budem mať bábätko. No uvidíme. Nesmiem o tom veľa hovoriť a na to myslieť, lebo všetkého veľa škodí. Ale tak. Uspokojiť sa s tým, čo máme a nemyslieť na to čo nemáme. Ťažiť z toho čo máme, to je moja filozofia. Maj sa krásne. A nechcela som ťa spovedať. Ešte raz prajem všetko dobré.

ivankalaco
autor
19. sep 2016

@karmen007 Ďakujem ti za odpoveď.. ja mám detičky 3 ( prvý krát som mala dvojičky).. 😉 Tiež ti želám všetko dobré 😉

miriamn76
27. sep 2016

@butterfly333 Ahoj. Mozem sa opytat brala si gynex kvapky? Nevies mi povedat ako sa to berie ci v prvy den cyklu a mozem cely cyklus ci ako? Uvazujem ze si objednam

butterfly333
27. sep 2016

@miriamn76 gynex som brala asi pred rokom neviem presne ako som to brala ala od 1dc no vážne neviem ako dlho.

miriamn76
27. sep 2016

@butterfly333 Dakujem uz som objednala zajtra dojde tak nastudujem letak☺len som chcela vediet ci sa moze len do ovu ale stale to tam asi nebude lebo na nete som sa docitala len ze ked sa zisti tehotenstvo tak prestat uzivat

julie_k29
27. sep 2016

Dobrý deň, som študentka medicíny a píšem diplomovú prácu na tému Vplyv autoimunitných ochorení na plodnosť u žien. Veľmi by mi pomohlo, ak by ste obetovali 3 minútky Vášho času a vyplnili mi dotazník. Ten je určený ženám, ktoré počas života boli tehotné, alebo sa aspoň pokúšali otehotnieť, či už sú to ženy zdravé alebo trpiace akýmkoľvek ochorením. Dotazník je samozrejme anonymný. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P

mimik07
30. sep 2016

Ahojte. Pridavam sa. Budem mat 42 v decembri, tiez sa od januara snazime, ale zatial nic. Mam 4 deti. No noveho manzela a chceme spolu dieta. Teraz sme zacali uzivat kvapky Gynex, 2 tyzdne dozadu. V novembri idem na preventivku gynekologovi, tak ak dovtedy sa nepodari, budem to snim riesit. Umele oplodnenie nechceme. Tak drzim palce vsetkym nam 40+

mimik07
30. sep 2016

@miriamn76 Gynex jasom zacala uzivat 2.den menzesu lebo vtedy mi kvapky prisli. V podstate ho mozes brat tak od zaciatku menzesu, lebo sa uziva 3 tyzdne a tyzden musi byt pauza.

miriamn76
30. sep 2016

@mimik07 Dakujem. Zacala som ho vcera. Mne to aj tak nebude dobre vychadzat lebo mam cyklus 25-24. A pomohol ti?

miriamn76
30. sep 2016

@mimik07 A uz som si precitala ze len druhy tyzden ich beries☺tak dufam ze nam zaberu😀

jojina11
30. sep 2016

@mimik07 držím palec, bude to ok

mimik07
6. okt 2016

Ahojte babulky, tak ako, mate niektora nieco nove? Ja zajtra koncim s uzivanim Gynexu kvoli tyzdnovej pauze. O tyzden vo stvrtok by som mala dostat menzes, na ktory sa zatial vobec necitim, co inokedy sim mala priznaky hned po plodnych dnoch, asi 13 -10 dni pred. Mozno ich nemam kvoli gynexu, ale tak dufam ze budem v tom, nakolko ma ani prsia nebolia, co mna bolievaju. V predoslych tehotenstvach ma takisto neboleli,zacali az ovela neskor. Tak dufam zatial.

miriamn76
6. okt 2016

@mimik07 Ahoj. Tak ja som mala dostat v nedelu zatial ich nemam no testy negativne a tiez ma teraz ani prdia nebolia ako inokedy. Ani naznak ze by mrcha chcela dojst. Som zvedava co vlastne sa deje

mimik07
6. okt 2016

@miriamn76 tak testy mozu ukazat aj neskor. Drzim palce a daj vediet 😊