icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

darci17
29. apr 2018

@ketere áno, v agel centre. Aj ty tam chodíš?

ketere
29. apr 2018

@darci17 ano chodim k nej, cely ten dlhy cas... najmilsia Dr.aku poznam.. ale ja k nej chodim do statnej - tam robi utorky..

darci17
30. apr 2018

Ahojte, viete o nejakom produkte na finančnom trhu, ktorý sa dá využiť počas tehotenstva alebo materskej. Keď som čakala druhu dcéru, bola som na rizikovom, priplacali mi k pn a potom aj prvý pokrok, čiže materskú som mala dobre zaplatenú. To som si predtým priplácala pár peňazí na socialke.

ketere
30. apr 2018

@darci17 tiež som to tak mala.. ale teraz to pripoistenie v Sociálke (pokiaľ si riadne zamestnaná) už nefunguje ☹

darci17
30. apr 2018

Škoda, no aspoň raz sa podarilo využiť nejaký ten benefit. Kedy začínaš stimulovať? Či ešte čakáš?

melmel78
30. apr 2018

@slavka11 viem, ze vtedy antikoncepciu velmi vychvalovali, ze upravi cyklus ( co je v podstate pravda, ale len ak kratko uzivas) alebo ze sa znizi rakovina krcka maternice, atd..Proste taketo kecy nam tlacili do hlaviciek. Ono to je so vsetkym tak, ze vsetko ma svetlu aj tmavu stranku. Ja som ju zial brala cca. vyse 10rokov, mozno s malymi prestavkami. Aj v mojom okoli mam zeny, co to uzivali a nemali ziadne problemy. Je to pripad od pripadu, na kazdu to reaguje inak. Ja som zial ten horsi pripad. Vsetko so vsetkym suvisi, aj to stres je nas nepriatel, nezdravy zivotny styl, o tom by sme si tu mohli dlhe hodiny pisat. V kazdom pripade som tu a teraz a chcem byt mamou. Uz nema vyznam plakat nad tym co bolo, zaujima ma, co bude teraz.

melmel78
30. apr 2018

@darci17
@haliee dievcata sa tu zapletiem s tym reumafktorom aj ja trochu, lebo ma to zaujima. Nedavno som bola pre vysledky na reumatologii a napriek tomu ze som mala RO52 silne pozitivne, tak som mala vysledky z krvy negativne. Vraj vsetko ukazkove, ale este ma poslala do NURCH do Piestan pre istotu. Stretli ste sa s tym, ze ste mali negativne a napriek tomu bol problem?

ria294
30. apr 2018

@melmel78 ja som zase opačný prípad, nikdy som žiadnu antiku neužívala, žiadne hormóny ,nemám za sebou žiadne vážne zdravotne problémy a už cca 5rokov sa pokúšam o babo. Mam za sebou ivf, zopár softov, a moje vaječníky už neprodukujú vajíčka. Takze idem do prechodu. Tažko povedať, čím to je 😢

darci17
30. apr 2018

@melmel78 ahoj, ja ti neviem odpovedať, len teraz mi brali krv a o mesiac kontrola výsledkov. Pýtala si sa? Čo ti povedali. Veď snáď v Piešťanoch budú vedieť.

kakatulik
30. apr 2018

@ria294 to fakt? To mi je luto.

ketere
30. apr 2018

@darci17
Ahojte, tak od dnes stimulacia.. gonal 187.5j a meriofert 75. Drzte palce, nech je vsetko ok, strasne sa bojiiim...

ceklis
30. apr 2018

@ria294 ahoj :( to mi je veľmi luto, nechápem ako je to možné. Myslíš že to bolo tými stimuláciami? A amh máš už nulové? Čo na to doktori v centre?

darci17
30. apr 2018

@ketere to máš v pohode, ja som mala 225 gonal a tiež 75 meriofert. Neboj sa, to das. Kedy máš kontrolu? Ja som bola taká nafúknutá z toho, ale to je normálne.

ria294
30. apr 2018

@kakatulik
@ceklis AMH mám 0,03 takže žiadna sláva . V car mi povedali, že aj keď je AMH 0, neznamená že vo vaječníkoch nič nieje, len otehotnieť to by bol zázrak. Ale telo sa niekedy sprava čudne, tak všetko je možné. Odporúčajú kontrolovať vaječníky v native, ak sa tam niečo objaví, skúsiť ist na odber a uvidí sa ďalej. Len som chcela povedať, že to že človek nikdy neužívala HAK ešte nezaručí , že vaječníky budú Ok.

melmel78
30. apr 2018

@ria294 to mi je luto 🙁. Kolko mas rokov? Mas uz deticky ci este nie? Vies ono je to zial dane hned ako sa narodime ze ktora aku zasobu vajok bude mat. Vraj ak menzes zacne v puberte neskoro je velky predpoklad ze skor pride menopauza a este je to dane aj geneticky po mame. Kde si chodila na kliniku?

melmel78
30. apr 2018

@ketere drzim palceky hlas sa nam ako pokracujes 😉. Aky protokol ti dali?

ceklis
30. apr 2018

@ria294 tak ja mám tiež nízke amh, no nie až takto :( moje bolo 0,17 v 2015 a podarilo sa otehotnieť prirodzene. Teraz po 3rokoch mám s užívaním nejakých vitamínov dokonca 0,59 a skúsila som práve ten nativ. Ak nevyjde, tak určite skúsim opäť, prišlo mi to take celkom bezbolestne a veľmi rýchle. Moooc držím palce nech sa nájde krásne vajko a určite sleduj každý cyklus. ✊🏻✊🏻✊🏻❤️❤️❤️

ria294
30. apr 2018

@melmel78 teraz som mala 41, deti nemám žiadne. Viem , že je to dane s akou zásobou sa narodíme.Mamina išla do prechodu 54 a babina 58. A ja som dostala ms v 13-tich. Štítnu žľazu mam tiež v poriadku a nikdy som nepodstúpila ani žiadnu operáciu ani ďakujem bohu vážnu chorobu. Tak ja nejako nezapadam do štatistík 🙈 som výnimočná 🙊 ale tak som optimista a verim na zázraky 😉 chodím do RF Brno

melmel78
30. apr 2018

@darci17 ano dlho trva kym su vysledky to aj zabudnes ze si bola u lekara. Ano pytala vraj to nemusim nejako riesit a patrat po tom ze to moze byt zvysene aj zo stitnej na ktoru sa liecim. Znaci to nejake autoimunitne ochorenie ale hodnoty klesli na normu oproti vysledkom spred roka. CRP ASLO negativne a Krvny obraz vitaminy ukazkove. Som rada ze nemusim cpat lieky do seba. Len pre istotu ma poslala do Piestan. Zevraj mi pride cca do mesiaca termin kedy mam prist. Lebo ma bolia sem tam klby na ramenach a bedrove. Len som niekde citala ze su pripady ked vysledky vyjdu negativne a pri dovysetreni sa zisti nieco

ria294
30. apr 2018

@ceklis ďakujem aj tebe a všetkým ženám túžiacim po bábätku prajem, aby sme ten svoj sen dosnivali v štastný koniec ❤️ Aké vitamíny si užívala, lebo mne nepomohlo nič.

ceklis
30. apr 2018

@ria294 no, len take klasické asi. KoenzynQ10, vitamín D3, sarapis plus, melatonin, kyselinu listovú a vitamin c. A neviem či týmto, ale v 10/2017 som mala amh 0,23 a teraz 04/2018 0,59. Tak neviem :( ale to amh je ozaj len jedno cislo z mnoho :( je to obrovský zázrak to malé voňavé bábätko 🤱🏼

ketere
1. máj 2018

@melmel78
@darci17 dakujem 😉
Prvu kontrolu mam v piatok, tak sa ozvem, ci je uz nieco vidiet...

darci17
1. máj 2018

@melmel78 ahoj. A idete čakať kým sa vyjadria v Piešťanoch alebo sa budete snažiť aj bez ich vyjadrenia?

santine
1. máj 2018

Ahojte, tak my sme mali zacat so stimulaciou pred iui, ze vyskusame tuto metodu, ze sa mam objednat cez ms... ale v centre mi dali termin neskor, o 2 dni, lebo vikend a doktor je prec, takze stimul. nestihame. Urobili mi uzv a folikul je tam aj bez toho. Vo stvrtok dalsi uzv a potom ak to bude ok, tak injekcia a snazime sa cez vikend. Tak som zvedava. Pretoze teraz nemame dobry spg.

melmel78
1. máj 2018

@darci17 urcite sa budeme snazit prirodzene nebudeme cakat na Piestany. To beriem ako hotovu vec ze vsetko bude ok ale pre pokoj duse tam pojdeme 😉. Akurat mi meska menzes zasa z tych hormonov co som brala alebo tym ze som bola chora a tiez brala masticku do posvy kvoli nejakej bakterii. Tak som nervozna lebo by sme chceli zacat

ivankalaco
autor
2. máj 2018

Ahojte dievčatá 🌹🌹🌹 Čo máte nové? Ja som už každý deň myšlienkami v Brne, pomaličky sa mi to kráti.. Včera som sa musela zasmiať..chceme vklad dvoch emryí a môj muž to berie tak, že budeme mať dve deti a hotovo..ach tá mužská nevedomosť.. 😍😍😍

ketere
2. máj 2018

@melmel78
Len k tým Piešťanom... až Ti dojde predvolanie, tak to trvá aj vyše mesiaca.. a tam pri vyšetrení Ti nepovedia nič, zoberú Ti krv, Dr.spíše všetko čo mu povieš, vyšetrí Ťa, prípadne pošle na rontgen, a povie Ti, že vyjadrenie príde poštou, pretože musí čakať na snímky z rtg a vysledky z krvi. Až Ti príde vyjadrenie trvá aj 3-4 mesiace... A čo sa týka tých lekárov čo sú tam - bola som u dvoch - a ani jeden ani druhý, žiadna sláva... :-/ ...naposledy som už vyšetrenie tam už odmietla, lebo viac mi poradí moja Dr. ako v Piešťanoch...

darci17
2. máj 2018

@ketere ja si myslím to iste. Doktorke som hneď povedala, že ja do Piešťan nepôjdem, že jej dôverujem. Naozaj som ešte nestretla doktorku s takým záujmom. Viem, že sama liečila, čo v Piešťanoch opomenuli. Ale samozrejme to je rozhodnutie, ktoré musí človek urobiť sám.

santine
2. máj 2018

@ivankalaco velmi drzim palce, veru, ten maj je uz tu. Nahodou dvojicky su super 😃 dve babatka "jednou ranou" 😉 drzim palce....
My mame nativ cyklus zase raz, len so sledovanim na uzv a prip. injekciou na vyvolanie ovu a planovane snazenie. Je to loteria, mozno vyhrame.

ivankalaco
autor
2. máj 2018

@santine Ďakujem 🌷🌷🌷 Aj ja tebe držím palce nech sa zadarí ❤