icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

rula
2. máj 2018

@ivankalaco ahojkyyy, drz sa, verim ze si prinesiete domov pekne bublinky🙏

janulka232
2. máj 2018

@ivankalaco držim palce nech vyjde to na prvy krat a hned dvojičky.Ja tiež som už myšliekami ako to tento krat dopadne.Konečne došla ms a 11.5.by som mala ist na sono.

nikolajka2
3. máj 2018

ahojte babenky, chcem sa spytat, chodi niektora z Vas do reprogenesisu Brno. ja sa tam chystam,len akosi malo sa o nich pise.Mate dobre ohlasy na nich?

ivankalaco
autor
4. máj 2018

@nikolajka2 Ahojky 🌹🌹🌹 Ja idem 21.5. k M.Š. Som aj na emimino.cz a tam je téma Car Reprogenesis..prikladám link, ak sa ti bude chcieť, tak si prečítaj https://www.emimino.cz/diskuse/car-reprogenesis...

darci17
4. máj 2018

@ketere ahoj, daj potom info, či postupujete podľa plánu🙂, držím palce

ketere
5. máj 2018

@darci17 Ahoj, bola som včera na utz, ešte nebolo nič vidieť, bol to 6dc. V pondelok idem znova, tak sa hádam niečo objaví... Od zajtra ku gonalu a meriofertu pridávam olgalutran.. Hádam to neskončí neúspešne, ako prvé dve stimulky na IUI (vaječníky absolutne nereagovali) :-/

rula
5. máj 2018

@ketere ahoj a Ty vlastne ides na IUI alebo Ivf? Kolko si platila za injekcie a lieky? A kde si si ich kupila?

ketere
6. máj 2018

@rula teraz na ivf, preroze aj spermiogram je zly... injekcie som kupovala v lekarni pri ferticente, a bolo to zhruba 400€

melmel78
7. máj 2018

ahojte baby, mne meska menzes, prve dva prisli normalne po tych hormonalnych stimulaciach po IVF a treti nie a nie prist. Nie som tehu, len ma stve, ze sa chceme zacat snazit a nic z toho. Mala ste niektora pocit sucha v posve? Co Vam pomohlo? Lebo mi ako keby chybal ten hlien. Brala som tento cyklus krem Dalacin, tyzden, kvoli bakteriam, co nasli. Mozno ten sposobil to vysusenie a tiez mozno meskanie menzesu. Neviem. Zacala som si merat aj bazalnu teplotu a teda riadne hory tam mam? Raz hore raz dole, mali ste aj vy takto? Co som si citala tak okolo ovulacie by mala byk krivka vo zvysenej teplote. Ja som nic take nemala, skace hore a dole

ketere
7. máj 2018

@darci17 Ahoj, tak dnes kooopec malých folikulov, v stredu ultrazvuk znova..

darci17
7. máj 2018

@ketere ahoj, práve som ti išla písať🙂. To je dobre? Tie malé foliky? Ako sa cítiš? Hormóny v pohode zvladas?

ketere
7. máj 2018

@darci17 Asi hej, nepovedal Dr. nič, som len 9dc, najväčší 1 mal 13mm, ostatné sú drobné..
Cítim sa celkom dobre, len sa mi strašne točí hlava, neviem či z toho, alebo z počasia.. ale som ako oťapená 😀

darci17
7. máj 2018

@ketere bude to dobre, hlavne nech je vajko a veľa šťastia k tomu🙂

ketere
7. máj 2018

@darci17 ďakujem :-*

melmel78
7. máj 2018

@ketere tiez drzim palce a hlava sa ti toci urcite z hormonov ale pokial nic ine len toto tak je dobre 😉. Male foliky este porastu a pred odberom bude niekolko dominantnych ktore vyberu. Hlavne aby si ich mala co najviac a kvalitnych a aby sa dobre oplodnili. Citam si vasu diskusiu tak ma to zaujima.

ria294
7. máj 2018

@melmel78 všetko môže byt pozostatok zo stimulky. Telo potrebuje čas, aby sa dalo do poriadku a musí si zvyknúť na to, že pracuje bez hormónov, je možné, že par cyklov nebudeš mať ovu, ms ti môže tiež meškať. Skakave teploty sú spôsobené nerovnováhou hormónov. Viem, ako to je sama som si tym prešla. Čo sa týka pocitu suchosti v pošve, môže to všetko súvisieť s tym. Neboj všetko bude v poriadku, len to chce čas a trpezlivosť 😉

ketere
7. máj 2018

@melmel78 dakujem 😉
...a tie foliky co nedorastu, tie sa tiez vyberaju, alebo nie? To len aby som bola mudrejsia 😀

maca2017
7. máj 2018

Ahojte. Mam k dispozicii Utrogestan. Jedno balenie cele, z druheho 4 tbl. chybaju. EXP. 03.2020.

melmel78
8. máj 2018

@ria294 dakujem ano tiez si myslim ze pozostatok zo stimulky. Hoci prve dva cykly prisli normalne a neviem preco tento zrazu nie. Kolko tebe trvalo kym sa to nastartovalo? Co si preto urobila? Zacala som pit caj z dateliny vraj pomaha na cyklus. Tiez beriem matersku kasicku davam si Konopny a Ostropestrecovy olej. Vitaminy na podporu plodnosti. A aj tak nastal problem.

melmel78
8. máj 2018

@ketere nie tie male ostavaju to zanikne a dr po vklade bude sledovat aby sa z nich nestali cysty. Po vklade embryjka bude telo pod este vacsim tlakom hormonov ak otehotnies. Ak ti nebodaj este pichnu po vklade Pregnyl tak sa nedaj telom oklamat. Ten navodzuje podobne priznaky ako v tehotenstve. V podstate pre vacsinu zien je cely proces okolo toho v pohode a najhorsie je to cakanie ci to vyslo. Ja som si x krat povedala ze budem kludna. Aj som bola az kym sa neblizil den D. Ale to je normalne 😊.

juliet86
8. máj 2018

@santine aku injekciu mavas a ako na nu reagujes? Dik

ria294
8. máj 2018

@melmel78 je to individuálne , kedy sa s tym telo vyrovná. Ja som po stimulkach mala tiež najskôr cyklus Ok, po jednej som sa dávala ale do poriadku skoro rok. Ale v mojom prípade to bolo aj tym, že mi dali vysokú dávku hormónov a moje telo na to zareagovalo opačne a vystavilo mi to vaječníky. Vtedy som sa dávala dohromady cca rok.

santine
8. máj 2018

@juliet86 Ovitrelle, HCG hormon. Znasala som to dobre, bolo mi trosku inak, ale nic neprijemne 🙂 nemala som stimulaciu, takze OHSS nehrozil.

juliet86
8. máj 2018

@santine a kolkokrat si di uz dala ovitrelle? A v akej dobe si ho zvyknes pichnut? Ja som si dala raz. O 8 00 rano cca o 8 hodin ma velmi rozboleli vajecniky a straaasne nalady ma chytili hnev plac podrazdenost.

santine
8. máj 2018

@juliet86 tak to s tebou trosku zamavalo 🙂 ja som mala iba tuto jednu injekciu na pokyn lekara. Mala som si ju pichnut o 22:00, o 36 hr sa mala spustit ovu. Podal mi ju muz o 23:00. Pocity nic vynimocne v mojom pripade. Tipujem, ze ovu som mala mozno uz aj skor, navecer, taka pichava tahava bolest na strane folikulu vpravo. V den vpichu doobeda bol folikul 21 mm, lekar povedal, ze ovu obyc. nastava pri 20-22 mm. O cca 3 dni potom prisli take mierne pocity, velmi slabe krce ako pri zaciatku ms. A som nejaka rozjedena, viac nez zvycajne 😝 zeby ten progesteron? A teraz si uz ok? Kedy cakas ms?

juliet86
8. máj 2018

@santine no zamavalo to so mnou vcelku dost. Folik som mala v stvrtok rano 18 mm. V piatok 8 00 injekcia styk sobota okolo obeda nedela pdvecer a nic z toho 🤔🤔🤔 super ze ti nic nebolo asi si to prespala co bolo super! Ja som uz bola dalsi den fresh. Len so mnou aj antika vedela takto zamavat...ms uz odvtedy prisla a buduci tyzden dojde urcite zas lebo v plodnych dnoch 9ty az 20ty 🤣🤣😋😋 som bola odcestovana.... kolko takychto cyklov planujete? Ja som sa docitala ze vyznam ma 6. Ak sa to dovtedy nepodari tak uz to netreba skusat a treba ist na inseminaciu

ketere
8. máj 2018

@melmel78 dakujem za vysvetlenie. Vkladat budeme az buduci mesiac (vraj sa tym znizi riziko vzniku ohss)

santine
8. máj 2018

@juliet86 chceli sme iui, ale nestihla som hyfosy ani stimulaciu. Teraz mame este 9 dni na rozdodnutie, co dalej, ms cakam tiez bud.tyzden. My mame zly spg a tak lekari povedali, ze v nasom veku radsej uz odporucaju ivf. Kolko mas rokov prosim ta, ak sa smiem spytat? Vraj iui a planovane snazenie maju velmi podobnu pravdepodobnost uspesnosti.

santine
8. máj 2018

@juliet86 inak aj so mnou atk takto kyvala, ze som to ani nebola ja. Brala som ju par mesiacov velmi davno....

juliet86
8. máj 2018

@santine ja mam rokov menej ako vy ale vasa skupina mi pride velmi k veci tak si chodim po rozumy. Mam 32 a snazime sa uz cez dva roky. Konecne sme sa odhodlali na vysetrenia. Ja sa javim ok manzel ma horsi spermiogram.... a vy ste na tom ako? Chodime do reprofit brno