Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@santine a podla mna aj vy 🙂 🙂 uzasne ze mas vsetko fresh!!! Hej ta vzdialenost je trooosku organizacne narocne. Pozri ono moj muz je zdravy mlady aktivny a aj tak spg nie je v norme... v tomto je vek len cislo a je to individualne! Moc vam drzim palceky. My sme zacali draheho dopovat vitaminmi plus macca plus kotvicnik tak asi koncom maja skoci na kontrolny spg so mnou do brna ze ci sa po troch mesiacoch daco nezlepsilo
@juliet86 moj mal spg dobry na jesen, az na horsiu morfologiu a teraz na jar ovela horsi 🙁 ale ani sa necudujem, teraz pracoval 12 hodin v plnom sustredeni 3 dni v kuse, samy telefonat... mna by uz davno piclo. Uz ani nespi poriadne. IT oblast. Dufam, ze sa tych projektov uz niekedy zbavi. A to bol v super kondicke kedysi, slapat do kopca na bicykli, skialpovych lyziach, bezat 40 km, to je jeho. Vraj C vit pomaha. Berie este Folandrol.
@ketere supeer 🙂 dobry vykon 7 vajok, este je dolezite, aby boli vsetky pouzitelne, cez uzv to nie je zial vidiet, len velkosti. Cize poslednu injekciu pichas zajtra a v sobotu rano odber ano? Drzim velmi palce a nemas sa coho bat, nachvilu ta uspia a o 10-15minut su hore 🙂 . Ohlas sa ako pokracujete
@melmel78 ďakujem.. áno posledná pichačka zajtra, večer o 22,00 zasa niečo, a v sobotu ráno odber. Vklad je posunutý kvôli hroziacemu ohss, kvôli tomu, že možné tehotenstvo=zvýšené hcg ho ešte viacej zhoršuje, tak aby nebol problém, keďže pri mojich PCOS a veľmi veľa vajíčok hrozí... Ale údajne majú lepšiu úspešnosť tehotenstiev z KET ako z ET. Tak uvidíme, držím sa rád lekára 🙂
Baby poraďte prosím čo na kvalitu vajíčok? Brala som už asi všetko.
@butterfly333 ahoj a co si konkretne brala na vajka? Kvalita je dana zial aj vekom, to asi vies, ale podporit ich mozes napriklad Materskou kasickou, Macou peruanskou, Kotnicnikom, pripadne DHEA je na zlepsenie kvality vajok. Ja som DHEU brala, lebo sa tradovalo, ze zvysuje AMH, aj na zahranicnych forach som to citala. 3 mesiace pre IVF v kombinacii s Macou peruanskou a Kotvicnikom a cuduj sa svete, zabralo. Vtedy sa mi aj cyklus krasne upravil,
@melmel78 aj materskú kašičku aj inofolic.,combi,plus clostil už tretí cyklus. Vitex vit E D no už asi všetko. Skúsim asi to dha ktorú by si mi odporučila? Lebo je toho veľa.
@butterfly333 no vela toho mas za sebou len asi nie je dobre vsetko prekombinovat. Niekedy je to na skodu. Skus postupne skusat. Vyskusaj Dhea od Swanson+ Maca peruanska+ Kotvicnik. Tieto spolu. Dhea 60mg max denne. Ibaze predavaju tusim 30mg balenia uz si nepamatam. Treba brat 3 mesiace aby malo efekt. Z Dhea sa ti moze mastit plet vlasy. Skus pozriet temu na konikovi o Deha je tu viac tem. Tam baby pisu skusenosti davkovanie. Mne tych 60mg odporucala dr. Dhea je antioxidant na omladenie vajecnikov
@melmel78 našla som toto je tam 120mg dha co povieš?

@juliet86 ja 41 a muz ma 44. V RF Brno sme boli tiez, ale potom sme sa koli vzdialenosti rozhodli pre centrum v BA. Ja som ok, vysledky v norme vsetky, nic neznizene, nic nezvysene. Ty si este vekovo ok, urcite sa k babatku dopracujete 😊