Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ivankalaco ahoooj , jaaa, nic, mam cysty, co je prejavom hormonalnej nestability, takze mam na mesiac antiku, aby sa to ustalili a potom zacnem stimulku, injekcie mam uz doma.
@rula Do ktorého centra chodíš?
@ria294
@ivankalaco ahojte, mate prosim nejake konkretne skusenosti ako to funguje pri DV? Ako dlho a akym spôsobom hladaju darkynu? a kolko embryi je v cene DV? ci to v kazdom CAR je ine?
@ceklis Ja mám zatiaľ iba teoretické informácie, praktické ma dúfam čakajú už na budúci mesiac..Záleží od centra, my ideme do Reprogenesis do Brna, tam sú kratšie čakacie doby, písala som so ženami, ktoré čakali od 2 týždňov do 2 mesiacov, záleží, akú má kto požiadavku na darkyňu..Čo sa týka množstva, tak to nie je obmedzené, my chceme 2 vložiť a zvyšok zamraziť..samozrejme sa môže stať, že darkyňa nič nevyprodukuje a tak ďalšiu darkyňu hradí centrum..
@ivankalaco a požiadavky na darkynu si môžeme dať my? Ja som myslela že to oni hľadajú nejaku vhodnú, že rovnaku krvnú skupinu musí mat, či ako? :(
Super, že budes mat aj reálne info, držím moc palce, ja pôjdem asi ma jeseň keď nevyjde teraz ivf
@ceklis Vypíšeš dotazník, kde môžeš napísať napríklad akej farby má mať vlasy, oči, váhu, výšku, vzdelanie..môže byť aj krvná skupina, ale to myslím nemá zásadný vplyv na IVF..to len ak by dieťa niekedy v škole preberalo krvné skupiny a dedičnosť, tak by mohlo prísť nato, že jeden z rodičov nie je biologickým rodičom..ak sa podarí IVF, tak svojmu dieťaťu nehodlám vešať na nos, že je z darovaného oocitu..a na moju žiadosť to ani nikde nebude vedené..
Ahojte, nedávno som objavila túto diskusiu a keďže riešite tému, ktorá sa ma tiež týka, chcem prispieť svojou skúsenosťou. Po rokoch neúspechov som sa rozhodla pre DV. Celý proces sme podstupili v Brne. Všetko prebehlo velmi rýchlo. V decembri prva navsteva. Výber vhodnej darkyne cca do mesiaca (kriteria - krvna skupina, vyska, vaha, farba vlasov, oci, vzdelanie a zaluby). V priebehu januara, februara zosuladenie cyklov. V marci odber vajicok (8). Po predlzenej kultivacii ostali len 2 blastocysty. (jedna vlozena, jedna zamrazena). Prvy ET nevysiel. O mesiac KET - zatial uspesny (7 tt) (ale po predchadzajúcich skúsenostiach - este viem, ze nie je nic vyhrate). Tak smelo do toho.. 🙂
@blue2018 Držím palčeky, nech všetko dobre dopadne ❤❤❤
@ivankalaco Do BA Ferticent
@rula Rozhodli ste sa sami, alebo ideš na doporučenie?
@ivankalaco nooo, ja som to nechcrla vobec, manzel ano, a gynekolog povedal, ze uz nemam naco cakat, cakal na moj suhlas a okamzite vypisal papiere, povedal ze dr. Marsik je odbornik a urcite sa to podari.
@rula Samozrejme, že sa to podarí, nad inou variantou ani neuvažuj ❤
@ivankalaco
@ceklis
Dakujem 🙂;
vo stvrtok ma caka prva usg kontrola v Brne, tak verim, ze bude všetko ok 🙏
@ivankalaco ano, vyjde to, lebo som to takto nechcela. verila som, ze sa podari prirodzane. toto beriem ako povinnu jazdu.
Verim, ze aj Ty dojdes do porodneho ciela.
Ahojte ja mam teraz vo štvrtok ket s darovanymi vajičkami snad teraz to už dobre dopadne
@ivankalaco Tebe sa to už bliži potom daj vediet ako si dopadla v centre
@janulka232 Jasné dám vedieť, držím ti palčeky, nech je všetko ako má byť ❤❤❤
@ivankalaco ďakujem,len trošku mam obavy,lebo mam 24mm cystu,že asi aj preto mi tak dlho meškala ms.
@janulka232 Ja som čítala, že cysta nie je problém pri IVF..tak žiadne strachy, bude dobre 🙂
@ivankalaco tak aj doktor povedal,že nemusim sa bat,že ona sa vstrebe tak snad ma pravdu.To budu zase dlhe dva tyždne
@ceklis momentalne absolvujeme uz 2. Cyklus s darovanymi vajickami (1x ET, 3x KET v prvom cykle a teraz mam prvy KET v druhom cykle) 2x som otehotnela, teda 3x ale raz bolo biochemicke. Raz som potratila a teraz som znova tehotna, ale len v 5tt.
Chodim do Gynfivu v Ba, su vyrazne najlacnejsi zo vsetkych, mas garantovanych 6 embryi.
@joannita ja stále verím že sa nám podarí niečo ešte zo mna vydolovať a že vyjde ivf 🙏🏻 Snáď. Uvidíme zajtra na kontrole, len sa strašne bojím, či tam niečo bude 😇 keď to nevyjde, tak dám v lete pauzu a na jeseň asi skúsime DV
Moc moc držím palce nech to už všetko dobre dopadne. ✊🏻❤️
@ceklis ja zatiaľ nemám skúsenosti s DV, tiež len dávam dohromady informácie 🤔 , rozmýšľam nad tym, len ešte nie som nejako rozhodnutá 😔 aj keď už asi veĺa času nemám . Prajem ti, aby ti to zajtra na kontrole dobre dopadlo ❤️
@ivankalaco ty sa nám len pekne držkaj, nahoď sexi outfit😜 a ver len tomu, že všetko dobre dopadne, že sila myšlienok a túžba stať sa matkou, bude splnená ❤️ Potom napíš, ako to prebiehala, aby som sa dostala viac do obrazu a nabrala inšpiráciu 😉
@ria294 Ďakujem 🌷🌷🌷 Verím tak, že viac sa už ani nedá 😂 Určite napíšem, ako to tam prebieha, aké nám urobili vyšetrenia, koľko sme tam boli.. ❤
Dievčatá, som hotová..... ono sa to podarilo...... som 6 TT a nemôžem tomu uveriť.... strašne sa bojím
@dolynkag Gratulujem 🌷🌷🌷🌷 a neboj sa, určite bude všetko v poriadku ❤
Inak prvé dieťatko sa nám podarilo po 11 mesiacoch/o týdeň maturuje/, druhé asi po 6 mesiacoch a tretie po 4 rokoch...... a metóda u všetkých bola sviečka - hore zadok a nohy na niekoľko minút...... u všetkých troch.....

@rula ahojky 🌷🌷🌷 a ty čo máš nové?