Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
kočkyyyy.. tak práve volali z CAR... tak počiatočné číslo 20, z 20 oocytov bolo 15 oplodnených prirodzenou cestou, a z 15 embryí sa do štádia blastocysty dostalo 11 !!!! takže dnes mrazíííme 11 kúskov 😍
@ketere To je super 👏
baby, prosim vas, vedeli by ste mi nieco "zarucene" odporucit na "uhniezdnenie" :D existuje nieco, cim by som mohla dat vacsie sance aby sa embryjko uhniezdnilo? ci to je uz len moja utopia si mysliet, ze niecim tomu mozem pomoct.
dakujem krasne
@ceklis Odporúča sa jesť čerstvý ananás alebo piť čerstvá ananásová šťava..dočítala som sa, že po vklade pomáha piť červené víno, niekoľko dní po sebe v množstve 1-1,5 dcl..
@ivankalaco o ananase som tiez pocula, dokonca aj doktor tvrdil, ze deci vina cerveneho neuskodi na prekrvenie
oki, tak uz len sa dopracovat k embryjkam a skusim
:*
@ceklis Ešte pred vkladom a po vklade odporúčajú akupunktúru..tak ja ju chcem v Reprogenesise absolvovať..
@ivankalaco Teraz teraz som to sla pisat a si ma predbehla! Ano, aj mne to doporucila, isla som aj pred a po vklade na acupuncturu a vysiel mi prvy vklad. Ked uz nic ineho je to prijemne a relaxacne ja som skoro vzdy zaspala. Suhlas s ananasom, ale cerstvy, ta stava je rozriedena (ale samozrejme neuskodi)
@ceklis tiez som citala aj pocula o akupunkture a tradicnej cinskej medicine ze pomaha. Mam tu na konikovi jednu kamosku co aj otehotnela po x rokoch snazenia s nizkou sliznicou. Ten ananas vraj tiez ano a vraj hlavne ten tvrdy stred lebo obsahuje bromelin. Ale asi hlavne najdolezitejsie je byt zdravotne v poriadku a psychicky tiez 😉. Ja hladam akupunkturistu v Ba nemam cas behat mimo mesto. Tiez chcem vyskusat pred vkladom.
@ketere ano , presne take iste 🙂 Ale aj tak som bola pesimisticka a stresovala, ze je to "iba" 11 pokusov 😀. Vysiel prvy KET, normalny cerstvy vklad - ET nevysiel, ale vraj KET byva uspesnejsi, lebo ides vo svojom vlastnom cykle. Teda, ak ti nedavaju hormony na cyklus.
Kedy ides na KET? Uz teraz drzim palceky! 🙂 ❤
@ceklis Mozno si to iba nahovaram, ale mne pomohol caj na otehotnenie od Mojzisovej a cviky Mojzisovej. Zacala som s tym hned po prvom neuspesnom vklade. A den pred vkladom vino, cervene nebolo, tak muselo stacit biele. 🙂 To bolo na odporucanie lekara, ze hlavne byt vklude a vypit si. 😀 V zahranici chodia vo velkom na tu akupunkturu, to som si dala az ako dalsi ciel, ked by nevyslo. A my sme teda mali este aj sex pred KETom, pred prvym sme nemali a nevyslo, tak sme skusili pri druhom. V zahranici to odporucaju, lebo sliznica je viac prekrvena a je to prirodzenejsie.
@ketere hej, ja som isla hned prvu ms po OPU. Doktor vravel, ze ak budu dobre vysledky, mozeme. A tak aj bolo. Ty kam chodis do centra, teda ak to nie je tajne? Doktor mi hovoril, ze na vklad mozem chodit kazdy mesiac, ak budem mat teda normalne ms. A aj ja som chcela po jednom, je tam vacsia sanca a v mojom centre davaju viac len na vyslovenu ziadost a musis aj podpisat papier, ze si si vedoma vsetkych rizik. Dnes sa to uz ani v zahranici prilis nepreferuje.
A inak super, ze idete na dovolenku, to je ovela vyssia sanca, aspon sa na to nebudes prilis sustredit 🙂.
Želám pekný večer dievčatá..čo máte nové? Ako sa darí? Chystáte sa niektorá testovať? ❤
@ivankalaco ahojky ☺ u nas HCG z krvi vcera negativne, takze ani tento mesiac nic... mali sme planovane snazenie pri odsledovanej ovu, ta prebehla, aj endo bolo ok, vcera napr. 16 mm... takze ms cakam kazdym dnom. Ale Tebe sa to uz blizi. Kedy mate transfer? Zatial pekny vecer 🤗
@santine V pondelok ideme na vyšetrenia a dohodnúť darované vajíčka a dúfam, že transfer bude v júni a že nebudú žiadne problémy.. Aj tebe krásny večer..
@ivankalaco ked este len teraz idete dohodnut darovane vajicka, v juni asi nebude transfer....musia najst najskor vhodnu darkynu, vysetrit ju, stimulovat ju.....teba stimulovat... Ci uz mate darkynu?
@ivankalaco ....a dolezite, musia vam zladit menzesy, co je dalsi cas
@joannita Nemáme, ale v Reprogenesise sa nečaká , tak by sme nemali čakať, iba ak by sme mali nejaké požiadavky na darkyňu. . ak som dobre rozumela, majú vajíčka aj mrazené, vtedy stimulácia darkyne odpadá.. a je dosť možné, že budeme mať darované embryo..ja som teraz 5 DC..
@monika225 pozri si stránku adiel.sk, tam ho majú, ja som ho mala odtiaľ..
@ivankalaco ďakujem pozriem 😊

@dolynkag uzasne 😍 a kolko mas rokov? Drz sa vsetko bude v poriadku. Ja deti zatial nemam 5 rokov sa snazime a chodime po centrach. No ziak zatial nic. Tiez by som si velmi zelala aby nam to vyslo takto. Ste sa nejako intenzivne snazili ci len v case ovulacie?