Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@butterfly333 Želám krásne ránečko 🌷🌷🌷 Čo máš nové?
@selinaliana Krásny testík..gratulujem 🌹 ..držím palce, nech je všetko v poriadku ❤🤰👶
@melmel78 ja tiež som brala dhea doktor mi ju kazal kupit pred ivf brala som ju tri mesiace,ale mne nepomohla,ale skor znižila amh.
@janulka232 ja som tiež prípad, že na mna mala DHEA opačný účinok, stáva sa aj to 😏
@ivankalaco dakujem moc
Máme darkyňu ❤❤❤
@ivankalaco čitam tuto stranku a mam velku radost prajem aby to vyšlo prajem vsetko dobre zo ❤
@ivankalaco fakt? Tak rychlo?
Nam dnes bolo na sone vidiet srdiecko ❤
@lubica773 Veľmi pekne ti ďakujem 😘😘😘 je to od teba milé, ja som taká šťastná, dúfam, že sa všetko podarí 🍀
@kakatulik áno 😍😍😍
@joannita Krásna správa ❤😘😍
@ivankalaco dakujem, aj ked dr. Ma schladil ze este sa netesme 😁
Aj ja gatulujem k darkyni 🙂
@ivankalaco to je výborne, teším sa s tebou. Teraz čo? Ona bude stimulovať a budú Vám ladit cyklus?
@joannita Ďakujem 🌹🌹🌹 Niektorí lekári vedia byť optimistický, ako ten tvoj..poznám takých dosť .. neber ho vážne 😍
@darci17 áno, ja začínam 12.6. a ona ešte neviem..
@ivankalaco ja? Asi to mne nepatrilo. Či?
@ivankalaco super tak rychlo mate darkynu.A dali ste si nejake podmienky či ani nie?
@butterfly333 Tebe som písala 🙂
@janulka232 nemali sme požiadavky, iba aby bola mladá, ale vybrali podľa nás, ako vyzeráme..
@ivankalaco a krvnu skupinu darkyne ste pozadovali rovnaku ako mas ty?
@joannita ja mám 0 negatív, tak že nájsť darkyňu s mojou krvnou skupinou je ťažké, ale muž má B+, tak nám ponúkli na výber dve darkyne, s takou krvnou skupinou ako má on..
@ivankalaco super, ja mam tiez A neg. a tych nieje vela. Ale 0 neg. je veru este vzacnejsia...
@joannita ja som taká šťastná, že mali pre nás na výber dve darkyne s krvnou skupinou môjho muža..
@ivankalaco tak ďakujem veľmi pekne si zlata. Vieš čo celkom daj ms mi meškala 4 dní no dnes som 3dc a od obeda po MS ani stopa vždy ju mávam 4 až 5dni. No táto trvala 2,5 dňa. Zatiaľ si s drahým užívame jeden druhého kým pôjdeme na tu imuno.
@butterfly333 viem, že sa už dlho snažíš, tak ti držím palce, nech máte čo najskôr všetky vyšetrenia 🙂
@ivankalaco ďakujem veľmi pekne. Aj ja vám držím palce nech všetko víde ako má.
@butterfly333
Ďakujem 😘😘😘
@ivankalaco Ahojcek, tak dnes bylinkarka odporucala Wobenzym 200ks balenie, cele vyuzivat a potom uz nie. Potom brat popri tom Gynex kvapky + Gynastan zensky caj + Kys listovu. To vsetko mam dlhodobo brat a tiez vraj obklady si mam robit na brucho ( latkova vreckovka s par kvapkami oleja s prevarenym bielym vinom na tom, nechat denne na noc posobit). No a potom vraj po sexe 4h lezat v posteli, bez pohnutia. Neumyvat sa po sexe intenzivne dole 3 dni len cistou vodou bez vyplachovania posvy. Stranit sa pocitaca co najviac sa da. Vsetko by som zvladla, ale tie obklady denne, no neviem poznam sa nebude sa mi chciet, a ani lezal 4h po sexe 🙂

@melmel78 Ahojky..ako bolo u bylinkárky? ❤❤❤