icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

darci17
24. máj 2018

@melmel78 ahoj, dosť náročné podmienky🙂. Ja užívam serrapeptazu, to sú enzýmy, len ich netreba užívať tak krkolomne ako wobenzym. Jedna ráno na lačno a druha večer pred spaním. Ja mám od kompavy. Som veľmi spokojná. Tak nech to pomôže 🙂

ria294
24. máj 2018

@ivankalaco moje zlate ja som to cítila 😘😘 , že do konca tohto roku zostaneš tehu a budúci rok porodiš zdravé krásne dievčatko ❤️ Teším sa s tebou a budem čakať na ďalšie správy 😉 a aj na tie, či som sa nemýlila 😜

janulka232
24. máj 2018

@melmel78 ja tiež som bola pri tej bylinkarke mne kazala brat tiež ten gynastan čaj vitamin E a robit si tie obklady,ale sa mi zda počas ms nie,ale ja som ich mala každy druhy den.A tiež neumyvat sa po sexe 🙂.Držim palce nech pomožu rady od bylinkarky

melmel78
24. máj 2018

@janulka232 a tebe to pomohlo? 😊

melmel78
24. máj 2018

@darci17 no je to take trosku obmedzujuce veru 😊. Ale ak by to malo pomoct tak s velkou radostou to urobim. Hlavne tym bylinkam davam najvacsiu sancu zeby mohli zabrat. Henten enzym nepoznam co pises. Naco sa pouziva?

janulka232
24. máj 2018

@melmel78 nie nepomohlo aj tak som musela ist do dv.Ale ked nemaš nizke amh Tebe to može pomoct

ivankalaco
autor
25. máj 2018

@melmel78 Presne takto som to mala aj ja, Wobenzym som užívala cca asi 3 mesiace, tým ležaním v posteli myslela, že po sexe nevstávať, hýbať sa môžeš..Ten počítač je diskutabilný, záleží, aký používaš..väčšina notebookov je neškodná..ale to ti určite hovorila..K tým zábalom, pomáhajú, len je to trošku nepraktické, prvý mesiac mi to robilo problémy, červená koža , svrbenie, neskôr to už bolo ok..Počas menštruácie sa nerobia, tie dni som mala najradšej 😀 ..minula som litre vína, ale svokor je vinár, tak sme nezbankrotovali 😂😂😂 Hlavne treba pozitívne myslenie 😉

ivankalaco
autor
25. máj 2018

@ria294 Ďakujem 🌹🌹🌹 Nech sa splnia tvoje slová 🙏🙏🙏

darci17
25. máj 2018

@melmel78 je to presne to, čo wobenzym, mne to odporučila reumatologicka. Mne na ňom vadilo užívať trikrát denne pol hodinu pred jedlom. Tento sposob je komfortnejší. Pekný dnik 🍀

melmel78
25. máj 2018

@janulka232 jasne no moje amh je momentalne 0.40 takze nizke. Uvidime skusim co to spravi za mesiac😊

melmel78
25. máj 2018

@ivankalaco ano hovorila ze nejake lacne staci to vino. Mam napisane ze pri ms nedavat obklady 😊. Budem smrdiet ako alkoholik snad to nebude zomna tak citit 😀. Ten Wobenzym mi dala po tych hormon terapiach. Kolko si si robila tuto terapiu?

ivankalaco
autor
25. máj 2018

@melmel78 7 mesiacov, po potrate v marci som s tým prestala..

janulka232
25. máj 2018

@melmel78 neboj v pohode zvladneš aj tie obklady ja som s nimi nemala žiadny problem.Tak ja som naposledy mala už,len 0,04😢 preto som musela ist už do darovanych u mna bol problem vyprodukovat nejake vajičko.Ale u Teba tiež by som dlho nestracala čas,ked tiež maš nizke amh.Ale silno držim palce

kaja_73
25. máj 2018

@melmel78 Ahoj, prepáč že sa takto "vkrádam " do disķusie, ale som už tiež bezradná zo svojich neúspechov... Chcem sa len spýtať: aké dávkovanie toho Wobenzymu Ti odporučila tá bylinkárka?

melmel78
25. máj 2018

@kaja_73 ahoj 200ks balenie cele vyuzit a potom uz nic. Ale to mi dala kvoli precisteniu tela z hormonov co som brala a na nastartovanie imunity. Ty sa ako dlho snazis a co si vsetko uz skusila?

ivankalaco
autor
25. máj 2018

Všetkým želám pekný večer 😘😘😘 Už máme termín odberu 19.7. a vklad 24.7.. Dúfam, že všetko pôjde podľa plánu a nič sa nepokazí..

darci17
25. máj 2018

@ivankalaco super, v pondelok návšteva, v piatok všetko jasne. Držím palce, určite všetko ostatne pôjde minimálne tak ľahko ako doteraz.

ivankalaco
autor
25. máj 2018

@darci17 som taká šťastná 🤩.. strašili ma tu na nete, že na darkyňu budem dlho čakať a príprava tiež dlho trvá..a tento začiatok ide rýchlo.. len to čakanie na transfer bude pre mňa nekonečné 😂😂😂

selinaliana
25. máj 2018

@ivankalaco drzim palce silnooo

ivankalaco
autor
25. máj 2018

@selinaliana ďakujem 😘😘😘

santeema
25. máj 2018

@ivankalaco drzim velmi palce🙂

ivankalaco
autor
26. máj 2018

@santeema želám krásne ránko a veľmi pekne ďakujem 😘

kaja_73
26. máj 2018

@melmel78 U mňa nie je problém otehotnieť, ale udržať tehotenstvo... mám za sebou 3 potraty + jedno mimomaternicové a úspešne jedného prcka 4-ročného. Mám za sebou vyšetrenia: genetika, hematológia, endokrinológia, reprodukčná imunológia... beriem teraz prednison a keď sa zadarí čaká ma pichanie fraxiparínu a tabletky anopirinu + som už vyskúšala aj tradičnú čínsku medicínu (akupunktúru). Posledné "záblesky" úspechu boli 2 biochemické tehotenstvá v posledných mesiacoch... A v októbri AMH 0,7. Takže asi takto...

kaja_73
26. máj 2018

@melmel78 jaj a to som zabudla: stimulujem od novembra ovuláciu, lebo gynekológ zistil, že neovulujem... najskôr clostilbelgyt (nezabral), tak teraz pichám menopur... po ňom boli tie biochemické tetotenstvá 😉

melmel78
27. máj 2018

@kaja_73 uff no teda a ten 4 rocny poklad sa podaril prirodzene ci? Kolko mas rokov? Aj zistili preco potracas ked mas vsetky vysetrenia za sebou? Ja mam tiez problem s ovulkou ale uz stacilo liekov. Snazim sa pomocou byliniek dat dokopy a nastartovat telo. Problemy s cyklom zacali po potrate a od vtedy sa neviem z toho dostat. Neustale branie hormonov spravilo svoje. Velmi sa bojim aby som nesla kvoli tomu do predcasneho prechodu. Cize pokial nebudem mat pravidelny cyklus do centra nejdem. Tiez planujem akupunkturu vyskusat a chodit na masaze a jogu. Jogu som zacala minuly rok v zime a super to bolo. Inak skusala si na ovulku Macu peruansku alebo Vitex? Ja chcem k tym veciam co odporucila bylinkarka pridat aj Macu

joannita
27. máj 2018

@ivankalaco v maji ti dali presny julovy termin na odber vajicok darkyne a na tvoj vklad? 😮 Ako to mozu tak presne vediet? Som prekvapena, lebo toto je predsa vec ktora sa riesi operativne, po kontrolach a sonach a hlavne najviac od tvojho menzesu a jej menzesu. Prepac nechcem to teda zpochybnovat, ale este som sa s tym nestretla....

kaja_73
28. máj 2018

@melmel78 áno, synček sa podaril prirodzene ☺ Prečo potrácam, to mi jednoznačne nikto nepovedal. Mám mierne zvýšené dva imunologické parametre, ale či je problém naozaj tam, ťažko povedať... preto beriem ten prednison. A na hematológii mi vyšiel pozitivny syndróm lepivých doštičiek, ale to ke taký tiež neistý parameter. A o ovulku som prišla po mimomaternicovom, vtedy mi museli zobrať jeden vajíčkovod. Inak cyklus okrem tej ovu, mám ako hodinky... no mám už 44, tak neviem akú ešte mám šancu 🙁

kaja_73
28. máj 2018

@melmel78 A Ty máš čo za sebou? Aj už máš nejaké detičky? A Tvoj vek?

ingelika78
28. máj 2018

@kaja_73 ahoj, ja som si myslela ze ci Tvoj nic nie je Tvojim rokom narodenia. To si mala naozaj stastie zdravy chlapcek a uprimne blahozelam! Ja budem mat tiez 40 pri prvom babu, teraz som 39 este. Fuha no 44, to uz je taky vek neviem, boli tu uz aj baby v takom veku ze otehotneli a mali zdrave deticky ale je to uz fakt zriedkave zial 😂 to je ten vek ked tie 2-4 roky robia velky rozdiel. Ale s darovanymi vajickami su aj v takom veku celkom uspechy. Budem drzat palce, ako aj vsetkym snazilkam tu 😍

ivankalaco
autor
28. máj 2018

@joannita Áno dali..a už mám aj rozpis, kedy aký liek užiť a začať užívať..13.7. mám ultrazvukovú kontrolu na klinike..