Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ivankalaco 27dc ovu neviem kedy bola
@butterfly333 Vyzerá to nádejne..
@ivankalaco ďakujem zatiaľ som si pichla fraxik lebo mám trombofiliu tak budem musieť pichať
@ivankalaco moja je to lepšie teraz robeni trocha upravený.
@butterfly333 velmi pekny,len uz tolko netestuj a hod sa do pokoja,lebo sa len stresujes.😘
@kakatulik neboj netestujem to som si išla poobede pospať a potom som ch a skúsiť test lebo predtým som pila dosť vody ani neviem čo má to napadlo spraviť test. Hneď som si pichala fraxik
@melmel78 dakujem si zlata. Imunolog preto ze mam vysoke NK bunky,ale liekmi sa mi pekne znizili. Embrya boli vysetrene v embryoskope, geneticky nie, genetika embrya stoji vraj aj 1000e a to mi pride dost. My uz sme so vsetkych vysetreni a IVF dali cez 10 000e. Ale v stredu idem na kyret a plodik posielaju na geneticke vysetrenie tak uvidime. Neviem, tie hormony co do seba pchame tiez niesu bohvieco, 3x denne estrimax, neviem ci si si citala pribalovy letak....je to 3 nasobne mnozstvo ako beru bezne zeny v prechode, aj toho sa obavam trocha.
My sucasne riesime aj adopciu a zajtra sa ideme pozriet na jedneho chlapceka, tak to ma akotak drzi pri zdravom rozume.
Drzim aj tebe velmi palce

@ingelika78 zial u mna za tych 10 rokov pozitivne myslenie nikdy nezarucilo pozitivny vysledok,.skor naopak. Mohla som neviem ako pozitivne mysliet, alebo aj na to uz vobec nemysliet a vypustit vsetko z hlavy a vysledok vzdy zly. Je to o nahodach. Drzim palce
@lulica ak máš namysli zakomplexované ženy , ktoré spomínaš vo svojom príspevku, tak by si sa mala zamyslieť sama nad sebou. Spomínaš ženy, ktoré sa do teba navážali a odsudzovala si ich, že ti nedovolia napísať svoj názor....je na zamyslenie , kto je zakomplexovaný , ješitný a úzkoprsí . Nikto ťa tu nešiel podľa tvojich slov zožrať, tak by bolo rozumnejšie, keby si sa miesto svojho osočovania a urážania začala vyjadrovať a správať slušne bez urážok ....už som spomínala, že každý ma pravo na svoj názor, ale aj jeho názor ma byť vyjadrený slušne, lebo aj podľa tvojich slov záleží na spoločnosti a ta vyžaduje slušné správanie.
@joannita ved ja viem ... nemyslela som to nijako konkretne na niekoho a viem ze to neplati 100% - to by bolo! Vlastne, co sa tyka plodenia nic neplati 100% bohuzial. Ja viem ze som mala asi len stastie ktore si hadam ani nezasluzim. Ani nevies ako mi je to luto a verila som ze to tentoraz das - myslela som na Teba kedzemame podobny vek a aj sme boli v podobnom tyzdni... naozaj Ti velmi prajem silu, pri dalsom pokuse, a krasne stretnutie s malym chlapcekom o ktorom si pisala vyssie. Nieco z toho bude to prave, uvidis!
@butterfly333 Želám ti krásne ránko, kedy budeš opäť testovať? ❤
@ivankalaco dobré ráno moja ja sa práv chystám spať som po nočnej tak asi keď vstanem skúsim snáď budu už lepšie.
Tak príjemný oddych..som zvedavá 🙂
@ingelika78 urcite si to zasluzis, o tom nepochybuj 🙂 Dakujem krasne
@ivankalaco moja no neviem či z toho niečo bude už radšej netestujem
@butterfly333 hmm no nevidim tam nic veru. Pojdes na krvicku?
@melmel78 asi nie je to zbytočné
@melmel78 a tu je vidno?
Dievčatá, v pondelok všetko ok. Odber dvoch oocytov. Vyvíja sa jedno. Vo štvrtok ideme na to🙂. Mám nádchu ako hrom:(, neviem, či zo stresu, lebo už sa mi zdá, že bez choroby to ani nejde. Ale mrazenie nepripadá do úvahy, nechcem to už odkladať.
@butterfly333 uz som inde pisala,krasne vidno.😘
@butterfly333 Silvi je to vidieť , myslím že zajtra bude väčší rozdiel 😘
@ria294 moja teraz pozri lepšia foto
@butterfly333 podľa mna ju tam vidieť pekne. Držím palce nech to ide do zdarneho konca✊
@darci17 ďakujem veľmi pekne verím že to bude v poriadku
@butterfly333 pekne ju vidieť ani nevyzerá, ako kanalik , tak budem veriť , aby silnela 😘😘😘
@butterfly333 držím palčeky, nech je to čiarka a nech pekne silnie a ms nech dnes nepríde..
@butterfly333 ja mam asi zly monitor u mna nevidiet nic 🙄 Nevadi, v kazdom pripade ti velmi drzim palce, dufajme ze duch zosilnie a bude to dobre ❤

@butterfly333 Niečo sa mi tam marí 🙂 Ktorý deň cyklu si?