Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@ivankalaco moja čo povieš? Vrchný je ovu oba robené teraz dnes mala prísť ms.
@butterfly333 vyzerá to nádejne 🙂 Ja viem, že dnes ti mala prísť menštruácia a dúfam, že už ani nepríde 😘
@butterfly333 tak sa teším a veľmi verim, že budú silnieť 😘 ako som ti hovorila 😉 myslím, že to bude chlapček ❤️
@ria294 Mne si povedala, že budem mať dievčatko, tak spolieham na teba, že to tak bude xixi 🙂
My dnes ideme po pekne embryjko do Brna. Tiež by som dievčatko, ale keby bol chlapček, vylepšil by postavenie chlapov v rodine, lebo zatiaľ sameeee baby. Inak vklad prvý letný deň ☀️ Je super🙂. Teším sa. Do prace pôjdem hneď na druhý deň, aby som na to stále nemyslela. Pekný deň žienky
@butterfly333 Vidim ciarku na kazdom jednom tvojom testiku.😍 Aj na tom prvom som nieco zhliadla, taketo som mala aj ja na zaciatku. Niektori tam nic nevideli a predsa som bola😆. Tak tfuj tfuj, nech uz len krasne rastiete. ❤️
@luxly ďakujem veľmi pekne no aj tak sa bojím že z toho nič nebude. Poobede mám test silnejší než ráno. No bola som teraz na krv výsledky budú zajtra ráno.
@darci17 držim palce nech sa embryjko pekne zahryzne a pusti až o 9 mesiacov😉
@kakatulik moja asi z toho nič nebude inak v skutočnosti je dnešný silnejší no nejde mi to dobre odfotit
@butterfly333 jasne,to bude najlepsie.
Len sa tymi testami nestresuj, lebo kedze nevies kedy bola ovulka,tak to s tou ms nemusi byt tak ako si myslis. Najdolezitejsie je,ze este ms neprisla a ze sa teplota drzi hore.

@melmel78 teraz som robila oba testy z jedného moču vrchný ovu