Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@tecko28 Presne tak. Ono to zalezi od nastavenia, financnej situacie a ci by bola zena ochotna nechat si babo, aj keby malo nejaku formu poskodenia. Mne vysli vyborne vysledky, ale iba bez mojho aktualneho veku, ten mi hned urobil dost vysoke riziko mozneho vyskytu. Nedala som si robit ani amnio ani testy, budem sa modlit, aby bolo vsetko v poriadku. Samozrejme som to preberala aj s lekarmi z rodiny a so svojim lekarom. Bolo to moje rozhodnutie a po prvych pohyboch babatka som uz vedela, ze by som si male nechala. Nehovorim samozrejme o VV ako Pattauov, Edwards syndrom, ktore su nezlucitelne so zivotom, ako aj rozne srdcove VV, razstepy neuralnej trubice atd, ktore sa daju zistit ultrazvukom. Do porodu aj tak nebudem mat 100% istotu, ci je vsetko v poriadku. Zatial mi staci, ze na ultrazvuku vyzera vsetko, ako ma.
@mimik07 krásny je chrobáčik malinký ❤❤❤
Baby tak dnes mi odišiel do nebička ďalší anjelik. Už nevládzem nevieme prečo sa to stále deje. 😭😭😭😭😭😭😭
@butterfly333 drz sa! Velmi som ti tu radost priala, je mi to luto

@butterfly333 to mi je naozaj veľmi ľúto..viem, čím si si už prešla.. 😢😢😢
@ivankalaco neviem čo a ako ďalej kde kto mi pomôže poradí ako donosit dieťa kde je chyba prečo sa to deje? 😥😥😥
@butterfly333 jezisi to mi je fakt ľúto
@butterfly333 Neskúšala si ísť k bylinkárke do Vrbového? Možno by ti poradila nejaké čaje a zábaly..
@kakatulik
@ivankalaco ďakujem
Je to riadny papkáč, šidlo a keď chce,aj čert 😊
@ivankalaco tiez si myslim,ze by bolo dobre prekrvit a posilnit maternicu
@butterfly333 ty si mala s maternicou problemy,ci? Akoze je to mozno malichernost,ale skusit Alchemilku a Gynasten caj ci ako savola.
@butterfly333 😢
@kakatulik alchemilku pijem moja
@butterfly333 tak slus ten druhy cajik. 2xdenne.
@butterfly333 je mi to veľmi ľúto 😔
@butterfly333 😢 drž sa, je mi to veľmi luto. Tak som sa tešila s tebou z toho pozitívneho testu :( moc prajem aby sa prišlo na to, čo sa vlastne deje.
@butterfly333 je mi to velmi luto.Niektore baby to maju take jednoduche a my sa musime tolko vytrapit kym sa dočkame vytuženeho dietata
@ivankalaco nie moja neskúšala
@butterfly333 velmi ma to mrzi moja a tak som dufala, ze ked sa tu zapnem, ze budem citat len pozitivne veci 😢 . Dostala si menzes 😨? Inak alchemilku by si nemala pit ak si tehotna a vobec ziadne caje, to ti povedi aj bylinkari. Alchemilka je dobra na upravu cyklu a na silnu ms, prekrvenie maternice, ale inak je nebezpecna v tehotenstve.
@ivankalaco spominala z Vrboveho bylinkarku. Ja som tam bola pred cca. 2 mesiacmi, snad aj viac, ale pravdupovediac, mala som pocit, ze teta dava rovnake rady vsetkym zenam. Ako keby sa jej nechcelo, ale necudujem sa, lebo je to narusenie sukromia a ked jej tam kazdu chvilu niekto chodi. Trochu sa v bylinkach vyznam a ona mi nadiktovala kvapky Gynex, Wobenzym tabletky, kyselinu listovu a obklady na brucho + dalsie veci okolo sexu. Sice niektore rady boli ujete, no mozno niekomu pomozu.
Ty si chodila do reprodukcneho centra? Prepac ak si to nepamatam. Ak nie, urcite chod, toto vecne cakanie ta znici psychicky. Drz sa 🙏❤
@melmel78 to viem že alchemilku len od ms po ovu a v tehu sa nesmie.
@butterfly333 a teraz si ju pila? Ci? Ono sa lahko radi existuje milion vitaminov, co jednej pomozu, druhej nemusia. Idz do toho centra, mozno ti pomozu, lebo je fakt ze to ze potracas moze mat milion roznych dovodov. Tusim si aj na fore reprodukcna imunologia ze? Odtial mas vysledky uz?
@melmel78 nie nepila som ho teraz vôbec. No na reprodukčnu imuno ideme až 27.9
@butterfly333 idete do nitry?
@ceklis áno no to čakanie je nekonečne
@butterfly333 :( ja som tam tiez chcela ist, a ked mi dali termin :( tak som volala do BA a tam dali lepsi. len neviem ci tie vysetrenia su tej istej kvality. Som ti chcela posunut moj augustovy termin ak by si sla do BA. Aj tak drzim moc moc palce vsetky nech sa to padari este pred tym vysetrenim a babenko sa udrzi.
@kakatulik ja tam pojdem 🙂 len som jej chcela posunut moj termin a zobrat si jej. aby mala skor tie vysetrenia za sebou
urcite pojdem, ved uz len to cakanie na termin je katastrofa
a este potom zevraj neviem kolko tyzdnov sa caka na vysledky
mam teraz druhy vklad a asi sa embryjko neuchytilo (zas), tak potrebujem toto vysetrenie urcite, nech viem co a ako dalej so mnou
@ceklis ďakujem moja si veľmi zlatá no chceme ísť radšej do Nitry.

@luxly ako vystudovana geneticka isto vies, ze ziadny ultrazvuk chromozomy nespocita. Na to aby sa vyslovilo "podozrenie" na DS treba mat minimalne 3 zjavne znaky. A ked uz to podozrenie je vyslovene, stale je to len podozrenie a v pripade, ze si mamicka chore dietatko nechce nechat tak aj tak sa o musi potvrdit amniocentezou. Takze stale je to bludny kruh