icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

ivankalaco
autor
20. júl 2018

@santine Želám ti krásne ránečko 🌹 Včera sme boli v Brne, darkyňa mala odber a muž odber spermatu..ja vyšetrenie..sliznica cez 10..dnes budeme vedieť koľko vajíčok sa oplodnilo a v utorok ak bude všetko v poriadku, tak ráno máme ET.. Čo sa týka toho tvojho veku..ja som 3 mesiace pred 43 narodeninami otehotnela, 2x v 43 rokoch a 1 x v 44 rokoch..tak že aj v tomto veku to ide prirodzene..to že mne to nevyšlo a prečo mi to nevyšlo, tak to už je iná kapitola..ale uvidíš, že nebudeš potrebovať IVF a podarí sa to ❤❤❤

kakatulik
20. júl 2018

@ivankalaco ahoj, koľko vajíčok mala darkyna? Držím palce, nech sa pekne oplofnia.

ivankalaco
autor
20. júl 2018

@kakatulik Počet odobratých vajíčok od darkyne sa v centre nehovorí..iba počet oplodnených..

kakatulik
20. júl 2018

@ivankalaco jaaaj😊. Aj tak som zvedava.

santine
20. júl 2018

@ivankalaco krasne ranko aj Tebe 🌼🌼🌼 a dakujem. To vyzera nadejne u Vas, drzim palce, nech krasne podrastu ❤ a vsetko dobre dopadne 😘. Nam inak doporucil genetiku embryi... uvidime teda v septembri. Krasny den Ivanka.

ingelika78
20. júl 2018

@santine my sme mali tiez genettiku embryi a vysiel mi prvy vklad takze za mna mozem len doporucit. A do 40 mi chybaju len tri mesiace. Drzim aj Tebe velmi palce Santine.

butterfly333
20. júl 2018

@ivankalaco zlatíčko držím mooooc palčeky

ivankalaco
autor
20. júl 2018

@butterfly333 Ďakujem ti, cením si to ❤❤❤

janulka232
20. júl 2018

@ivankalaco som prekvapena,že v Brne Vam nepovedia kolko ma darkyna vajičok.Mne povedali kolko mala vajičok.Držim palce nech je vklad uspešny.Možno aj ja pojdem na dalši vklad v auguste,kedže predtym to bolo neuspešne

ivankalaco
autor
20. júl 2018

Tak už mi písali z centra..Oplodnilo sa 8 vajíčok metódou ICSI a dnes máme 6 embryí..už len dúfať a veriť, že sa ich čo najviac dožije 5 dňa..vklad mám v utorok o 9.30..neviem, ako to dovtedy vydržím, už teraz som zrelá na prášky 😂😂😂

ivankalaco
autor
20. júl 2018

@janulka232 Ďakujem 🌹🌹🌹

janulka232
20. júl 2018

@ivankalaco budem na Teba v utorok mysliet a držat palce😉.Nam z 10 vajičok ostalo 4embryí.A tiež už sa tešim na dalši vklad a snad konečne aj uspešny

zoji79
20. júl 2018

@santine ďakujem, si zlata☺️ Ale ja ti držím ešte viac palce, nech vam teda vyjde v septembri IVF. Mne tiež hovorili že nebudem môcť mat deti asi a že len darované vajíčka nám pomôžu, ale nevzdala som to a podarilo sa jedno dieťatko. Teraz bojujeme ďalej a optimizmus u môjej doktorky je minimálne, skôr by som už povedala, že ani neradi nás vítajú😒Sú bezradní úplne. Teraz sme mali mať ket ale po ko všetko je zle a nemožné. Musíme počkať mesiac. My tiež sme povedali, bude toto posledné ale nakoniec sme sa rozhodli ísť ďalej, ked sa nám ani tento vklad nepodarí, len si vymeníme Car. Ináč neviem aký máš problém a do ktorého centra chodíš, ale nevzdávaj to prosím, bude to dobre!!! Musí byt dobrý ten september!!! Myslím na teba, veľa šťastia! 😉

eliska13
20. júl 2018

@ivankalaco držím palce už dlho Ta sledujem🙂

ivankalaco
autor
20. júl 2018

@eliska13 Veľmi pekne ďakujem

sticker
melmel78
20. júl 2018

@ivankalaco drzim palce Ivanka a nepochybujem ze to vyjde 😘. 8 vajok je dobre ja som mala tolko minuly rok ale tvoje su mladucke tak to vydrzia do 5 dna.

ivankalaco
autor
20. júl 2018

@melmel78 Ďakujem 🙂 Darkyňa má o 21 rokov menej ako ja 🙂

santine
20. júl 2018

@zoji79 ahoj, dakujem za mile slova a podporu. Obdivujem, ze mate silu ist dalej ☺ co je to ko? Krvny obraz? Co mas zle? Ja problem ani neviem, aky mam... nerobili mi specialne vysetrenia, ako krv, priechodnost, genetika. Ostatne ok. Jedno dieta uz mam, takmer 13-r. dcerku z predch.manz.. Moj druhy ma horsiu morfologiu, 3% zdravych sp. Spolu s mojim vekom je to kombinacia akurat na to ivf. Citala som statistiky, aky prudky pokles plodnosti je po 35 a zvlast po 40 az k sanci 5% ci uz umelo, ci prirodzene a to ma celkom odrovnalo 😯 nuz ale tak to je a treba hladiet s otvorenymi ocami a dopredu. Mna nici to sklamanie a nadej dokola a dokola. Uz to trva dlho, uz sa nechcem trapit zbytocne. Ulavilo sa mi, ked som si urcila termin do Vianoc. Navsteva v centre nam pride taka umela, silena trochu, rozmyslam, kam ma to ten zivot zaviedol. Ale skusit a skusat treba, to nelutujem. Dnes mam hcg injekciu na vyvolanie ovu, vcera bol 17 mm folik. Potom planovane snazenie. Pokus nativ 😊 Pekny vecer vsetkym.

santine
20. júl 2018

@ivankalaco to vyzera az skoro bajecne, 6 embryjok. Moc drzim palceky 🤗

ivankalaco
autor
20. júl 2018

@santine
Ďakujem veľmi pekne..

sticker
ria294
21. júl 2018

@ivankalaco tak je to tu ❤️ Ten očakávaný deň sa blíži a ja ti úprimne z hĺbky svojho srdca prajem krásne zdravé dievčatko 😘 teším sa s tebou ❤️❤️❤️

ivankalaco
autor
21. júl 2018

@ria294 Veľmi pekne ti ďakujem za milé prianie 🌹🌹🌹 Dnes mi budú opäť písať z centra, ako sa embryá vyvíjajú..

ivankalaco
autor
21. júl 2018

Už máme nové informácie..zostalo nám 5 embryí a dúfam, že to tak už zostane 🙂

ketere
21. júl 2018

@ivankalaco krásna správa 🙂 držím palce 🙂

ivankalaco
autor
22. júl 2018

@ketere Želám ti krásne ránko..u nás od večera prší..Dnes nám písať o stave embryí nebudú, napíšu až zajtra, tak sa modlím, aby naše embryjká prežili..počítam dni, ako keď som bola malá..ešte dva krát sa vyspím a jedno si odnesiem domov..tak rada by som si odniesla dve ❤ nerada trochárim 😂😂😂

butterfly333
22. júl 2018

@ivankalaco moja držím mooooc palčeky určite sa vám to podarí verím v to. Ja mam dnes narodeniny a verím že sa to padali. No mne nie dnes má prísť ms a bt klesla 36,8

ivankalaco
autor
22. júl 2018

@butterfly333 Ďakujem 😘 K narodeninám ti želám, aby sa ti splnili všetky tvoje sny a túžby 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

butterfly333
22. júl 2018

@ivankalaco ďakujem moja 😘 aj tebe prajem všetko len dobré nech sa to podarí.

ivankalaco
autor
22. júl 2018
ria294
22. júl 2018

@butterfly333 prajem krásne narodeniny ❤️ aby sa ti splnili tvoje sny 😘