Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@danicabbb nie, tak ako mnozstov inych diagnoz. Celkovo narodenie uplne zdraveho dietata je obrovske stastie a loteria
@lelia veľmi pekne ďakujem 🙂

@dadulkaf Ďakujem veľmi pekne za prianie 🙂
@ivankalaco držkaj sa ja to zázrak aj pre nás len na ch je všetko oki, gratulujem srdečne
@danicabbb veľmi pekne ďakujem..

@ivankalaco 😍😘
žienky, mám na predaj 40 sáčkov Fertiprona, ak by niekomu pomohlo náhodou.
@ivankalaco to je uplne jedno, som citala, ze tvoja dna je tiez v dietatku, takze je tvoje a basta🙂...ja sa velmi tesim s tebou, lebo ja som na babo cakala 17 rokov, tak ta uplne chapem, tu radost🙂
@ivankalaco dnes som na teba myslela, že ti napíšem ☺️ Len som sa k tomu nedostala 😉 zo srdca som ti priala vidieť na teste // ❤️ a to želanie sa splnilo 😘 tak ja verím, že to malé dievčatko bude v brušku poslúchať a spolu si to budete v zdraví už len užívať ❤️❤️❤️
@santeema To ja viem, prečítala som o tom toľko článkov a štúdií, že môžem robiť prednášky o DV 🙂 Ale ak by to aj tak nebolo, mne je to úplne jedno, je moje a ja ho už teraz veľmi milujem.. Ďakujem 🙂

@ria294 Ďakujem ti veľmi pekne za krásne prianie

@ivankalaco blahoželám a prajem krásne tehotenstvo bez stresov a komplikácií
@ivankalaco uz sa tesim, ako pridas fotku krpca, ked sa narodi🙂
@dolynkag Ďakujem za želanie, potešilo ma..

@santeema To sa ešte načakáme.. 🙂

@melmel78 Telo v poho, co sa tyka hormonov, ziadne vykyvy nemam. Dobre znasam aj davku pre kona, jediny problem je, ze priberam, tak + 20 kg. Inac okrem tych hormonov strasne vela B-ciek papam, A ked nist nebude z toho, tak dufam schudnem. Amh mam tiez minimalne, to uz ani si nedam skontrolovat, vsak pri malej som mala 0,09 pred 4 r. Drzim ti palce velmi na august 🙂 Repromediku nepoznam, nech mas na nich stastnu ruku 🙂
@dolynkag Ahoj. Ako sa mas? Ako si zvladla tu amnio? Dufam, ze si ok...v ramci moznosti. 🍀
@myskahryzka amnio je nič úplne v pohode , to čakanie na zle je horšie oveľa
@dolynkag Neviem si ani predstavit. ☹ Kedy asi budes mat vysledok?
@myskahryzka dúfam štvrtok
@dolynkag Držím ti palce, aby bolo všetko v poriadku.
@ivankalaco tak to je krásne🙂ty si taká optimistka určite to všetko dobre dopadne
@dolynkag dufam, ze ti povedia dobre spravy. Tie najlepsie..✊
@ivankalaco tak mas pozitivny testik? Super Ivanka tesim sa spolu s tebou 😘. Drz sa a hlavne nech to napreduje ako ma do stastneho konca
@ivankalaco nevadi, raz to bude neboj🙂

@ivankalaco super, tak nech nech to má krásny výsledok v podobe krásneho a zdravého bábätka.