Snažilky 42+
Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉
@seedy
@seedy ja som otehotela v priebehu dvoch mesiacov, uplne prirodzene, vsetko prebehlo uplne v pohode, bez problemov, aj porod ukazkovy. Az do zaciatku materskej som normalne chodila do prace, nejako zvlast som sa nesetrila.Dcerka sa narodila, ked som mala 41, teda o 3 mesiace 42. Takze, ako pisete, vek je iba cislo, ak je zena zdrava, netreba sa obavat, dolezita je hlavne psychika...
@melmel78 Ďakujem veľmi pekne za prianie

@santeema Mne by nevadilo, keby to bolo už zajtra 🙂 🙂 🙂
@seedy Ďakujem za pekný príspevok..

Dnes ráno robený, čiarka zosilnela, veľmi sa tešíme, dúfam, že to dobojujem do víťazného konca. Podarilo sa úplne prirodzene, po viac ako 2 rokoch, v marci som mala 42 rokov. O taký týždeň dva mi začnú strašné celodenné nevoľnosti, mala som to pri dcére a očakávam to aj teraz, ale to nič ja to vydržím !
@ivankalaco @martinsen zienky, prvy vyznamny "krocik" k babatku urobeny, zo srdca velmi gratulujem a tesim sa s vami a nech vsetko dopadne na vybornu 🌷🌷🌷
@zoji79 ahoj zoji, ja som tu par dni nebola, tak az teraz odpovedam a obdivujem tvoju silu dalej bojovat po tom vsetkom, ja taky bojovnik veru nie som... o to viac drzim palce, nech k vam este pride druhe dietko 🤗 ❤, mas este par rockov k dobru. My tento mesiac len planovane snazenie a ten folik 17 mm co si sa pytala bol bez stimulky 9 dc. Na 10 dc mavam ovu, lekar nas teraz este poistil Ovitrelle injekciou. Tak moooozno motyka vystreli, vsak vieme ako casto striela... 5 zo 100 😉 A tebe drzim palce pri KET! Daj vediet, ako to dopadlo.
@santine Ďakujem veľmi pekne

@myskahryzka ES potvrdený z amnio 😭😭😭
@dolynkag To mi je nesmierne luto. 😢😢
@dolynkag To mi je veľmi ľúto ☹
@dolynkag velmi je mi to luto.Drž sa
@ivankalaco gratulujem 🙂
@seedy Ďakujem

@ivankalaco to je super moja prajem krásne bezproblémové tehulkovanie
@butterfly333 Ďakujem, v utorok idem do Reprogenesisu na krv, dúfam, že bude všetko v poriadku 🙂
@ivankalaco určite bude neboj budem držať palce
@ivankalaco ja som to vedela ze to das 😘. Lahko otehotnies a tentokrat to uz vyjde. Drzim palce
@butterfly333
@melmel78 Ďakujem..len nech je všetko v poriadku 🙂

Kočky ahojte... tak práve volali z centra, prvý KET nevyšiel ☹ ☹ ☹

@ivankalaco
@ivankalaco