icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

seedy
31. júl 2018
seedy
31. júl 2018

@seedy
@seedy ja som otehotela v priebehu dvoch mesiacov, uplne prirodzene, vsetko prebehlo uplne v pohode, bez problemov, aj porod ukazkovy. Az do zaciatku materskej som normalne chodila do prace, nejako zvlast som sa nesetrila.Dcerka sa narodila, ked som mala 41, teda o 3 mesiace 42. Takze, ako pisete, vek je iba cislo, ak je zena zdrava, netreba sa obavat, dolezita je hlavne psychika...

ivankalaco
autor
1. aug 2018

@melmel78 Ďakujem veľmi pekne za prianie

sticker
ivankalaco
autor
1. aug 2018

@santeema Mne by nevadilo, keby to bolo už zajtra 🙂 🙂 🙂

ivankalaco
autor
1. aug 2018

@seedy Ďakujem za pekný príspevok..

sticker
martinsen
1. aug 2018

Dnes ráno robený, čiarka zosilnela, veľmi sa tešíme, dúfam, že to dobojujem do víťazného konca. Podarilo sa úplne prirodzene, po viac ako 2 rokoch, v marci som mala 42 rokov. O taký týždeň dva mi začnú strašné celodenné nevoľnosti, mala som to pri dcére a očakávam to aj teraz, ale to nič ja to vydržím !

santine
1. aug 2018

@ivankalaco @martinsen zienky, prvy vyznamny "krocik" k babatku urobeny, zo srdca velmi gratulujem a tesim sa s vami a nech vsetko dopadne na vybornu 🌷🌷🌷

santine
1. aug 2018

@zoji79 ahoj zoji, ja som tu par dni nebola, tak az teraz odpovedam a obdivujem tvoju silu dalej bojovat po tom vsetkom, ja taky bojovnik veru nie som... o to viac drzim palce, nech k vam este pride druhe dietko 🤗 ❤, mas este par rockov k dobru. My tento mesiac len planovane snazenie a ten folik 17 mm co si sa pytala bol bez stimulky 9 dc. Na 10 dc mavam ovu, lekar nas teraz este poistil Ovitrelle injekciou. Tak moooozno motyka vystreli, vsak vieme ako casto striela... 5 zo 100 😉 A tebe drzim palce pri KET! Daj vediet, ako to dopadlo.

ivankalaco
autor
1. aug 2018

@santine Ďakujem veľmi pekne

sticker
dolynkag
1. aug 2018

@myskahryzka ES potvrdený z amnio 😭😭😭

tecko28
1. aug 2018

@dolynkag je mi to luto, drz sa! ☹

myskahryzka
1. aug 2018

@dolynkag To mi je nesmierne luto. 😢😢

ivankalaco
autor
1. aug 2018

@dolynkag To mi je veľmi ľúto ☹

janulka232
1. aug 2018

@dolynkag velmi je mi to luto.Drž sa

santeema
1. aug 2018

@dolynkag a aky je to vlastne syndrom? co ti odporucaju lekari?

santeema
1. aug 2018

@dolynkag ospravedlnujem sa, uz som si to pozrela, velmi mi je to luto, je to asi blba nahoda a dufam, ze uz sa nikdy nezopakuje u vas☹(..posielam objatie a vela sil

dolynkag
1. aug 2018

@santeema je to chromozomálna porucha trizomia 18 edwardsov syndrom, nezlučitelné so životom, 95% zomiera ešte v brušku

danicabbb
1. aug 2018

@dolynkag je mi to strašne ľúto držte sa ach je to nespravodlivé, myslím na Teba

melmel78
1. aug 2018

@dolynkag mrzi ma to viem co prezivas zazila som podobne 😢. Slova su zbytocne cas to jedine spravi. Skor to lekary nevedeli az teraz ? Drz sa posielam pozitivnu energiu 🐘

melmel78
1. aug 2018

@martinsen gratulujem ❤️ drz sa az do uspesneho konca a prijemne tehulkovanie

santeema
1. aug 2018

@dolynkag ono je to asi aj lepsie, ze skor, lebo podla komplikacii po porode, co som citala je to pre to malicke najlepsie odist este v brusku. horsie je to pre rodicov☹

ivankalaco
autor
4. aug 2018

Dobré ránko dievčatá 🙂 Čo máte nové? Ja som včera robila druhý kontrolný Clearblue test.. ukázal 2-3.. veľmi sa mi triasli ruky.. už som neverila, že ešte niekedy na teste uvidím tieto dve čísla..

seedy
4. aug 2018

@ivankalaco gratulujem 🙂

ivankalaco
autor
4. aug 2018

@seedy Ďakujem

sticker
butterfly333
4. aug 2018

@ivankalaco to je super moja prajem krásne bezproblémové tehulkovanie

ivankalaco
autor
4. aug 2018

@butterfly333 Ďakujem, v utorok idem do Reprogenesisu na krv, dúfam, že bude všetko v poriadku 🙂

butterfly333
4. aug 2018

@ivankalaco určite bude neboj budem držať palce

melmel78
4. aug 2018

@ivankalaco ja som to vedela ze to das 😘. Lahko otehotnies a tentokrat to uz vyjde. Drzim palce

ivankalaco
autor
4. aug 2018

@butterfly333
@melmel78 Ďakujem..len nech je všetko v poriadku 🙂

sticker
ketere
6. aug 2018

Kočky ahojte... tak práve volali z centra, prvý KET nevyšiel ☹ ☹ ☹