icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

ivankalaco
autor
6. aug 2018

@ketere To mi je ľúto ☹ Koľko máš ešte embryjok?

ketere
6. aug 2018
myskahryzka
6. aug 2018

@dolynkag Myslim na teba... drz sa do takej miery ako to len ide. 😢🙏

ivankalaco
autor
6. aug 2018

@ketere To je pekné číslo.. My máme iba jedno v mrazáku.. Pôjdeš na Ket hneď v tomto cykle?

dolynkag
6. aug 2018

@myskahryzka dakujem že na mna mysli úplne cudzí človek

ketere
6. aug 2018

@ivankalaco neviem, idem v stredu do car, uvidime, ako sa vyjadri lekar, ale rada by som sla hned 🙃

ivankalaco
autor
6. aug 2018

@ketere Tak ti držím palce, aby to bolo čo najskôr 🙂

sticker
ketere
7. aug 2018

@ivankalaco dakujem 😉

ivankalaco
autor
7. aug 2018

Dievčatá dnes sme boli v Brne.. 1632 HCG, 21.8. kontrola srdcovej činnosti, náš prvý ultrazvuk 🙂

sticker
kakatulik
7. aug 2018

@ivankalaco juuuu

sticker
butterfly333
7. aug 2018

@ivankalaco to je super moja mooooc držím palčeky

sticker
ivankalaco
autor
7. aug 2018

@kakatulik
@butterfly333 Ďakujem veľmi pekne 🙂

sticker
janulka232
7. aug 2018

@ivankalaco krasne hcg gratulujem 😘

ivankalaco
autor
7. aug 2018

@janulka232 Ďakujem ti 🙂

sticker
santeema
7. aug 2018

@ivankalaco super🙂...dobre to ide🙂

ivankalaco
autor
7. aug 2018

@santeema Ďakujem

sticker
danicabbb
7. aug 2018

@ivankalaco nádhera, gratulujem💕

ivankalaco
autor
7. aug 2018

@danicabbb Ďakujem

sticker
melmel78
8. aug 2018

@ivankalaco vyborne len tak dalej 👏 gratulkaaa. Inak som volala do Repregenesisu a sme aj my objednani, ale az na 17/9. Dr Stelcl ma stop stav pacientov vraj, tak som sa objednala za dr Koukalom. Nemas s nim skusenost? Pojdeme aj sem k nam, kde chodime samozrejme a potom sa rozhodneme, ci dame sancu nasim alebo nasim bratom cechom 🙂

ivankalaco
autor
8. aug 2018

@melmel78 Ak ti môžem odporučiť, tak Reprogenesis.. Dr. Koukal je tiež jednička, bola som u neho na vyšetrení a idem k nemu aj na prvý ultrazvuk (Stelc má vtedy dovolenku). Ale obaja sú top, mňa od CAR na Slovensku každý odhováral..

ketere
8. aug 2018

Ahojte, tak dnes kontrola po neuspesnom prvom KET... cakame na ms, a ideme hned do dalsieho kola 🤗 prosim kedy ste po vysadeni estrimaxu dostali ms? Vysadila som ho v pondelok, a zatial nic, okrem toho, ze ma neskutocne boli brucho (co som teda nikdy pred ms ani pocas ms nemala)... a este otazka... co je dobre na podporu rastu sliznice z prirodnej mediciny, resp.nejake dobre babske rady? A nieco na uchytenie embryjka? Aky mate nazor na femibion? Dakujem

ketere
8. aug 2018

@melmel78 drzim Ti palce 😘

ivankalaco
autor
8. aug 2018

@ketere Femibion je super a z tých babských rád.. piť ananásovú šťavu.. Ja som ju pila denne na litre a som presvedčená, že to pomohlo 🙂

blue2018
8. aug 2018

@melmel78 Ja som chodila k D. Koukalovi a aj vdaka nemu som práve v 19 tt 🙂 Za mna velke odporúčanie. Príjemný empatický lekár. Ako asi väčšina v RG.

melmel78
8. aug 2018

@blue2018 super gratulujem a prajem hlavne vela zdravia do uspesneho konca 😊. Vyskusam a dam vediet ako som bola spokojna. My tam ideme ako samoplatcovia uz nam poistovna nepreplaca nic. Neviem ci bude lacnejsie kupovat tu alebo tam lieky. Ty si to ako mala?

melmel78
8. aug 2018

@ketere dakujem pekne 😘 dam avizo

melmel78
8. aug 2018

@ketere drzim palce do dalsieho boja 😊. Na rast sliznice mne jedine hormony pomohli....roky bojujem s nizkou. Ale nie je dolezite mat ani tak uplne vysoku ako kvalitnu nez nejakych zrastov atd....mne po 2 rocnom intenzivnom snazeni po potrate pomohlo uplne vylucit chemiu teda lieky. Brat rozne bylinky, vitaminy na regeneraciu celeho tela. Konecne mozem povedat ze sa citim dobre a aj menzes mam pekny pravidelny. Femibion je super ale ak mas stitnu zlazu opatrne s nim. Ja som brala Pink Fertil ten je este lepsi obsahuje toho viac a uz nic ine nemusis brat. Ak Maca mi velmi pomohla.

melmel78
8. aug 2018

@ivankalaco super diky za rady 😘 a ozaj aj citis nejake priznaky tehu?

martinsen
8. aug 2018

Ahojte, tak ja som dnes prišla o bábätko, od nedele večera občasné spinenie včera v krvi HCG 818, na sono ešte nebolo nič vidieť a dnes už silné krvácanie, rozbehla sa ms takže je koniec v 5tt.

ivankalaco
autor
8. aug 2018

@martinsen To mi je veľmi ľúto..