icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

santine
20. aug 2018

@darci17 ahoj, blahozelam, drzte sa ❤

ketere
20. aug 2018

@darci17 jeeeej, gratulujeeeem 🙂 Držím na zajtra palce, nech je všetko ok, daj potom vedieť 🙂
ďakujem moc, ideme vkladať len jedno 🙂

kakatulik
20. aug 2018

@darci17 jeee,to je supeeer,nech to tak pokracuje dalej. Do akého centra chodis? V com spocivala soft stimulka?

janulka232
20. aug 2018

@ivankalaco dakujem.Začala som chodit do Martina do iscare a teraz chodim do Žiliny,ale z Martina je tam doktor.Prv som sa snažila s mojim vajičkom pri softe potom nativ,ale ja mam strašne malo vajičok tak nakoniec sme išli do darkyne a aj tak sa nikdy neuchyti iba raz som mala mimomaternicove.

butterfly333
20. aug 2018

@santine ja mám hematologiu za sebou mám 4mutacie trombofiliu MTHFR C677T homozigot čiže ma čakajú inj v tehu. Tak som zvedavá čo zistia na imuno. A koľko ste na imuno platili?

ivankalaco
autor
20. aug 2018

@janulka232 Nerobili ti nejaké vyšetrenia, prečo sa vajíčko nezahniezdi?

janulka232
20. aug 2018

@ivankalaco odporučali mi hysteroskopiu tak som bola minuleho mesiaca a aj tak nič

melmel78
20. aug 2018

@heveri35 drzim palce a mas nejake deticky uz?

darci17
20. aug 2018

@kakatulik ďakujem, reprofit Brno. Soft prebiehal clostillbegyt od druhého dňa cyklu a po pár dňoch ešte meriofert. Robia tam aj nativ, keby toto nevyšlo, tak by som skúsila ten.

ivankalaco
autor
20. aug 2018

@janulka232 Robili ti aj imuno? Čítala som na internete, že niekedy telo odmieta prijať oplodnené vajíčko..

santine
20. aug 2018

@butterfly333 ahojky, okolo 120 Euro... Imunovital BA. Drzim palce, nech mas dobre vysledky. Ja som inak alergik, ale nastastie teda ziadne protilatky neboli zvysene na reproimuno.

butterfly333
20. aug 2018

@santine ďakujem za odpoveď ja idem do Nitry 27.9

heveri35
20. aug 2018

@melmel78 ďakujem áno mám, syna 22 rokov a dcérku, tá bude mať za chvíľu 7 🙂

melmel78
20. aug 2018

@darci17 preco ti dali Soft vlastne? Alebo ty si chcela skusit?

melmel78
20. aug 2018

@janulka232 ahoj mrzi ma ze ti to nevyslo. Ja sa chystam na ivf v blizkej dobe a tiez chcem na hysteroskopiu. Tebe ju preco robili?

melmel78
20. aug 2018

@janulka232 ahoj prepac ze sa vrtam v tom tvojom pokuse co si tu pises s Ivankou, len sa chcem opytat ze ci to bol tvoj prvy pokus alebo uz si mala viac? Mala si okrem Softu aj inu stimulaciu....kratky alebo dlhy protokol? Vysetrenia ako hematologia, imunologia, genetika ti robili?

darci17
20. aug 2018

@melmel78 už som nechcela stimulovať s mega dávkami, aj tak som mala dve, tri vajka a niekedy prázdne. Toto bol pokus a nebola som taká prehormonovana.

janulka232
20. aug 2018

@ivankalaco ja mam spravene vyšetrenie imuno.Na to beriem lieky a infuzie pred aj po vklade,ale aj tak nič nezabera

janulka232
20. aug 2018

@melmel78 v pohode,že sa pridaš do temy 🙂.Ďakujem.Kedže sa nepodaril vklad tak preto mi odporučali hysteroskopiu.Tam všetko v poriadku.Ja som mala už teraz 4 vklad a z toho som mala jedno mimomaternicove a ani raz som nebola tehotna.Vyšetrenia mam porobene všetko ok,len na imuno tam som mala zvyšene cykotiny a nk bunky,ale tam mam liečbu aj,ked už len preventivne,kedže vysledky sa zlepšili.Už neviem ešte čo si dat vyšetrit.Ja som nemala kratky ani dlhy protokol pri mojom nizkom amh by to nemalo vyznam

ivankalaco
autor
20. aug 2018

@janulka232 Ja by som ti odporučila navštíviť bylinkárku Anku z Vrbového, ona pomáha aj ženám pred IVF, už mnohým pomohla, len neviem či to k nej nemáš ďaleko.. Ja som u nej bola, je to veľmi milá pani..

janulka232
20. aug 2018

@ivankalaco samozrejme,ked sa nedari tak skušame všetko.Aj,ked som to mala daleko boli sme aj pri nej spravili sme si vyletik.Tam som si mala robit obklady,jest vitamin E a čaj gynastan pit

janulka232
Autor odpoveď zmazal
ivankalaco
autor
20. aug 2018

@janulka232 Manželovi robili vyšetrenia spermií?

zjuzinka
20. aug 2018

@darci17 gratulujem

darci17
20. aug 2018

@zjuzinka ďakujem🙂

janulka232
20. aug 2018

@ivankalaco jasne jemu prv robili vyšetrenie.Ale bral macu a kotvičnik a počet sa mu potom pekne zvyšil A pritom nam vraveli,že mame peknu kvalitu embryjok a aj tak nič z toho

janulka232
20. aug 2018

@zjuzinka ahoj.Ako sa maš? Ty si ešte testik neskušala?

melmel78
20. aug 2018

@darci17 super, ja mam tiez ten pripad, ze stimulacia s mega davkami a potom mi je 3 mesiace zle. Zajtra idem k dr a opytam sa jej na to, ze co ja a Soft. Ja pri kratkom protokole mavam tak 3-5 vajok, ked mi daju tie mega davky tak sa urodi 5-8 vajok. Ale to bolo v marci, co bude teraz netusim. Celkom mam obavy z tych vysokych davok

melmel78
20. aug 2018

@janulka232 ake mas amh? Ja 0,78, tiez znizene ale da sa s tym zatial vraj pracovat. Co beries na NK bunky a cytokiny, Medrol? Ja som toto svinstvo brala 3/4 roka. Bolo mi v pohode az po vysadeni prisli vselijake priznaky, ze ma klby zacali strasne boliet. Neodporucali ti darovane vajka? Ked mas nizke amh zvyknu. Ono to ze to nevyjde moze byt zial aj kvalitou vajok. Co ti vkladali, blastocysty? Daj si pauzu pred dalsim bojom, mne tie 4 mesiace velmi pomohli, hlavne prist na ine myslienky, ocistit telo od bordelu z hormonov.

melmel78
20. aug 2018

@janulka232 jaj a este otazka....na tej hysteroskopii ti aj nieco nasli? Nejake zrasty, zapaly....Lebo mne co robili pre 2 rokmi, tak ano. Vtedy mi to pred IVF pomohlo, preliecila som antibiotikami a vyslo to. Len to som bola aj mladsia aj vajka boli lepsie....