icon

Snažilky 42+

ivankalaco
25. aug 2016

Snažilky 42+? Poďte sem, nech si povymieňame skúsenosti s lekármi, ako sa dlho snažíte, čo všetko robíte preto, aby ste otehotneli? Ak už ste tehotné, ako prebieha tehotenstvo, aké vyšetrenia vám odporučili lekári a čo všetko robíte pre zdravý priebeh tehotenstva..Žienky, ktoré chcete moralizovať a narážať na náš vek..prosím, zdržte sa komentárov..vek je len číslo 😉

melmel78
20. aug 2018

@janulka232 ako citam, tak bylinkarka z Vrboveho ma jeden metera asi na vsetky zeny.....podla mna sa jej uz moc nechce a kazdej hovori to iste. Mne tiez odporucala Gynex kvapky, Gynastan cajik, obklady....Jedine co pijem je cajik a Gynex kvapky si davam. Obklady sa mi nechce robit, je to otrava hlavne ked je clovek po celom dni unaveny.

janulka232
21. aug 2018

@melmel78 ja som mala pred vyše rokom už,len amh 0,04 takže aj ked sme skušali s mojimi vajičkami a to som mala tri krat soft a tri krat nativ z toho som mala raz vajičko ktore sa neoplodnilo a raz sa oplodnilo,ale neuchytilo.Teraz mame darkynu a mame,že vraj krasne blastocysty aj tak nedokažem otehotniet.Ano beriem medrol teraz iba mesiac,ale predtym som brala pol roka a bola som v tvari dost naliata aj na krku hrozne som vyzerala.Neviem či je vyznam si dat pauzu,ked už mame posledne embryjko a v novembri by som zbytočne platila poplatky.Mne na hystoroskopii nič nenašli tam to bolo ok

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@janulka232 Koľko embryí ste mali pri darkyni? My len dve..

janulka232
21. aug 2018

@ivankalaco my sme mali 12 vajičok z toho desat boli dobre.Prv nam ostali 6 embryí,ale ked sme išli na vklad tak ostalo nam 4 embryí.A už mame posledneho :(

ceklis
21. aug 2018

@janulka232 nevzdavaj to, niekedy jednoducho treba len viac skusat. Ver tomu a podari sa to. Stale mate este jedno a to bude to prave a chyti sa. Moc moc drzim palce.
Ja som teraz april-jun absolvovala 2xnativ a 1ivf a mala som dva vklady a nic :( tiez som z toho bola uplne smutna a teraz som si povedala, ze si cez leto oddychnem a idem zase do toho. Pokial je nadej, netreba sa vzdavat ❤

janulka232
21. aug 2018

@ceklis ďakujem si zlata.Jasne,že to nevzdavam ved mam ešte jedno embryjko,ale je tam strach ak už sa neuchyti ani to posledno skončili sme.Aj Tebe držim palce aby nabuduce to už vyšlo.

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@janulka232 Tak možno toto posledné embryjko je to pravé, držím ti palce, nech ten posledný vklad je úspešný.

sticker
janulka232
21. aug 2018

@ivankalaco ďakujem tak bolo by to skvele mat aspon jedno dieta.Super,že dnešna kontrola u Teba dopadla dobre 🙂

ivankalaco
autor
21. aug 2018

Ahojte dievčatá.. so strachom som dnes išla k lekárovi.. kontrola dopadla dobre, dostala som tehu knižku a prvá poradňa nás čaká 14.9...

darci17
21. aug 2018

Ahojte, tak mame potvrdené srdiecko, veľkosť tak akurát 6+2tt. Cesta do Brna a spat uplna morda na žalúdok. Som rada, že som doma a poloha ležmo🙂.

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@darci17 Gratulujem k srdiečku..

sticker
melmel78
21. aug 2018

@ivankalaco perfis Ivka tesim sa toto je uz vazne tehotenstvo s knizkou 🤗. Uzivaj si to 😘

melmel78
21. aug 2018

@darci17 gratulkaa aj ty sa drz a prijemne tehulkovanie 😊👌👍

melmel78
21. aug 2018

@janulka232 ach jaj toto je blbe ze aj napriek darkyni to nejde 😯. Ale mas stale nadej a verim ze ten kto sa nevzdava docka sa. Amh skutocne minimalne no dnes som sa bavila s dr a ma aj take tehule co mali 0.0 nic a zrazu dosla tehotna. Zazraky sa este stale deju. Ty si na tom ako ja ze nemas este deticky. Ozaj ako je to s darkynami? Maju porobene vysetrenia ? Napriklad genetiku...ze ci nemoze byt ta tvoja prenasac nejakeho genu vrodenej vady, ktora je nezlucitelna so zivotom a preto sa neuchyti. A ked ste mali tolko embryi robili aj PGD? Toto by ich vyselektovalo a bolo by jasne odkial vietor fuka. Ja idem stimulovat uz od 2dc...len cakam menzes ktory meska. Neboj zvladneme to obe 🤗😘

melmel78
21. aug 2018

@ivankalaco ozaj aj citis nejake priznaky na sebe? Ked to porovnas s predoslymi tehu tak ake su? 😊

zjuzinka
21. aug 2018

@janulka232 ahooj skusala vcera aj dnes a nic ☹ dnes som 9 den po ket..vkladali mi 5 dnovu blastu...asi pojdem zajtra na krv nech si nemusim vkladat utrogestan..nas posledny mrazacik ☹

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@melmel78 Celodenná nevoľnosť, únava, od dnes od rána bolesť pŕs.. toto som predtým nemala..

janulka232
21. aug 2018

@melmel78 tak tak zmierila som sa s tym a išla do darkyni a aj tak to nejde.Už som z toho zufala prečo sa nechce uchytit ani naznak.Neviem či maju vyšetrenu genetiku,ale nejake vyšetrenie im robia v centre.A nerobili PGD to by sme si už my určite platili ved darkyna stoji už 4000eur čo je už dost.Siiilno držim palce nech to vyjde.

janulka232
21. aug 2018

@zjuzinka je mi to luto,že nam to nevychadza.A v centre nič Ti nenavrhli či by sa nenašla pričina prečo ti nejde?

melmel78
21. aug 2018

@ivankalaco zaujimave a tie prsia ta neboleli hned od zaciatku? Ja som ich citila ako prve...Taky ten tehotensky vytok mavas? Mne meska menzes a to som sa tesila ze ho mam pravidelny konecne. Cakam az pride a zacinam od 2dc stimulovat na ivf

melmel78
21. aug 2018

@janulka232 aj darovane vajka su fajn tiez ny som ich riesila keby uz nic nemam. Tak sa popytaj v centre ako to s darkynami je. To ma tiez zaujima ze co im vysetruju a aku mame garanciu ze nemaju nejaku geneticky prenosnu chybu kvoli ktorej to nevychadza. Pravda ze to PGD je dalsia palka k uz bez tak vysokej sume. My si to tiez nedame kedze aj tak mam malo vajok. Som rada ze moja dr ma na to rovnaky nazor. Ozaj a mrazenu mate blastocytu akej kvality?

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@melmel78 Neboleli ma na začiatku vôbec, neskôr len sem tam trošku, ale dnes od rána dosť. Výtok nemám žiadny, akurát ten Utrogestan mi ráno a večer vyteká a je to nepríjemné..

zjuzinka
21. aug 2018

@janulka232 povedali mi akurat ze zalezi ci je dobra spermia a kvalitne vajicko...ja uz mam za mesiac 43 a priatel 38 no a iba 1 % zdravych spermii..ja uz 2 deti mam dospele 😉 velmi tuzime aj po spolocnom babatku.Neviem ci pojdeme do dalsieho ivf.iba ak ma zajtra vylosuju na exprese 🙂

rula
21. aug 2018

@zjuzinka hmmm dobra sumicka

ketere
22. aug 2018

@ivankalaco
@darci17
gratulujem obom, krásne správy :-*

ivankalaco
autor
22. aug 2018

@ketere Ďakujem veľmi pekne..

sticker
darci17
22. aug 2018

@ketere ďakujeme 🙂

janulka232
22. aug 2018

@melmel78 viem,že iba je to dobrej kvality blastocysta 🙂.

janulka232
22. aug 2018

@zjuzinka tak to je super,že aspon maš už detičky.Tak ja mam mladu darkynu a aj tak to nevychadza a tiež mladšieho partnera 🙂.To Ti poviem to IVF je riadna palka si platit a ešte,ked sa nepodari hned na prvy krat

melmel78
22. aug 2018

@ivankalaco no hlavne ze si v pohode a drobec tiez, tak prijemne tehulkuj 😉👶