Snažilky apríl 2014
Baby, ktoré snažilkujú šup semka....budem rada za príspevky a rady, ktoré pomôžu 🙂 😉
Jasne jasne pochvalim a dakujem 🙂
@selina.liana
@majuska7979
baby misia splnená, už len na výsledok sa čaká 😀 uvidíme okolo 4.5, či vôbec niečo z toho 😅
@sharmana musíme verí aj moje plodne dní využite;) uz len čakať. Mňa strašne bolia slabiny ešte som aj ochorela;(
@selina.liana a ako dlho sa snazite? uvidime v maji 🙂
Dnes bolesti v podbrušku ako minulý mesiac pred MS, čakám, uvidím.
Dnes 6. deň meškania, ak do zajtra nič, skúsim otestovať znovu
@gabininka prvy mesiac;) a vy?
@selina.liana tiez prvy mesiac 🙂 ale mam nepravidelny cyklus tak uvidim
@gabininka ja mam pravidelny , merala som si aj bt tak som zvedava. Akurat vcera som ochorela.;(
@mija51 ahoj ja som mala neskutocne bolesti ako na ms , a bola som tehu ale fakt strasne, este som nevedela ze som tehu. To sa tam vsetko pripravuje roztahuje. Nemusis dostat.
Ahojte,pripájam sa k Vám... Ms ma prísť už v stredu tak som v očakávaní...tehotenske príznaky rovnaké menštruačným, bolia ma len prsia a som unavená.. Držím Vám palce
@sharmana drzkam palceky 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@zuzulik78 tak to vyzerá nádejne;) držím palce;)
@16ivet19 vyzera to viac ako nadejne 😀
@19ivet19 si tehulienka ;)
Nevydrzim to ,zajtra rano pojdem k doktorovi 😉
@sharmana takze vidim ze plodne dni si uz asi mala 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 drzkam moc moc palceky....mne vychadza ze 4.5 by mi uz mohol ukazat tehu test ci som alebo nie....ale kedze u nas este ani len ovu nebula 😖 😖 😖 😎 😎 😎 troska nam to potrva...10.5.cakam mrchu....dufam ze nepride 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale u mna je vzdy nejaky znak....ako s prvym som nasla v paprika dalsiu papricku v tvare fazulky...to bolo riadne 😵 😵 😵 😵 😵 😵 akurat mam nejaky siedmy zmysel mi hovori ze to bude znova tento mesiac.... 😵 😵 😵 😵 😵 😕 😕 😕 😕 😕 😕
vo štvrtok skúsim inú značku
😉
Ja mm tento tiež Dr Max, ale skúsim ešte iný
@eri1212 na mechur si kup v lekárni urologica od generiky, su to sumivé tablety mna tiež často bolí mechur a toto mu pomáha, obsahuje vbrusnice a tie pomáhaju proti zápalu mechura.možes aj pri tehotenstve, poradila mi to gyn pri tehotenstve.ked je žžena tehotná môže byť mechur citlivý.ak to neprejde radšej ku doktorke.
ahojte snažilky a maminky pridávam sa k vám aj ked je už po ovu a už len čakám na výsledok, takže uvidíme🙂

Úplne že závidím (v dobrom) a srdečne gratulujem 🙂 v stredu sa teda pochvál ďalšou fotkou 🙂